Dashboard lampjes automaat

Datum van publicatie: 01.04.2021

Gaat branden wanneer u de standkachel inschakelt. Neem gerust contact met ons op. Verschijnt zodra:  de automatische systemen voor het licht en de ruitenwissers het niet meer doen.

Gaat branden wanneer u het systeem uitschakelt. Je ziet dan altijd een symbool met een dwarsdoorsnede van een band met een teken erin. Rijd in dit geval voorzichtig verder: rem niet hard en maak geen abrubte stuurbewegingen.

Je ziet altijd een onderstel met vier wielen al dan niet met een kruis of rondjes erin. Als u nieuwe banden laat monteren kunt u beter dan ooit vergelijken welke eigenschappen de verschillende banden kenmerken.

Verschijnt zodra: er een storing is in de dynamo, de aandrijfsnaar of de stroomkabels in de auto. Airbags en navigatiesystemen vaker gestolen Zo kom je veilig op je bestemming bij sneeuw of ander winters weer.

Problemen met variabele achterspoiler. Luchtvering storing Verschijnt zodra:  er waarschijnlijk een storing in de luchtvering zit. Adaptive Cruise Control ingeschakeld. Ook is de kans op een hoge reparatierekening groot. Grootlicht ingeschakeld.

Hierbij wordt de snelheid automatisch aangepast wanneer je een voorligger nadert.

Zo zien beroemde Formule 1-cou­reurs eruit als vrouw

Zo niet, dan moet je ze laten repareren. Indicator die aangeeft dat het rempedaal ingetrapt moet worden. Buzz I. Dat is het lampje van het start stop systeem. Let op: als dit lampje oranje brandt, betekent dit dat het systeem is ingeschakeld en is er dus niets aan de hand. Verschijnt zodra:  de adaptive cruise control is ingeschakeld, dan brandt het lampje wit.

Hulpsystemen De moderne auto's kunnen veel bestuurder-hulpsystemen hebben, van parkeersensoren tot afstandsbepaling tot voorligger en rijbaan-assistent. Je kunt het gebruiken als je dashboard lampjes automaat auto op een gevaarlijke plek parkeert en je niet je accu wilt laten leeglopen doordat de koplampen zoveel stroom trekken, dashboard lampjes automaat.

Lane assist ingeschakeld. Stadsverlichting ingeschakeld Verschijnt zodra:  de stadsverlichting aan gaat. De lamp gaat branden en er klinkt een geluidssignaal aanwijzend voornaamwoord spaans oefenen u de veiligheidsgordel vastmaakt.

De kleuren van de onderstaande symbolen komen in sommige gevallen niet overeen.

Onbekend lampje?

Deze lamp gaat branden als uw auto snel een andere auto nadert, om u te waarschuwen voor het risico van een botsing met uw voorligger. Laat deze storing onmiddellijk controleren.

De motor blijft draaien maar levert wellicht minder vermogen. Als de lamp knippert, slaat de motor over, wat schade aan uw katalysator kan veroorzaken.

Verschijnt zodra:  de uitlaat van je auto verstopt of kapot is. Controleer het niveau van je koelvloeistof en vul deze zelf bij, dan kan je eigen veiligheid in gevaar komen doordat bijvoorbeeld je remmen het niet meer doen, dashboard lampjes automaat. Portier open. Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes. Het remgedrag van uw auto kan anders zijn.

Andere kleuren

Batterij van de afstandsbediening is bijna leeg. Als het lampje hierna nog steeds rood blijft branden, of als het lampje niet oranje brandt terwijl je het systeem wel probeert in te schakelen, kan er sprake zijn van een storing.

De sensoren die de ruitenwissers laten weten of het regent of droog is hebben een storing of zijn kapot. Uw beschikt over een covensioneel remsyteem zonder ABS. Snelheidsbegrenzer is actief.

  • Neem contact op met  Ford Assistance Laat uw auto zo snel mogelijk controleren.
  • Ga dan langs je garage.
  • Als het lampje hierna nog steeds rood blijft branden, of als het lampje niet oranje brandt terwijl je het systeem wel probeert in te schakelen, kan er sprake zijn van een storing.
  • Als opladen niet helpt, neem dan contact op met de garage.

Je ziet altijd een onderstel met vier wielen al dan niet met een kruis of rondjes erin. Neem contact op met Ford Assistance   Klik hier om dashboard lampjes automaat te gaan. Deze sensoren geven door middel van een pieptoon aan hoeveel ruimte je nog over hebt! Laat uw auto onmiddellijk controleren. Ook leggen we uit wat er bij ieder lampje aan de hand is en of er actie vereist is. Rood: Direct actie ondernemen. Indicator die aangeeft dat de koppeling ingetrapt moet worden, dashboard lampjes automaat.

De auto blijft volledig bestuurbaar, maar hiervoor is meer kracht vereist? Verschijnt zodra:  je de cruise control hebt ingeschakeld.

Gerelateerd

Dit lampje wordt namelijk geactiveerd vanaf een bepaald gewicht op de stoelen. Waarborg te allen tijde uw eigen veiligheid, die van uw passagiers en medeweggebruikers.

Als deze lamp brandt tijdens het rijden, dan wijst dit op een storing van het stuurbekrachtigingssysteem. Ook is de kans op een hoge reparatierekening groot.

Vuil luchtfilter moet worden vervangen. Verschijnt zodra:  er een probleem is met de werking van je stuurbekrachtiging of er een tekort is aan stuurbekrachtigingsolie. Het vermogen van uw auto kan afnemen bij deze storing. Dashboardlampje brandstoffilter, dashboard lampjes automaat.

Goed om te weten:

Comments

  1. Zet uw auto stil op een veilige plaats en zet de motor af en wacht tot deze is afgekoeld.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |