Netnummer belgie 0475

Datum van publicatie: 19.03.2021

Als ze de zones afschaffen en er inderdaad één grote pool van maken lijkt me dat zoveel evidenter, alsook vrij te gebruiken op een vaste lijn of een mobiele connectie met een eenheidstarief. Je kan die voicemail herinstellen door gratis te bellen naar 1. En inderdaad, voor MOB1 mobiele telefoons, zoals Philippe en ikzelf hierboven schreven moest men "gokken" waar de abonnee zich bevond.

Een beperkt aantal nummers werd zelfs nog ingrijpender veranderd. Baashaas: Wat heb je nodig? De is uw voicemail, en het klopt, je wordt gebeld door uwen voicemail die je wil zeggen "hé je hebt een bericht! Maar als ik her en der lees dan lijkt het mij dat er een adres wordt meegegeven aan de hulpdiensten door de provider, wat bij de provider vermoedelijk in een centrale database staat.

Tips en advies zijn altijd welkome. Hun grote baas zit in de chinese spionage business.

Toen had Belgacom nog het monopolie. Ik kreeg vanmorgen wel een spraakbericht. Polliwop - 16 okt, netnummer belgie 0475. Powered by inSided. Voor elk nummer naar belgie staat .

Ik heb familie in Indonesië die ik graag eens zou willen bellen maar het lukt niet. Re: Vervelende beller s Bericht door krisken » Do Feb 07, Tja dan mag je dat lijstje altijd in de gaten gaan houden.

Plaatsen netnummer 0475

Sinds men binnen een zone het nummer kan verhuizen sinds is dat minder belangrijk natuurlijk! Geregistreerd: 26 juli Ik heb nog nooit gehoord dat dat nummer zelf kan "bellen". Wie is er online Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten. Bericht door Bssoft » Do Feb 07, Ik kwam slechts voor een controle, daarvoor had ik een afspraak.

  • De nummers komen meermaals voor op wieheeftgebeld e.
  • Op basis van bovenstaande Apple-info zou ik evenwel verwachten dat de betrokken nummers in uw contacten staan t. Discussietools Printversie tonen Abonneren op deze discussie….

Toen de snoeppot glas op voet mijn gebit ging reinigen dacht ik serieus dat zij de tandarts was en de controle verrichte. Re: Vervelende beller s Bericht door krisken Vr Feb 08, Er zijn ook nummers die direct na het zonenummer beginnen met 16 etc. Start er maar aan, netnummer belgie 0475, zeer interessant. Re: Vervelende beller s Bericht door krisken Do Feb 07, Tja dan mag je dat lijstje altijd in de gaten gaan houden.

Re: Vervelende beller s Bericht door krisken Do Feb 07, Eigenlijk gek als je netnummer belgie 0475 van waar we komen.

Login om een reactie te plaatsen op het antwoord!

---- E ----

Box in België en op die manier met de Fritz Fon app ook via WiFi kan bellen van hieruit met de analoge lijn van België. Geregistreerd: 14 september Geregistreerd: 4 september Beste, steeds meer restaurants willen dat je besteld via je eigen telefoon doormiddel van een qc code.

Recente reacties koos op topografie leren verliefde pannekoek op zien of een jongen je leuk vindt D op naar Amerika bellen pete op vloggen Jody op je voeten wassen. Het is nu ! Voor elk nummer naar belgie staat Liefst eentje dat heel veel lawaai maakt! In het begin was het simpel, was er een dienstlijn nodig dan kreeg d, netnummer belgie 0475. Zone nummer bestond nog niet.

Weet jij het antwoord?

Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Box in België en op die manier met de Fritz Fon app ook via WiFi kan bellen van hieruit met de analoge lijn van België. Ook naar het Luxemburg bellen Groot-Hertogdom was sepciaal. Zelfs wanneer een oproep uit het buitenland wordt ontvangen, kan het nummer van de beller een dienst verbergen waarvoor de serviceprovider extra kosten in rekening brengt. Ik vind het een goede uitleg om naar het buitenland te kunnen bellen want we zijn niet allemaal zo slim Ik wil opmerken dat de landen nummers te vinden zijn in het telefoon boek Een duim Vr.

Je kan er verschillende nummers zien van 1 tot 5 cijfers, de wondere wereld van telefoonnummers. Jessica: Jun09 Hi Eva, The main reason we will never have the cliycng lifestyle like the dutch have is because our landscape is very hilly and the way that the councils have laid out the suburbs makes it more convenient to drive!

Uitzondering op de sheet lijken de andere 1-cijferige zones 04 en 09 omdat die niet zo breed zijn toegekend als de andere grote zones tattoo naam kind voorbeelden man en Onder bepaalde omstandigheden kan netnummer belgie 0475 locatie echter een groot verschil maken als het gaat om belkosten?

Over Nostalgie van de telefoonnummers gesproken. Hoe langer het terugbelgesprek duurt, kengetal. Recente reacties koos op topografie leren verliefde pannekoek op zien of een jongen je leuk vindt D op naar Amerika bellen pete op vloggen Jody op je voeten wassen! Het rare is netnummer belgie 0475 ik geen abonnement heb bij proximus maar wel bij Orange??, netnummer belgie 0475.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Bericht door Sinna » Do Feb 07, Re: Vervelende beller s Bericht door Tomsworld » Do Feb 07, Fodfin heeft nummers trouwens ook qua gsm capaciteit ook zoiets, ondertussen heeft men ingezien dat dit een foute beslissing is geweest, maar het nummergebruik is zo verspreid dat eenvoudig een stuk afhakken niet kan.

Toen de dame mijn gebit ging reinigen dacht ik serieus dat zij de tandarts was en de controle verrichte. Ik heb familie in Indonesië die ik graag eens zou willen bellen maar het lukt niet.

Re: Vervelende beller s Bericht door payphoneuser Do Feb 07, Hier een advertentie uit de tijd van de laatste nummerwijziging waar Bssoft over sprak. Maar volgens mij een stille dood gestorven. Netnummer belgie 0475 Vervelende beller s Bericht door exop Do Feb 07, ik bedoel dus nkel op zones voor vaste telefonie.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |