Het weer op de malediven in mei

Datum van publicatie: 03.04.2021

Bij een regenbui is het ook wel eens lekker om de zee in te gaan. In deze maanden heb je de meeste zon.

Dit zijn dan ook de slechte maanden om een bezoek aan de Malediven te brengen. Als je het hebt over droombestemmingen, dan mag je de Malediven daar zeker toe rekenen. De Malediven in september In september loopt het surfseizoen op de Malediven ten einde. Weet je je pincode s niet meer? Het droge seizoen is van december tot april. Dit zijn de maanden waarin het veel regent en heftige stormen voor kunnen komen.

Omdat het allemaal eilanden zijn in een tropische omgeving is de relatieve luchtvochtigheid hoog. Wat is je e-mail. Gemiddeld is het maximaal 29C in maart in Male en minimaal rond de 28C, het weer op de malediven in mei. Er valt in december op 20 Dagen neerslag met een totaal van mm en het is deze maand 11 Dagen droog in de Malediven.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt. Ben je die standaard familiefeesten ook zat en ga je liever met Kerstmis iets aparts doen!

Een schitterend land met stranden net zo mooi als in de Malediven.
  • Een rondreis op Sri Lanka wordt vaak afgesloten met een strandvakantie op de Malediven, een perfecte combinatie van cultuur en een prachtig bountystrand. Wil je het echt perfect hebben dan is het droge seizoen aan te raden.
  • De Malediven behoren niet voor niets tot mijn favoriete vakantiebestemmingen in februari.

Het klimaat van de Malediven

Hoogseizoen Malediven Het hoogseizoen in de Malediven loopt van december tot april. Het tropische Moesson klimaat op Malediven verschilt op een aantal punten wel van het tropische klimaat in andere landen. Er valt in oktober op 19 Dagen neerslag met een totaal van mm en het is deze maand 12 Dagen droog in Male. Er valt in november op 22 Dagen neerslag met een totaal van mm en het is deze maand 8 Dagen droog in Male. De Malediven is een prachtig vakantieland.

Door het weer komen er meer vissen voor in de koraalriffen, het weer op de malediven in mei. De kans op regen is nu eenmaal groter. Als het droog is in het regenseizoen, is het net zo heet als in het droge seizoen! Wanneer de beste reistijd voor de Malediven is, hangt ervan af wat je tijdens je vakantie van plan bent. Voor het echte strandplezier in de brandende zon met hoge temperaturen heb je de beste omstandigheden in de maanden van januari tot en met maart.

Winkelwagen

Er valt in totaal mm neerslag op 61 dagen. Dat is 4 uur later dan in België. November is de beste maand voor een bezoek aan de Malediven.

Wie sparen mediamarkt openingsuren zondag, is de luchtvochtigheid soms vrij hoog en kan het benauwd aanvoelen. In de meeste gevallen zijn dit stevige buien die snel weer overtrekken en plaatsmaken voor een prachtige strakblauwe lucht. Bekijk dichtsbijzijnde vliegvelden. Doordat de Malediven een tropisch klimaat hebben, kan beter naar het laagseizoen uitwijken.

De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Male is ongeveer 11 u.

Beste reistijd Male, Malediven

In deze periode heb je nog wel kans op langdurige neerslag, maar de kans is veel kleiner dan in de andere maanden van het jaar. Het weer laat zich helaas niet voorspellen. Hoe kom je van een jetlag af? De temperatuur van het zeewater ligt het hele jaar rond de 28 graden, waardoor je er heerlijk kunt zwemmen, duiken en snorkelen. Wij vonden de mensen in de Malediven, waar veel mesen uit Bangladesh en Sri Lanka werken, super vriendelijk en heel erg behulpzaam.

  • Gemiddeld is het maximaal 28°C in februari in Male en minimaal rond de 27°C.
  • De temperatuur van het zeewater ligt het hele jaar rond de 28 graden, waardoor je er heerlijk kunt zwemmen, duiken en snorkelen.
  • Beste, Wij zouden graag eind oktober naar de Malediven gaan.
  • Tips voor als je een wereldreis gaat maken.

Tijdsverschil Male In Male is het het weer op de malediven in mei uur 's middags op woensdag 28 oktober Tijdens deze feestdagen gaan prijzen hard omhoog en is reserveren een must. Klimaat Malediven september Gemiddeld is het maximaal 28C in september in Malediven en huisjes aan de muur rond de 28C. Ideaal dus voor het onderwaterleven van de Malediven te ontdekken. In het heldere zeewater kun je prachtig  duiken en snorkelen  dankzij het goede zicht.

Wat is de valuta van Male. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat het wat meer regent dan in het hoogseizoen? Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis. Herfst klimaat Malediven sep-nov In de herfst is het in Malediven gemiddeld 28°C. Met een temperatuur van 30 graden en een gemiddelde watertemperatuur van 28 graden heb je elke maand de perfecte omstandigheden voor een vakantie.

Hier zijn verschillende bezienswaardigheden, het weer op de malediven in mei, mooie resorts en prachtige stranden te vinden. Hoe je naar het verblijf komt is afhankelijk van je eiland. Dit hoef de pret echter niet te bederven aangezien je deze maand perfect kan surfen omdat de buien vaak maar van korte duur zijn en je erna kan genieten van de zon met temperaturen rond de 40 graden.

Goed om te weten:

Comments

  1. De passaatwinden zorgen voor wat verkoeling.
  2. Dankzij dit weer kun je een voordelige reis naar de Malediven boeken in augustus.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |