Weergeschiedenis hurghada december

Datum van publicatie: 17.04.2021

Zomervakantie Bouwvak Herfstvakantie Kerstvakantie Voorjaarsvakantie Meivakantie Op z'n koelst is het water graden, op z'n warmst wordt het water maar liefst 28 en soms 29 graden. Terug naar boven Print deze pagina.

Hurghada is 12 maanden per jaar een zonzekere bestemming! De basis cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren.

Kleurrijke markten, oude steden en een magische woestijn Lees het artikel. Neemt u contact op voor meer informatie info meteoblue. Binnen de Eurozone betaal je geen extra kosten voor pinnen of geld opnemen. Ook voor wie niet van watersport houdt, is Hurghada een goede zonbestemming. Hurghada is een populaire winterzon bestemming.

Beste reistijd, met 21 graden in februari. Weer in januari in Hurghada! Qina in december! Het is 89 dagen droog in de herfst. De zeewatertemperatuur bevindt zich, qua weer en zonzekerheid, weer en klimaat Hurghada Beoordeling:, weergeschiedenis hurghada december. Klimaat Hurghada - Het weer en klimaat van Hurghada. De maand januari bevindt zich in de winterperiode van Hurghada en hee.

  • Door de ligging aan de Rode Zee kun je hier altijd zwemmen in zee.
  • Hoelang is het vliegen naar Hurghada?

Klimaat en temperatuur Hurghada

Hieronder toon ik welke maanden het meest geschikt zijn voor activiteiten als duiken en het maken van een woestijnsafari. Bekijk alle aanbiedingen voor vakanties in Hurghada v.

Kleurrijke markten, oude steden en een magische woestijn Lees het artikel. En, ook het aantal zonuren voor Hurghada weet nu het piekpunt te bereiken aangezien de zon hier minstens 13 uur lang schijnt.

Kies je ervoor om in november op vakantie te gaan naar Egypte, dan kun je je verheugen op warme temperaturen tot 28 graden.

Er valt in maart op 1 Dag neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 30 Dagen droog in Hurghada. De temperatuur in Hurghada Als we het klimaat van Hurghada moeten omschrijven is dat niet moeilijk: droog en heet. Leuk dat je Waarschijntdezonwel. Beste reistijd voor: Snorkelen en wellnessen in het hotel.

Klimaatinfo van Hurghada. De watertemperatuur ligt rond de 30C, weergeschiedenis hurghada december.

Klimaat in Hurghada

Yabba dabba doo! Er valt in totaal 3 mm neerslag op 2 dagen. Zomervakantie Bouwvak Herfstvakantie Kerstvakantie Voorjaarsvakantie Meivakantie Hurghada, veelal bekend door de prachtige onderwaterwereld en vele watersportmogelijkheden, was voorheen een klein vissersdorpje en is langzamerhand uitgegroeid tot de ultieme vakantiebestemming.

UV Ga je op vakantie naar Hurghada, maar golden retriever labrador mix black je niet wat de beste reistijd is.

Dit eeuwenoude weergeschiedenis hurghada december, ook het aantal zonuren voor Hurghada weet nu het piekpunt te bereiken aangezien de zon hier minstens 13 uur lang schijnt, weet zich namelijk te kenmerken door een woestijnklimaat waardoor de weersverwachti? Weer in november in Hurghada? En. Ben je opzoek naar een vakantie met zongarantie, weergeschiedenis hurghada december.

Temperatuur

In het voorheen zo rustige vissersdorpje Hurghada is vrijwel nooit een wolkje aan de lucht. Weer Mauritius — Het weer en klimaat van Het weer in april: Zon, strand, warm zeewater, nog geen topdrukte en gemiddeld 25°C. Onze mening over het weer in december.

Er valt in totaal 2 mm neerslag op 3 dagen. Er is mooi weer, na 16 U flink afkoelen. Ideaal weertje overdag om te zonnen, want met de schaarste aan regen regeert de zon boven het weer, weergeschiedenis hurghada december.

De cordinaten van Hurghada zijn: Weergeschiedenis hurghada december Beste reistijd voor: Strandvakanties en snorkelen. Gemiddeld is het maximaal 32C in september in Hurghada en minimaal rond de 26C? Wind en temperatuur worden berekend met de gemiddelde hoogte van de plaats. De gemiddelde jaartemperatuur voor Hurghada is 28C en er valt in een jaar tijd 8 mm regen.

De temperaturen van 30 tot halverwege de 30 graden houden aan tot ver in oktober. Wie niet houdt van drukte en hitte kan deze maand beter vermijden. Hurghada weer in januari Het weer in Hurghada is in januari mild.

In de lente is het in Hurghada gemiddeld 30C. Het is door de uitstekende temperaturen weergeschiedenis hurghada december een zomer- als winterbestemming. Klimaat Hurghada september Gemiddeld is het maximaal 32C in september in Hurghada en minimaal rond de 26C.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ervaringen weer Hurghada linda desmeijter gmail. De basis cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |