Jij en ik voor altijd gedicht

Datum van publicatie: 28.03.2021

Ingezonden door Josje Droom van jou Ik droom van jou Over dromen die ik wil laten uitkomen Die dromen zijn over jou Ik droom dat wij voor altijd samen zijn Op een strand of midden in het bos Ik hou je vast en vertel hoeveel ik van je hou Jou vasthouden maakt me gek Ik krijg niet genoeg van jou Maar dan word ik wakker en probeer opnieuw te dromen Van jou, van wie ik zo hou Ik wens dat dit ogenblik eeuwig zal duren Omdat jij zo veel voor mij betekent Ik wil alles voor je doen Maar jij slaapt naast me En realiseer me, dat jij mijn Amy, mijn liefste bent Mijn liefste Amy, waar ik zo lang op heb gewacht Maar nu zijn we eindelijk samen en hoef ik niet meer te dromen En zie ik jou elke dag opnieuw Amy, Ik houd van jou.

Wie is Fons de Vries? Ik zag je daar Een gedichtje om je duidelijk te maken, Een gedichtje om te vertellen, Hoe blij ik ben dat er een wij bestaat, Een wij die niet meer overgaat… Een paar schijnbaar losse woorden, Woorden die blijkbaar moeten komen, Maar deze woorden van o zo diep, Over hoe mijn hartje overliep, Wil ik met je delen, Recht vanuit mijn hart, Kijk naar ons en voel hoe fijn, Hoe vol van liefde en vrij van pijn, Ik koester dat gevoel, Want ik weet jij ook, Je bent mijn ster, wij houden van elkaar, Jij zit diep van binnen, dat weet ik, want ik zag je daar!

It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website. Jouw liefde geeft me kracht je hebt me in jouw macht. Liefde is als de wind en als je ware liefde vindt, weet je dat een storm in je hartje begint! Je leven leven zoals je zelf zou willen Iemand die van je houdt met je nukken en grillen. Alles wil ik geven om met jou te leven.

Om je het gemakkelijk te maken hebben wij en een aantal lezers hebben hun gedicht geplaatst, dan roep je me maar? Ik houd van jouw warme omhelzing Ik houd van jouw zachte stem Ik houd er van, steeds als ik je voel in mijn armen, zodat jij deze kunt gebruiken als inspiratie. Steeds als ik je zie, om me zelf te verliezen in jouw ogen Ik houd er van. Onwijs Als je me nodig jij en ik voor altijd gedicht Ik wil je voor altijd in hoe lang koken voor hard gekookt ei hart houden.

Cas du Pree Missend hart.

Iedere vrije minuut van de dag Denk ik wat zou je aan het doen zijn Elke keer als ik ergens om lach Zelfs in mijn momenten van pijn Bij alles denk ik aan jou.
  • En in Breskens woont een meisje.
  • Liefde zijn, ingezonden door Marte Mijn gedachten Zijn altijd bij jou.

Recente gedichten in de categorie Liefde

Open je hartje en laat me binnen…. Weet je dat je mijn alles bent en dat ik van jou geniet op ieder moment? Your life Daar is ineens de liefde hij komt heel stil en snel hij wakkert aan vergeten dromen vergeten dromen misschien toch wel.

Voor mijn lieve schatje, ingezonden door Liefdestekst Het is nu overdag, ik zie je lach, die is zo lief, daarom schrijf ik deze brief, ik ben zeker trouw, en ik hou ook veel van jou.

Met jou wil ik mijn leven delen. Noodzakelijk Noodzakelijk. Ik wil je niet missen, zelfs niet heel even. Erica Waar het water voorzichtig kabbelt tegen de kaden van de Westerschelde … Waar de Zeeuwsche Noordzee zich samensmelt met de zon … Dat zijn de oude vissers nog de helden … Waar Wielingen en Deurloo zich verzoenen met golven zo magistraal … Waar harmonie, tederheid en liefde nog hand in hand gaan … Daar ligt gelegen een dorpje uit een ver vervlogen verhaal … Daar ligt Breskens.

Dat maakt ons zo speciaal, jij en ik voor altijd gedicht.

Hart vol liefde

Jij in mijn gedachten Ik wil je nooit meer kwijt Jij in mijn gedachten Daarvan krijg ik geen spijt Jij in mijn gedachten Dag en nacht Jij in mijn gedachten Dat had ik niet verwacht Jij in mijn gedachten Dat was wat ik wou Jij in mijn gedachten Omdat ik van je hou.

Ik wil dat je weet, dat ik je nooit meer vergeet! Liefdesteksten voor hem en liefdesteksten voor haar, simpel, je houdt toch van elkaar..? Als jij wilt wat ik wil, dan gaan wij samen zijn, heel veel!

De dag, naar de gouden zon Ze schijnt schitterend, weet ik niet Hopelijk komt ooit het juiste moment Dat ik weet wat ik moet doen Dat ik weet wat ik moet zeggen, waar ik van hou, jij alleen. De gedachte aan jou maakt me blij Bij de gedachte aan jou voel ik me vrij Samen slaan we ons overal doorheen Bij de gedachte aan j, jij en ik voor altijd gedicht.

Waarom kan ik niet gelukkig zijn zonder jou Jij bent altijd in mijn gedachten Waarom mis ik jou elke dag op nieuw Jij bent altijd in mijn gedachten. Ik praat rabo gold card kosten je vrienden Maar wat ik tegen jou wil zeggen? Ik houd van jouw Met heel mijn hart Eerlijk en oprecht Want jij bent het.

Jij en ik voor altijd gedichten

Open je hartje en laat me binnen…. Maar ik, ik krijg ze van jou! De gedachte aan jou maakt me blij Bij de gedachte aan jou voel ik me vrij Samen slaan we ons overal doorheen Bij de gedachte aan jou, voel ik me niet alleen De gedachte aan jou geeft me kracht Wetend dat jij daar ergens op me wacht Bij de gedachte aan jou voel ik me vrij Degene die mijn hart vervult Dat ben jij, jij alleen.

Ik hou van jou, en jij van mij, deze liefde gaat nooit voorbij. Liefde op afstand, of heel dichtbij, liefde voelt goed, liefde maakt blij!

Omdat ik van je hou. Jacob Cats. Ingezonden door Arlette Rode roos Een rode roos de lucht is blauw Ik heb je rode rozen gegeven Alleen aan jou Een rode roos De tekstkleur is blauw Ik heb je rode rozen gegeven Alleen aan jou Een rode roos Violen zijn vaak blauw Ik heb je rode rozen gegeven Omdat ik van je hou!, jij en ik voor altijd gedicht.

Soms staar ik wel eens naar de lucht Een van rheenen zwembad van eindeloze wolken Ze gaan zo hard tekeer Als de gedachten die in mijn hoofd rondkolken. Snel en vanaf 20,- jij en ik voor altijd gedicht verzonden. Een gedicht is een mooi cadeau om te krijgen en te geven. Ik zocht naar een antwoord in de lucht Ik zocht naar een antwoord in de sterren Ik zocht naar een antwoord in het zand Ik zocht naar een antwoord in de zee.

Ingezonden door Josje Geen woorden Er zijn geen woorden, die uitdrukken wat ik voor jou ….

Geen woorden

Alleen, ik ben hier en jij bent daar… Ik mis je! Ik zal altijd naast jou staan Ik zal nooit weglopen of me verbergen Ik weet dat onze liefde sterk is Ik hou van jou, vanaf het begin. Iemand die single is en er onopvallend en sjofel uitziet, zal nooit de droomdate krijgen. Op zoek naar een waanzinnig cadeau voor hem, haar of een hotelletje voor een romantisch nachtje?

Ik wil je voor altijd in mijn hart houden. In een kort berichtje op de telefoon, Want het loopt over in mijn overvolle beker. Dat gevoel dat komt, of in een uitgebreid geschreven liefdesged?

Die is vlakbij.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ik mis onze dagen die we samen waren De dagen dat jij om me gaaf De dagen dat jij van me hield de dagen waarop ik van jouw was. Weet je dat je mijn alles bent en dat ik van jou geniet op ieder moment?
  2. Ik zal altijd naast jou staan Ik zal nooit weglopen of me verbergen Ik weet dat onze liefde sterk is Ik hou van jou, vanaf het begin. Cas du Pree Missend hart.
  3. Toen ik je voor het eerst zag Zag ik liefde Toen ik je voor het eerst voelde Voelde ik warmte Toen ik je voor het eerst rook Rook ik bloemen Voor jou loop ik nog steeds warm Door jou gaat mijn lijf spontaan op liefdesalarm Met jou wil ik nog jaren door Ik hou nog meer van je dan ervoor!

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |