Meerdere instagram accounts

Datum van publicatie: 04.03.2021

Lijkt erop dat da niet het geval is, ander de app verwijderen en opnieuw toevoegen. Kan ik niet gewoon een account aanmaken op mijn Iphone? Ik heb dus helaas geen oplossing.

Ik heb een tweede account. Zo kun je makkelijk wisselen tussen de verschillende accounts zonder gedoe. Home How To Meerdere Instagram-accounts aanmaken en toevoegen.

Dit is afhankelijk van de laatste keer dat je je hebt aangemeld en het aantal apparaten dat is aangemeld bij een account. Kelsey 24 januari om Hee Wesley kerel, Van mijn tweede en derde account ben ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord kwijt. Dan kun je een nieuw account aanmaken en toevoegen.

Verwijder de app dan van je apparaat en download en installeer deze opnieuw. Ook koppeling met facebook en andere sociale media kan dit veroorzaken. Over appletips. Maak een account aan of log in op een bestaand account?

Groet, meerdere instagram accounts, Esma. Maar: Dan geeft ie aan dat dit emailadres al door een ander account wordt gebruikt… Hopelijk is er een oplossing.

Redactie-computertotaal

Hoe kan ik dit account ontkoppelen? Danny 10 augustus om Hoi Wesley, Helemaal nieuw met Instagram. Alleen wil ik mijn blog account koppelen aan mijn privé account. Vraag 2, hoe krijg ik een 3e gekoppeld die nog niet bestaat of bestaat, maar ikzelf niet bij kan. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Nu kan ik op mijn iPhone inloggen met mijn normale profiel, waarbij ik ook meteen de optie heb om naar mijn bedrijfsprofiel te gaan ik heb dus geen aparte inlog voor mijn bedrijfsprofiel.

  • Hallo allemaal even een ander vraagje hier over instagram. Dat doe je als volgt: Ga naar Instellingen ; Ga onderaan naar Aanmeldgegevens ; Tik op het extra account dat je wilt verwijderen.
  • Ik wil de vrienden van mijn persoonlijke facebookaccount loskoppelen.

Om meerdere Instagram-accounts toe te voegen ga je als volgt te werk: Ga naar je profiel en tik op. Nu wil ik er 1 verwijderen maar ben al dagen bezig en aan het zoeken hoe dit moet!

Tik vervolgens op een naam om deze te openen. Anders moet je een ander facebook-account aanmaken en deze koppelen aan je pagina en instagram, meerdere instagram accounts. Het zijn er niet veel, meerdere instagram accounts ik vraag me wel af hoe zij bij dit account terecht zijn gekomen.

Gerelateerd

Ik ben een bedrijf aan het opzetten en heb maanden geleden een Instagram account hiervoor aangemaakt. Schakelen tussen accounts   Schakelen tussen de accounts die je beheert gaat heel eenvoudig: Ga naar je profiel de hoofdpagina van je actieve account ; Tik op je gebruikersnaam bovenaan het scherm; Tik op het account waarnaar je wilt overschakelen.

Wesley Fabry 11 april om Geen idee, je kunt beste Instagram support daarvoor raadplegen.

Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Danny 10 augustus om Hoi Wesley, dan zal je de inhoud op elk account afzonderlijk moeten plaatsen of aanpassen. Anders moet je een ander facebook-account aanmaken en meerdere instagram accounts koppelen aan je pagina en instagram. Klopt het dat je op de mac computer niet apart kan inloggen op een van de gekoppelde accounts, meerdere instagram accounts.

Wil je dat toch, Helemaal nieuw met Instagram.

Multiple Instagram Accounts

Ik zou graag willen dat ik iemand anders toestemming kan geven op het Instagramaccount te posten, zonder dat ik de controle verlies of de kans dat diegene de inloggegevens veranderd. Wesley Fabry 1 oktober om Heb je al het tweede account toegevoegd op je iPhone? Ik log mij in op mijn pc en alles werkt, ik kon op de beide accounts, daarna log ik mij terug in op mijn account en krijg ik de melding dat er een verdachte poging werd gemaakt tot mijn profiel. Paulien 18 februari om Hai, Ik heb meerdere insta accounts.

Meerdere instagram accounts de Instagram-app dan van je apparaat en download en installeer deze opnieuw? Ik heb een account in mijn wisselaccounts staan die ik graag uit dat lijstje wil verwijderen.

Tik op Aanmelden. Lees dan onze complete privacy statement hier. Toch geeft Instagram aan dat het email adres al in gebruik is, meerdere instagram accounts. Kun je me daar nog verder mee helpen. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].

Nu wil ik er 1 verwijderen maar ben al dagen bezig en aan het zoeken hoe dit moet! Hoe los ik dit op? Kan je met een privé-instagram account meerdere beheerders aanduiden?

Ook koppeling met facebook meerdere instagram accounts andere sociale media kan dit veroorzaken. Weet u hier hulp bij. Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Wesley Fabry 21 februari om nina dat kan zeker, dat staat hierboven uitgelegd toch?

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |