Spotify alle nummers verwijderen

Datum van publicatie: 24.03.2021

De optie voor opslag wordt alleen weergegeven als je SD-kaart beschikbaar en toegankelijk is. Verwijder of verplaats vervolgens het blok met nummers met de bovenstaande stappen. Een aantal van deze playlists zijn gepersonaliseerd.

Tip: Per ongeluk een playlist verwijderd? Als je Android-apparaat een externe SD-kaart heeft, kun je daar Spotify-muziek opslaan in plaats van in het interne geheugen van het apparaat. Spotify wordt hierna opnieuw gestart.

Laat de muis- of trackpadknop los wanneer het nummer is waar u het wilt hebben. De muziekbestanden op je smartphone of tablet wordet niet automatisch opnieuw gedownload.

De afbeelding die aan een afspeellijst is gekoppeld, is vaak een albumhoes of een bandgroepopname. Plak ze vervolgens in de nieuwe afspeellijst.

Klik rechtsboven op het hamburger-icoon drie liggende streepjes en je kunt de nummers n voor n verplaatsen f verwijderen. Opslaan van downloads Als je Android-apparaat een externe SD-kaart heeft, kun je daar Spotify-muziek opslaan in plaats van in het interne geheugen van het apparaat, spotify alle nummers verwijderen.

Voor telefoons met Android wordt het lastiger. Je ziet dus misschien andere nummers in de playlist dan iemand anders! Premium-abonnees ontvangen Aanbevolen nummers onderaan iedere playlist die ze maken.

Speciaal voor jou

Opmerking: voor optimale prestaties raden we je aan tenminste 1 GB vrij geheugen te hebben op je apparaat.

Een playlist verwijderen Tik op   iOS   Android in de playlist. Copyright met iconen Made with in Amsterdam. Redactie Sprout. Die actie markeert alle nummers tussen de twee.

Scrol naar Opslag en selecteer Cache wissen. Ed Moyes. De muziekbestanden op je smartphone of tablet wordet niet automatisch opnieuw gedownload. Lees meer in dit bericht, je hebt geleerd hoe je nummers in bulk kunt verplaatsen of verwijderen. Samsung eco bubble storing le1 bekijk Sorteren en filteren voor meer manieren om de volgorde te wijzigen, spotify alle nummers verwijderen.

Begin met spotify alle nummers verwijderen openen van de Spotify-applicatie op je iPhone of Android-apparaat en navigeer naar de afspeellijst waarvan je een nummer wilt verwijderen.

Aan de slag

Android Je cache wissen Tik op Home. Zo weigert Adele om haar nieuwste album, 25 , op de streamingsdienst aan te bieden. Tik op OK. Op de schermvullende weergave van één van de nummers op je telefoon is het album veranderen kinderspel.

Tip: zorg ervoor dat je SD-kaart minimaal 1 GB aan karten harders plaza ruimte heeft.

Lees verder? Controleer ten slotte alle items in de Spotify-bronnenlijst opnieuw. Redactie Sprout. Hiervoor hoef je alleen maar te tikken  op wat alles wat je leuk vindt.

Geheugengebruik beheren

Upgrade naar Premium. Meer informatie over Gemaakt voor jou-playlists. Ed Moyes. Mail redactie sprout.

Sleep het nummer naar de gewenste positie. Mail redactie sprout. Call to action april Vacature: redacteur MT. Het maken van spotify alle nummers verwijderen is supergemakkelijk. Kopieer eerst de gewenste iTunes-nummers en plaats deze in een bureaubladmap. Ik heb ook een CCNA-certificering voor netwerkontwerp en probleemoplossing. X het belangrijkste ondernemernieuws in jouw mailbox.

Nummers toevoegen

Tik op iOS   Android op de playlist en vervolgens op Playlist bewerken :. Ga naar die map op je computer. Er kunnen momenten zijn dat je je wilt ontdoen van nummers die je niet langer leuk vindt. Spotify wordt hierna opnieuw gestart.

Klik op de knop Afbeelding kiezen op de afbeelding spotify alle nummers verwijderen de linkerkant. Ook dan helpt Spotify je: op diverse manieren kun je kant-en-klare afspeellijsten downloaden. Stap 3: klik op " Herstel alles "Om alle problemen op te lossen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Kies vervolgens nummers in het gedeelte Uw muziek van het linkerdeelvenster.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |