Sieraden voor as overledenen

Datum van publicatie: 08.03.2021

Contact Tip de redactie Adverteren. Naast de bestaande collectie kun je bij Jos ook zelf een as sieraad ontwerpen.

Meer over Lifestyle Partnerbijdragen. Het is even duurzaam en misschien zelfs duurzamer dan zilver of goud. Assieraden bieden uitkomst. Dit is het hoogwaardigste staal wat gebruikt wordt bij het vervaardigen van sieraden. Leveranciers Ben je op zoek naar een bijzonder herinneringssieraad waarin je de as van een overleden dierbare kunt verwerken? Ashanger rond hondenpoot zwart.

Ashanger RVS gedenkteken. Indien u vragen heeft over assieraden in het algemeen, of bijvoorbeeld over de asverwerking dan kunt u contact met ons opnemen via het Contactformulier.

Daarom geven we tien verschillende tips voor geschenken sieraden voor as overledenen je kunt geven aan iemand die een dierbare verkoren is. Als het sieraad af is krijg je deze en het overgebleven as thuisgestuurd. Zilveren gedenksieraden.

Bijvoorbeeld in een afgesloten ruimte in het sieraad. Denk bijvoorbeeld aan een armband met verschillende bedeltjes waarin de as is verwerkt.

As sieraden

Hangt aan een streng van witte, glazen kralen. Het gat is groot genoeg voor een Pandora ketting of armband. Bij Memorie Sieraden kun je terecht om de as van een overleden dierbare in een ring te verwerken of in een ander sieraad. Het dragen van assieraden en gedenksieraden wordt steeds populairder In de uitvaartbranche zijn er -net als in elke branche- trends die komen en gaan, maar soms ook blijven.

Een ashanger is het meest bestelde assieraad en daarom hebben wij dan ook een zeer uitgebreid assortiment ashangers in diverse uitvoeringen.

As Ringen. Sieraden voor nabestaanden zijn daar een goed voorbeeld van. We lichten een aantal bijzondere opties toe, sieraden voor as overledenen. Voor een scherpere prijs heeft u toch de luxe van goud. Edelstaal is door zijn hardheid en antiallergische karakter zeer geschikt voor het maken van assieraden!

Sieraden met as heren

Meer informatie is te vinden in ons privacy statement. Wilt u advies of meer informatie over een product? Een vingerafdruk is uniek.

Een uniek assieraad kun je ook als rouwgeschenk geven aan een naaste familielid. Het maakt niet uit. Als het sieraad af is krijg je deze en het overgebleven as thuisgestuurd, sieraden voor as overledenen.

As ketting Natuurlijk draag je een overleden dierbare altijd met je mee in gedachten n in het hart. Natuursteen onderhoud.

Zelf ontwerpen

Net zoals de liefde voor een overleden dierbare is een diamant onverwoestbaar en zal het voor altijd blijven bestaan. Naast urnen in allerlei soorten en maten zijn er nu ook sieraden voor nabestaanden te verkrijgen. Assieraden van geelgoud en witgoud.

Het steekt goed af tegen de lichte achtergrond, sieraden voor as overledenen. Uw overleden vader of moeder herdenken In sieraden voor as overledenen eigen atelier ontwerpen wij unieke herinneringssieraden. Ashanger hartje goud. Meer weten. Het maakt niet uit. Ashanger hart gedraaid rvs zilver. Vlinder van as in een zilveren ring waar een naam en datum aan de zijkant kunnen komen. Natuurlijk draag je een overleden dierbare altijd met je mee in gedachten n in het hart.

In onze webshop bent u op het juiste adres beland. Wij geven je hier zeven voorbeelden van Moderne urnen.

6 unieke assieraden:

Je kunt er bijvoorbeeld een ketting van maken, een armband, het gebruiken als sleutelhangertje of je geeft er een eigen draai aan dat meer bij jou of de overledene past.

Waarom bij ons bestellen? De hanger met een doorsnede van 2,5 centimeter.

Een persoonlijke herinnering De relatie tussen ouder en kind is heel bijzonder en vraagt om een unieke tastbare herinnering. We geven je 10 nummers die mooi zijn om tijdens de uitvaart te sieraden voor as overledenen. Sinds worden er in Nederland meer mensen gecremeerd dan begraven.

Goed om te weten:

Comments

  1. Waaronder onze as armbanden.
  2. Ashanger cilinder goud.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |