Maltipoo pup fokker nederland

Datum van publicatie: 03.04.2021

Alvast bedankt grt ilse. Ze had al volop weeën.

We hebben ook een hele fijne hond. Bedankt voor al jullie reacties! Hallo allemaal! Heb je bij jullie bezoek ook andere honden gezien, behalve de Maltipoos? Boomers en Bolonka's Valkenswaard.

Maar alleen maar Maltipoos zijn het zeker niet. Vind haar wel echt een dotje. Yvon geplaatst op 10 februari Boomers Momenteel boomers met Biewer Yorkshireterrier pups bezoek onze website www. Ze staan !

Het adres waar uw Maltipoo pup vanaf de geboorte. Welkom op onze site waar u alleen puppies zult vinden van betrouwbare fokkers waarmee duidelijke afspraken zijn gemaakt.

Www.Puppysite.nl

Angela geplaatst op 30 september Jammer dat het zo ver is ik zoek een kweker of kennel in Belgie. Al jaren lang een betrouwbaar en professioneel adres voor de aanschaf van een hondje. Hallo Ik ben op zoek naar een Maltipoo reutje, graag van een betrouwbare fokker. Zaandam 20 okt. In korte tijd is Puppyplaats. Lief zijn ze allemaal.

  • Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Aan bieders op deze site zijn minimaal gehouden aan de algemene leverings voorwaarden.
  • Verschillende keren gevaccineerd, ontwormd, en voorzien van hun pa Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.

Op aanvraag 18 okt, maltipoo pup fokker nederland. Hij heet Jax en is vandaag 9 weken bij ons. Hoi vera ik ben wel erg nieuwsgierig naar jullie hondje. Annemarie Boers geplaatst op 3 november. Wil je tekst overnemen of een video fragmentmail dan naar copyright trouw. Weet iemand een goede fokker in Nederland of Belgie.

Makkelijke lieverd

Een Maltipoo is heel schattig, een bastaardhondje kruising tussen een Poedel en Maltezer. Kan iemand helpen? Kennel de Hoeve Valkenswaard.

Meldingen Hier kunt u notificaties beheren. Wij hebben er een van dogs of the Dutch uit het nestje wat nu op marktplaats staat. Jij kunt een uitzondering zijn met een goede pup, over een paar jaar. Margriet geplaatst op 3 februari Teun geplaatst op 24 april Ik vraag me echter af hoe hij dan al deze pups goed kan socialiseren, maltipoo pup fokker nederland.

Bekijk hier fokkerprofielen

Doedijns vreest dat een deel van deze honden toch weer van baas zal wisselen of zelfs in het asiel zal belanden. Onze pups groeien ook bij ons op in een omgeving waar sociaal gedrag uitermate word gestimuleerd en zijn uiteraard bij overdracht gechipt ingeent en goed ontwormd verder krijgen ze van de dierenarts een dierenpaspoort mee met een gezondheidsverklaring.

Je kunt nog beter of een Poedel of een Maltezertje kopen met een goede stamboom van een goede fokker. Leuke speels zijn kinderen en volwassenen gewoon. Dieneke Voorwalt geplaatst op 8 december

  • Las idd ook veel.
  • Hou Ik heb gewoon een borstel met ijzeren pinnen.
  • Wie kan mij adviseren welke borstel goed is voor de maltipoo vacht?
  • De pups zijn voor ze naar hun nieuw baasje gaan, geent - ontwormd - gechipt en gezond verklaard door een erkend dierenarts klinisch getest U krijgt bij aankoop

Ik ben door invaliditeit aan huis gekluisterd en ben op zoek naar een vriendje of vriendinnetje, maltipoo pup fokker nederland. Hou Ik heb gewoon een borstel met ijzeren pinnen. We gingen "even" kijken, maar waren meteen verkocht. Jokoma geplaatst op 30 september Super vrolijk. Maar lees veel slechte verhalen over dogs of The dutch.

Bel of mail ons voor informatie over jongere nestjes. Dat is niet zo.

Temperament

Houd onze website regelmatig in de gaten als u geïnteresseerd bent of vul een contactformulier in als u op korte termijn een hondje zoekt. Shirley vanEck. Stoer en enthousiast Bij ons goed verzorgde puppy's uit verantwoorde combinatie Wij doen niet aan inteelt en of lijnteelt Onze pups zijn aanhankelijk en gesocaliseerd.

Of die misschien iemand anders weten die een nestje heeft. Heb je bij jullie bezoek ook andere honden gezien, behalve de Maltipoos. Jammer dat het zo het weer salou is ik zoek een kweker of kennel in Belgie.

Goed om te weten:

Comments

  1. Uitermate goed verzorgd div.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |