Parkeren bij apple store den haag

Datum van publicatie: 08.03.2021

Lees de veelgestelde vragen. Nog is vervangen scherm van vrijwel nieuwe IPhone niet in orde. Kijk op deze pagina om elektronicawinkels dichtbij jou in de buurt te vinden.

Voor al je huis-, tuin- en keukenapparaten kun je bij deze winkels terecht. Hoe kunnen we je helpen? Beoordeling service van dit bedrijf:. Kortom de laatste keer daar te zijn geweest. Buhre 9 juli Paul Dik 0 reviews. Onze experts vinden passende oplossingen voor je business en je budget.

Sander W 0 reviews. GJ van Vuuren 0 reviews. Er was geen schade. Lees de verklaring. Gemiddelde score:.

Description

Super slechte service! Of ik maar weer een nieuwe afspraak wilde maken. Ook zijn de voorwaarden absurd. Onze bezoekers over Apple in Den Haag Telefonische bereikbaarheid:. Dat is ouderwets.

  • Toon telefoonnummer. Dat is ouderwets.
  • Carlos Amaro 15 augustus

Ik kwam voor de sluiting ongeveer wekelijks met vragen in de Apple zaak en was elke keer weer verbaasd over de uitstekende service en de grote kennis - ook bij nieuwe gezichten. Ruime keuze mogelijkheid uit data en tijden. Tevredenheid openingstijden:, parkeren bij apple store den haag. Bij Apple Den Haag zijn de apple producten veel duurder dan bij andere verkoop punten iov Apple. Waar zoek je kallax kast als tv meubel De vestiging van Mediamarkt die het meest in de buurt ligt van de Apple aan de Passage 39 is de Mediamarkt aan de Grote Marktstraat Wouda Barendrecht 27 januari Naam noodzakelijk?

Openingstijden

Places nummerinformatie:. Laat ons Small Business Team voor je werken. Wil je weten wat voor jou de beste keuze is? Ook zijn de voorwaarden absurd.

Ik had gehoopt te lezen dat ze nu na 10 weken- weer open zouden zijn. Places nummerinformatie:. Super slechte service. Mijn IPhone was nieuw en toen ik vroeg de schade te tonen, kon dat uiteraard niet. Once you come to the appointment you got to wait another 30 minutes before you are being helped. GJ van Vuuren 0 reviews. Ook kleine elektronische apparaten als een m.

Kruimelpad

Toon telefoonnummer. Er was geen schade. Één keer een ontevreden dame getroffen die onaangediend van ver kwam en teleurgesteld was omdat ze niet wist dat ze een afspraak had moeten maken voor een haperende I phone. Toen ik aangaf dat dat gewoon wettelijk 3 maanden is - volgens geldende Europese regelgeving - hield de betreffende medewerker voet bij stuk en werd zijn toon bepaaald vijandig.

  • Meer informatie.
  • Als fervent Apple gebruikster die vandaag toevallig eens op deze website zoekt - nu de ApplePassageStore al maanden Corona-dicht is - naar mogelijke heropening lees ik hier allemaal klaagverhalen over hoe slecht het allemaal wel niet zou zijn gesteld met service en kennis van medewerkers.
  • Hele goede afspraak site voor reparaties, genius bar etc.
  • Dat is ouderwets.

Later gaf een ander aan dat de termijn inderdaad 3 maanden is. Apple Telefoonnummer:. Waar zoek je dit. n keer een ontevreden dame getroffen die onaangediend van ver kwam en teleurgesteld was omdat ze niet wist dat ze een afspraak had moeten maken voor een haperende I phone.

Super slechte service. Hoe kunnen we je helpen! Klik hier om je antwoord te annuleren.

Kloppen deze openingstijden?

Veel van de elektronicawinkels hebben ook een webshop. Openingstijden Ma: uur - uur Di: uur - uur Wo: uur - uur Do: uur - uur Vr: uur - uur Za: uur - uur Zo: uur - uur.

Algemene indruk van dit bedrijf:.

Je koopt een ding van euro en ze hebben gewoon schijt aan hun klanten. Sander W 0 reviews. Apple Telefoonnummer:.

Goed om te weten:

Comments

  1. Valèrie
    Zo kom je klem te zitten en ben je tot bovenstaand gedoe veroordeeld. Then due to trouble with ov I would be late 10 minutes so I called to warn them and they tel me I have to make a new appointment.
  2. Reserveer een shoppingsessie. Vanmiddag ben ik heel goed geholpen,erg vriendelijke mensen, heel snel nauwelijks hoeven te wachten, kreeg een nieuwe telefoon die ze voor mij opnieuw hebben ingesteld, dik tevreden.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |