Hoeveel mb verbruikt ziggo go app

Datum van publicatie: 09.05.2021

Maar niet vandaag morgen dus. Hierdoor kun je alleen in huis op een tablet, mobiele telefoon of laptop via internet tv kijken. Ik lees trouwens net dat het bekend is bij de app makers maar dat ze tot nu toe geen aktie hebben ondernomen.

Gedurende 2 minuten heb ik kwaliteit automatisch medium en laag laten spelen. Graag respons van een ziggo medewerker die hier wat aan kan doen. Wat zijn de voordelen van overstappen op een Triple Play-pakket? Ik zal dit navragen, ondertussen heb ik een paar vragen voor je: Welke zender heb je bekeken? Ahhhh, nu snap ik de 17GB data in Italië vorig jaar Hallo constant heb je nog een update op bovenstaande vragen voor ons?

Wat is je huisnummer? Ben ook benieuwd hoe dit vergoed gaat worden als mensen op vakantie zijn en tegen hetzelfde probleem aanlopen. Over Ziggo Sport. Geen zorgen, je kijkt gewoon terug met Ziggo  Replay  net als thuis. Lijkt mij een bug.

Ik heb een Samsung s8 en stream dan met chromebox. Heb je iets gemist? Hoe werkt kijken met wifi?
 • Ziggo go app gebruiken op tablet via wifi hotspot telefoon. Ahhhh, nu snap ik de 17GB data in Italië vorig jaar
 • Hallo allemaal

Neem je tv mee op vakantie in 28 EU-lidstaten!

Welke providers bieden deze extra dienst aan? Gedurende 2 minuten heb ik kwaliteit automatisch medium en laag laten spelen. Powered by inSided. Thanks kwelgeest. Hoeveel MB internet verbruik je ongeveer met een uur online televisie buiten de EU.

Hey aex

 • Hulp gevraagd. Onthoud mijn gegevens.
 • Hartelijk bedankt dit zeg mijn welgenoeg, ik heb wel in de gaten dat internet via 4G via een router met simkaart van Telenor van GB niet voldoende is om via een VPN programma Nederlandse televisie te zien via ipad in Servië. Inloggegevens vergeten.

Veel toekomstig kijkplezier gewenst Wanneer je weer eens een leuke grote maten badmode eindhoven hebt over Ziggo GO, laat dat op deze Community vooral weten.

Bedankt voor de tip. Ik heb de app op laagste stand staan. Ik heb uit diverse topics begrepen dat als je de Ziggo Go App gebruikt op lage kwaliteit je ongeveer MB aan data per uur kwijt zou zijn. Prettig geregeld. Voer hoeveel mb verbruikt ziggo go app Ziggo-gebruikersnaam in, of het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld.

Internet, tv en bellen Mobiele telefonie.

Één MB, wat kan ik ermee? Tips om jouw dataverbruik te verlagen!

Zouden de app ontwikkelaars dit "foutje" aan kunnen passen zodat ook de kwaliteit via wifi is in te stellen op laag. Alle zenders is ongeveer 1gb in een half uur. Zet dan de stream kwaliteit op laag.

De Ziggo Moderators helpen waar nodig, gaan voor overzicht en een positieve sfeer. Meer sport. Wel zo fijn als je onderweg en buitenshuis ook naar je favoriete series kunt kijken.

Lid geworden 29 aug Berichten Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators?

Registreren

Geen wifi voorhanden? Maar toen ik de volgende dag bij mijn dataverbruik ging kijken had deze 2 uur mij bijna 2,5 GB gekost.

Kun je niet gewoon je dataverbruik internet ergens terug zien, op de rekening staat dit helaas niet?

 • Hey kwelgeest.
 • Beste Marcziggo, Is het wel bekend hoeveel Gb Ziggo go gebruikt per uur en in welke situatie?
 • Kabel of koper?
 • Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Deze tekortkoming van de Ziggo go app staat namelijk nergens vermeld en kost onnodig veel data. Hulp gevraagd. Installeer de app. Wanneer je live tv kijkt verbruik je gemiddeld 10 MB per minuut. Het volgende heb ik gedaan. Ik gebruik de app op mijn s8 naar chromecast. Best beantwoord door Mark Ziggo 8 juliDisclaimer Privacy Cookies Alle voorwaarden?

Ik heb de app op laagste stand staan!

Hoe werkt tv kijken via internet?

Meer sport. Dan vind ik 4. Dus Ziggo zou dit moeten zien als een normale mobiele gsm, 3G, 4G verbinding.

Voormalig Ziggogebied. Weet iemand hoe dit veranderd kan worden! Alle zenders is ongeveer 1gb in een half uur.

Goed om te weten:

Comments

 1. Om daar iets over te kunnen zeggen horen wij graag je antwoorden op bovenstaande vragen. Weet iemand hiervoor een oplossing?
 2. Ik snap dat je je verbruik graag wilt beperken, omdat het op deze manier natuurlijk wel heel erg snel gaat.
 3. Ziggo go ziet mijn hotspot als normale wifi en ondanks dat ik de kwaliteit op laag heb staan zuigt de app mijn abonnement leeg. Laat eerdaags wel van mij horen als ik wat langer gekeken heb.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |