Wat kost overtocht texel

Datum van publicatie: 07.04.2021

Per voertuig naar of van Texel reizen? Houdt rekening met een wandeling van ongeveer 10 minuten.

Zodra u aan boord bent leiden de opstellers van TESO u naar de goede baan op het schip. Op Texel is er in alle dorpen en bij alle strandslagen betaald parkeren. Hoe lang moet ik wachten voor de boot naar Texel? Tarieven oversteek Meest gekozen overtochten inclusief bijbehorende tarieven Op dinsdag, woensdag en donderdag kunt u profiteren van een daltarief.

Ervaar het echte eilandgevoel!

Kijk dan naar Over Texel, wat kost overtocht texel. Er hoeft niet extra betaald te worden indien je fietsen op het dak van de auto vervoert. De overtocht naar Texel bedraagt ongeveer 20 minuten.

Auto en motor Komt u met uw auto of motor naar Texel. De eerste boot gaat al om 6.

Overzicht kosten boot naar Texel

De boot brengt u snel en gemakkelijk met uw auto of motor van Den Helder naar Texel. Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwtjes en aanbiedingen van VVV Texel. Bouwjaar: Afmetingen: ,4 meter lang, 26,9 meter breed diepgang 4,4 meter Capaciteit: auto's, 1.

De geschiedenis is te herleiden aan de betekenis van de naam: Texels Eigen Stoomboot Onderneming. Heb je de boot gemist? Zo dient er een schoolverklaring te worden ingevuld door zowel de school als de scholier.

De eerste boot gaat al om 6.

Dit kan met een zogenaamd e-vignet, dit is een digitale parkeerkaart. Via knobbel in nekspier trappen bereikt u het passagiersdek met salon. Op drukke dagen vaart de boot twee keer per uur. Bekijk ook wat kost overtocht texel vertrektijden naar Texel. Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar.

Daltarief overtocht Texel

Bouwjaar: Afmetingen: ,4 meter lang, 22,7 meter breed diepgang 4,4 meter Capaciteit: auto's, 1. Seizoenen Beleef de seizoenen op Texel. Tickets besteld via de Teso website, ticketautomaat of beschikt u over een Teso pas?

Lees alles over Parkeren op Texel. Aantal personen 2 personen. Op de veerboten is plek voor ruim voertuigen en passagiers. Meer lezen over het Waddeneiland Texel. Het parkeerterrein is onbewaakt en reserveren is niet mogelijk.

Kosten Boot Texel

Reserveren is niet nodig. Tarieven en kortingsdagen Op dinsdag, woensdag en donderdag krijgt u extra korting op een overtocht. Er worden geen tickets voor een enkele overtocht naar Texel verkocht. Onze gasten beoordelen de accommodaties van VVV Texel 8,3 uit beoordelingen.

Op dinsdag, woensdag en donderdag krijgt u extra korting op een overtocht.

Reserveren is niet nodig. Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang hoeveel is een eetlepel mayonaise eerste de nieuwtjes en aanbiedingen van VVV Texel.

Overige tarieven Reist u met een ander voertuig of wat kost overtocht texel u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, wat kost overtocht texel, klik dan op een van onderstaande categorien: Tarieven voetgangers Tarieven voertuigen Tarieven brom fietsen Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar.

Home Naar Texel Boot Auto en motor. Je kunt ook parkeren in de omgeving van de veerhaven. Kijk voor de actuele vaartijden op www. Meer lezen over het Waddeneiland Texel.

Disney+ gratis proberen

Auto en motor Komt u met uw auto of motor naar Texel? Voor een personenauto of busje dat niet langer is dan 6,50 meter kunt u in Den Helder ook een kaartje kopen bij een self-serviceloket, rechts van het toegangsportaal. Vernoemd naar de Texelse huisarts en oprichter van Teso. Het betaald parkeren geldt dagelijks van 8.

Op Texel is er in alle dorpen en bij alle strandslagen betaald parkeren! Texel telt plusminus Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, wat kost overtocht texel, klik dan op een van onderstaande categorien:. Houdt rekening met een wandeling van ongeveer 10 minuten.

Goed om te weten:

Comments

  1. Lees alles over Parkeren op Texel.
  2. Tussen 1 maart en 31 oktober vaart de boot ook om 7.
  3. Uw winkelwagen is leeg.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |