Menstruatie na miskraam forum

Datum van publicatie: 07.03.2021

Had ik ook na miskraam nummer drie. Maar de echo zal het uitwijzen. Alles over babynamen.

Ik heb nog steeds geen menstruatie gehad, dis ik heb geen flauw idee haha. Als iemand het verdiend ben jij het je wacht al zo lang. Nog last van pijn? Bedankt voor alle lieve woorden. Deze zijn dan echter niet op jouw voorkeuren gebaseerd. Ik ga na het weekend testen als ik dan nog niet ongesteld ben. Op zijn vroegst morgen denk ik en op zijn laatst woensdag pas.

Mijn huisarts heeft mij niets gezegt over dat je pas schoon word als gedichten toon hermans een vriend ongesteld word ze vertelde mij dat ik weer kon gaan klussen zodra de bloedingen over waren en dat je niet perse moet wachten tot je eerste periode weer begint. Meid wat onwijs leuk gefeliciteerd.

Het bleek dat er nog een restje van de zwangerschap was achtergebleven en dat was een,beetje gaan woekeren. Ik wil dat mijn lichaam het zelf loslaat alles? Ik heb nu bijna 6 weken geleden een miskraam gehad was ook bijna 6 weken en dit menstruatie na miskraam forum allemaal natuurlijk gegaan.

Verder blijf ik niet de hele tijd bloeden ik heb nadat het vruchtje verloor ong, menstruatie na miskraam forum.

Hoi Therese, jij kan de dagen ook wel vooruit duwen nu je nod in aantocht is of niet? Ik ben vanaf m'n menstruatie gerekend nu 8 weken zwanger, maar ik ga er vanuit dat ik 6 weken zwanger ben omdat ik een erg late eisprong heb.

VIVA nieuwsbrief

Zwanger worden Kinderwens Vruchtbaarheid Gezondheid Ben ik zwanger? Hoi, NOu ik ben nog niet schoon na 2,5 maand.

Heb nog wel even gekeken wanneer ik eventueel uitgerekend zou zijn, kon het niet laten en bizar of niet dat is 1 dag later dan ik bij mijn jongste was uitgerekend en mijn laatste nod ook 1 dag later als in Ik was net als jij voor de miskraam afhankelijk van paracetamol, ik voelde mijn menstruatie exact aankomen en het duurde altijd 4,5 dag. Stort je hart hier lekker uit er zijn genoeg mensen die je begrijpen hier op het forum.

 • Daarna is het bloeden binnen 1week gestopt.
 • Geen onderwerp. Ongesteld dag 4 en komt bloed uit zoals dag 1,2.

Monique bijna 34 nog geen kinderen, laatste in juni, Ell. Opslaan en verdermenstruatie na miskraam forum. Ik hoop dat het deze maand raak is. Groetjes. Hou vol en weet dat er ver weg in zuid-holland een vriendin voor je duimt en bid dat ook jij snel een wonder mag voelen.

Header menu

Hi, Ik ben toch even benieuwd naar andere verhalen. Hoi gaby,   Wat ontzettend naar voor jullie, Mag ik vragen hoe het weg is gegaan? Pff wat een ellende meid. Hey linnie.

Van Hopeloos9 In off topic. Ik had nu 13 weken geweest Een collega had vorige week haar zoontje van 4 maanden bij zich kwam onverwachts langs dat doet zeer daar schrik ik dan weer van dat het zo gevoelig ligt. Bekijk alle artikelen. Wij hebben net afgelopen donderdag miskraam gehad, menstruatie na miskraam forum, heel frustrerend. Geen eisprong en geen menstruatie te bekennen, wij kwamen erachter dat ik de vruchtzak en vruchtje in de wc vond. Nu ben ik in afwachting van weer de volgende ongi a.

Over Brabbels

Hierna was mijn cyclus weer gewoon normaal 28 dagen en heb daarna verder nergens last van gehad. Hartje dank je voor je lieve berichtje. Cookies Om je een informatieve en prettige online ervaring te bieden, maken Ziekenhuis. Hoi allemaal, Vorige week zondag bracht ik een bezoekje aan de SEH na onwijze buikpijn.

 • Of sla ik een keer over?
 • Reactie op roxanneroxy.
 • Ik had het gene wat eraf was gekomen mee genomen naar het zkh.
 • Het is bij mij met succes weggehaald, en ik ben nu 36 weken zwanger.

Stijgt voldoende na eisprong. Populaire topics. Als de test negatief is zal de menstruatie nog wel komen. Zonder het gebruik ervan kunnen we je geen naar behoren werkende website bieden. Zou je een eisprong kunnen hebben terwijl je nog vloeit?. Ik hou nog even een slag om de arm en eerst maar eens afwachten of ik niet alsnog ongesteld ga worden. Na weer een uitgebreide echo heeft ook de menstruatie na miskraam forum vast gesteld dat het een miskraam was.

Ik ga echt keihard voor je duimen dat het allemaal goed gaat!!, menstruatie na miskraam forum.

VIVA op social media

Meid wat onwijs leuk gefeliciteerd! Heb je al een account dan kun je direct inloggen. Wij hebben er voor gekozen om in het zkh te gaan overleggen wat de mogelijkheden waren. Doe nog steeds voorzichtig aan.

Dus denk dat mijn menstruatie eindelijk op gang is gekomen? Voorbereiding Ligging van je baby Pijnbestrijding Waar en hoe bevallen. Herkent iemand dit??????????.

Goed om te weten:

Comments

 1. Populaire blogs.
 2. Madelein
  Fijn dat je geen pijn gehad hebt, je lichaam hersteld en maakt zich sterk voor een zwangerschap, zullen we maar denken.
 3. Maar ook was er een kans dat bij de 2e echo het hartje nog zou kunnen kloppen. Em, hoeveel minder was het dan?

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |