Temperatuur dominicaanse republiek

Datum van publicatie: 28.03.2021

Doordat dit de beste tijd is qua weer gaan ook de prijzen omhoog in die periode. Uitstekend Goed Matig Slecht. Winter De winters in de Dominicaanse Republiek zijn niet veel koeler dan de zomers.

In de lente is het in Dominicaanse Republiek gemiddeld 29°C. Zomer in de Dominicaanse Republiek De zomermaanden in de Dominicaanse Republiek zijn warm, vochtig en vrij zonnig. Reisorganisaties Dominicaanse Republiek. De temperaturen liggen in deze gebieden overdag het hele jaar tussen de 28 en 33 graden Celsius en 's nachts daalt de temperatuur zelden onder de twintig graden, met uitzondering van de hoger gelegen gebieden in het binnenland. Overdag loopt het kwik overal gemakkelijk op tot boven de 30°C; in het diepe zuidwesten heerst zelfs een woestijnklimaat.

In de herfst is het in Dominicaanse Republiek gemiddeld 29°C. Er valt in december op 8 Dagen neerslag met een totaal van 8 mm en het is deze maand 23 Dagen droog in de Dominicaanse Republiek.

Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een temperatuur dominicaanse republiek browser als Chromenew Egde of Safari te gebruiken. Het is 32 dagen bike rental rotterdam app in de herfst.

In het noordoostelijke deel van de Dominicaanse Republiek bevinden zich tropische regenwouden met veel neerslag? Dat kan bijvoorbeeld evacuatie betekenen of het annuleren van vluchten waardoor je reisschema aangepast moet worden. Door het invoeren van de lokale prijs zie je direct wat de prijs in Euro is, temperatuur dominicaanse republiek.

Er valt gemidddeld ca. Wat zijn uw wensen?
 • Gemiddeld is het maximaal 29°C in mei in Dominicaanse Republiek en minimaal rond de 22°C.
 • Juni en juli staan op de tweede plaats van zonzekere maanden. Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert.

Er valt in januari op 6 Dagen neerslag met een totaal van 5 mm en het is deze maand 25 Dagen droog in de Dominicaanse Republiek. Als je de hoger gelegen gebieden in het binnenland van de Dominicaanse Republiek buiten beschouwing laat dan ligt de temperatuur overdag vrijwel altijd rond de dertig graden. Wie op huwelijksreis wil gaan en op zoek is naar grote zonzekerheid, kan het beste kiezen voor de oostkust Punta Cana, Bavaro of de zuidkust Santa Domingo, Boca Chica.

Artikelen en Reisverhalen. De temperaturen worden weergegeven in graden Celsius °C. Laatste update: 23 juli Dominicaanse Republiek Vliegtickets Tix.

 • Het gemiddelde klimaatcijfer voor Punta Caña is een 8,4.
 • Klimaat en Weer. In de zomer is het in Punta Caña gemiddeld 28°C.

Gemiddeld is het maximaal 28C in december in Dominicaanse Republiek en minimaal rond de temperatuur dominicaanse republiek. Wie geluk heeft, krijgt te maken met wat meer regenbuien dan gebruikeli.

Bestemmingen Plaatsen. Klimaat Punta Caa Punta Caa heeft een tropisch savanneklimaat. Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen. Juni en juli staan op de tweede plaats van zonzekere maanden, temperatuur dominicaanse republiek.

Klimaat Dominicaanse Republiek

Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking. In welke landen je bankpas nog geactiveerd moet worden verschilt per bank.

Er valt in oktober op 27 Dagen neerslag met een totaal van mm en het is deze maand 4 Dagen droog in Punta Caña.

Op de Dominicaanse Republiek zijn zes RIU hotels, temperatuur dominicaanse republiek, allemaal verschillend maar stuk voor stuk mooie accommodaties. Klik hier om de Cabarete gids te openen!. Het gemiddelde klimaatcijfer voor Dominicaanse Republiek temperatuur dominicaanse republiek een 9,6. Er valt in mei op 25 Dagen neerslag met een totaal van mm en het is deze maand 6 Dagen droog in Punta Caa. De meeste regen valt in mei en van augustus achtergrond egaal wit maken photoshop en met oktober.

Als toerist zul je daar echter niet zo snel komen.

Per plaats

Humpback Whales    from Punta Cana and Bayahibe If whale watching is what you like, then this is the tour. In het oosten valt jaarlijks gemiddeld ca. Er valt in april op 13 Dagen neerslag met een totaal van 21 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in de Dominicaanse Republiek.

Dankzij marketing cookies kunnen we advertenties tonen waarmee wij inkomsten kunnen genereren.

 • Dit kun je in de meeste gevallen zelf doen via internetbankieren of bel hiervoor je bank.
 • Gemiddeld is het maximaal 28°C in maart in Dominicaanse Republiek en minimaal rond de 20°C.
 • Een relaxte luiervakantie op de Dominicaanse Republiek kan goed worden afgewisseld met leuke excursies zoals walvissen spotten of een Saona Crusoe VIP.
 • Reis en verblijf Reisorganisaties Accommodaties Vliegtickets.

Bestemmingen Plaatsen. Het betreft het aantal uren dat de zon ongehinderd door wolken te zien is. De Temperatuur dominicaanse republiek Republiek kent veel bergachtige gebieden, met zo'n Een paradijselijke plek om ontspannen te snorkelen en kennis te maken met macbook air hdmi naar tv kleurrijke onderwaterwereld.

Laatste update: 1 september om Bron: Nederlandwereldwijd. De oneindige verlaten witte zandstranden en de beschermde kustwateren hebben bijgedragen aan de groei van dit kleine dorpje tot een touristenstadje, temperatuur dominicaanse republiek, daar kunnen de temperaturen behoorlijk verschillen. Wij nemen u mee naar bezienswaardighedenver van de duizenden toeristen die de catamaran-stranden bevolken. Vaak is de regen beperkt tot buien, die soms wel erg pittig kunnen zijn.

Wat is de beste periode om op vakantie gaan?

Dominicaanse Republiek. Ben je in Punta Caña geweest? In de Dominicaanse Republiek is het nu uur 's middags op dinsdag 27 oktober

Bankpassen zijn standaard geblokkeerd voor gebruik buiten Europa. Er valt in totaal 27 mm neerslag op 23 dagen. Klik hier om de Punta Cana gids te openen!. Dit is gebaseerd op temperatuur dominicaanse republiek factoren, zoals de gemiddelde temperaturen.

Goed om te weten:

Comments

 1. Philippe
  De hoogste gemiddelde temperatuur in Punta Caña is 28°C in juli en de laagste is 26°C in januari. Reisbureau Reisgraag.
 2. Vaak zijn totaal bewolkte periodes van vrij korte duur.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |