Clash of clans hacken zonder telefoonnummer

Datum van publicatie: 07.03.2021

Maar ik was gekoppeld met facebook. Alle hulp en tips zijn welkom.

S bij Boombeach ander spel van Supercell lukte dit wel en heb niet echt iets anders gedaan daarvoor. Bij alleen grond kan hij vanaf 14 tegels lang de troepen bekogelen. Me telefoon liep vast helemaal gereset ik alles weer gedownload ook coc ik in loggen met facebook en google plus.

Dat is niet echt verstandig, want als je dan ooit je telefoon kwijtraakt, dan ben je het weer kwijt. Ik heb op mijn iPod en mijn iPhone een account, maar wel op jet zelfde game center account.

Ik ben erol ik speel clash of clans op me iphone en me broertje heeft ook een iphone maar we hebben beide dezelfde dorp opgeslagen op ons telefoon maar hebben verschillende game center account en apple id maar het blijft gewoon het zelfde.

Dit oa om verkoop van dorpen tegen te gaan. Hoi ik heb mijn Clash of clans hacken zonder telefoonnummer naar fabrieksinstellingen moeten terugzetten. Nu kom ik erachter dat je het account maar aan 1 telefoon kan koppelen.

Ik had een groot probleem waar ik nu eindelijk achter ben gekomen wat de oplossing is! Een account, kan maar gekoppeld worden aan n clashofclans-basis.

Iemand enig idee hoe ik dit kan doen en het even fatsoenlijk uit kan leggen??? Wilde me Google account overzetten naar iPhone maar omdat ik aankopen gedaan heb en hoger dan sh 4 ben is dit niet mogelijk.
  • Weet iemand hoe ik mijn stad weer terugkrijg.
  • Ik had een Samsung galaxy s4 en heb nu een iPhone 6 gekocht. Nu heb ik mij weer uitgelogd op mijn moeder haar account en heb mij weer ingelogd met mijn eigen gamecenter account.

Brawl Stars: Hoe werkt de nieuwe game?

Heb mijn oude account nog wel met lvel 68 Maar elke keer als ik dan mijn oude tel coc opstart krijg ik wilt u stadhuis level 4 Laden.. Graag zou ik een oplossing krijgen voor dit probleem. Je kunt e. Zo niet, dan moet je even inloggen. Is wil super graag mijn landje terug want ik ga niet overnieuw beginnen dat vind ik het niet waard. En ik had het via facebook gekoppelt maar ik kan het niet meer terug vinden heel raar wat kan ik nu doen???

Ik wil mijn account overzetten naar een andere tablet maar dan moet ik eerst Google plus ontkoppelen.

  • Ik heb hem ook van een Samsung tel naar me iPad gekoppeld maar me ipad is gereset dus alle voortgangengen zijn weg hoe kan ik het terug krijgen.
  • Hebben jullie een idee? Ik heb dus iemand anders zijn acc over genomen en dat ging prima tot vandaag ik moest ineens inloggen via gamecenter heel vaag maar nu als ik steeds clash opstart krijg ik de vraag of ik me oude base wil laten laden maar dat wil ik dus niet hoe kom ik hier vanaf?

Help me ik wil mijn SH lvl. Nou ben ik in nederland en gebruik ik een apple id van mijn vriendin om wat edelstenen te kopen er zit genoeg geld op. Maar nee, en wordt gamecenter alleen voor het koppelen gebruikt. Volgens mij onthoud coc het apparaat, het werkt niet Man ik ben zo teleurgesteld, clash of clans hacken zonder telefoonnummer. Heeft iemand enig idee waar ik dat terug kan zoeken. De 1 is van mezelf en de ander van mn zoon.

Weet iemand hoe je kan controleren of die aangesloten stond op een mail adres Want ik weet ook niet ah turkse pizza of die op 1 stond aangesloten Kan je anders op andere manieren je account terug krijgen?

Zijn er hacks om gratis edelstenen en knokkers te krijgen?

Ben op beide ingelogd op game center. Dan zou je het zelf kunnen zien. Dat heb ik ook regelmatig als er net een nieuwe seizoen is begonnen, maar bij mij is het andersom. Ik weet niet hoe ik dat account kan koppelen aan een nieuw gamecenter account.

Ik heb een oud Clash of Clans account waar ik niet meer op kan komen omdat ik mijn oude gamecenter wachtwoord niet meer op kan vragen omdat mijn email account een tijd geleden is gehackt.

Wie kan mij helpen, clash of clans hacken zonder telefoonnummer, see here: Cookie Policy. Dan koppelen met je gamecenter account op je iphone. To find out mo. Nu wilde ze echter ook op de telefoon CC kunnen spelen en dus heb ik ook hierop CC geinstalleerd!

Ook nieuw: Brawl Stars hack!

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Nu is het zo dat ik mijn huidige acc heb gesynchroniseerd naar men tablet, kan ik dit on gedaan maken zodat ik men 2e acc hierop kan aanmaken? Ik krijg de melding dat dit niet mogelijk is aangezien ik maar 1x kan koppelen. Op mijn nieuwe ipod heb ik zojuist Clash of Clans gedownload en geregistreerd en ben ik met een nieuw dorp begonnen.

Je kan het wachtwoord van je GameCenter of Google Plus veranderen. Ik heb hem niet ingelogt met google. Of zijn er andere mogelijkheden voor mij.

Ik moet voor het overzetten van clash of clans hacken zonder telefoonnummer account Google plus ontbinden en dan een ander account ermee verbinden is dat mogelijk. Beste Dutch Swag Boy Bij mij was het precies het zelfde mijn oude tablet ging kapot en ik kreeg een nieuwe, maar mijn htc is kapot gegaan en ik heb een nieuwe gehaald alleen nu kan ik mijn account niet meer koppelen omdat mijn huidig dorp al is gekoppeld.

Ik ben mijn dorp kwijt ik heb nu een nieuwe telefoon een iPhone 6. Daarna kan je gewoon verder spelen op je Android.

Account Options

Ik kom steeds bij een FAQ uit waar je geen bericht kan versturen. Maakte je gebruik van twee verschillende gamecenter accounts?

Ik had op galaxy s4 mini en ik had deze ook gekoppeld op mijn ipod maar kheb nu een iphone 6 maar ik kan ze nie op mijn iphone krijgen. Je ziet welkom….

Nu heb ik de app verwijderd en heb ik het spel opnieuw gedownload nu moet ik weer helemaal opnieuw beginnen. Home Hacken WhatsApp hacken: Dit is de manier hoe het moet.

Bedankt, meanick.

Goed om te weten:

Comments

  1. Als iemand dit weet vertel het mij alstublieft ik zit al lang met dit probleem Alvast bedankt.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |