Vertaling nederlands engels

Datum van publicatie: 17.03.2021

Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen. Met de onderstaande letters heb je de optie om handmatig vanaf elk punt in het woordenboek Nederlands-Engels te bladeren, net zoals in een gedrukt woordenboek. Wijzig de taal van een document met behoud van de oorspronkelijke opmaak voor maximale tijdsbesparing.

Kan het document niet worden geopend? Onderweg of in het buitenland? Leven in het buitenland Naar de kapper in Duitsland Naar de kapper gaan in Duitsland? Uw teksten worden nooit opgeslagen. Wachtwoord vergeten?

U gebruikt nu DeepL Pro. DeepL uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten.

Amerikaans en Brits Engels verschillen wat zijn varkenswangen elkaar bijvoorbeeld Woordenschat. Al zijn de vertalingen uit het Engels met Google en Microsoft al best goed, krijgt Vertaling nederlands engels het voor elkaar ze te overtreffen. Bekijk hier uw verbruik. U nadert uw tekenlimiet voor deze maand, vertaling nederlands engels.

Het is onmogelijk van een taal in dezelfde te vertalen. Nog geen account? Het woordenboek zal over enige momenten weer beschikbaar zijn.

Vertaling Nederlands-Engels goedkeuren

Tekst van. Krijg meer controle over de resultaten van DeepL Translator. Sterk mee eens. Naar het inlogscherm. Documentvertaling wordt nog niet ondersteund op beta. We hebben een reportage uit een Franse krant vertaald - het DeepL-resultaat was perfect.

  • Uit een paar tests blijkt inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vice versa.
  • Onderweg of in het buitenland? De manier waarop wij talen gebruiken ontwikkelt zich voortdurend en daarom veranderen vertalingen van het Nederlands naar het Engels ook.

Wanneer het benadrukken van de bijwoordelijke dat is het begin van de zin, vertaling nederlands engels blijft voor de rest van de zin woordvolgorde blijft hetzelfde: ma - Ex - Pt. Download de Linguee-app en probeer het zelf uit! Het woordenboek Nederlands-Engels wordt actueel gehouden dankzij de bijdrages van onze gebruikers, die nieuwe Nederlands-Engelse vertalingen toevoegen.

Probeer DeepL Pro? La Stampa Itali. Alleen afzonderlijke.

Wanneer het benadrukken van de bijwoordelijke dat is het begin van de zin, het blijft voor de rest van de zin woordvolgorde blijft hetzelfde: ma - Ex - Pt. Elke dag beter Engels leren Goede cijfers binnen handbereik Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak.

Met dank aan de Britse koloniale expansie, Engels is nu 's werelds nummer 1 taal Planning van elkaar verschillen bv.

Documenten kunnen op dit moment niet worden vertaald? Documentvertaling wordt nog niet ondersteund op beta.

Er is momenteel veel verkeer op de gratis versie van Vertaling nederlands engels Translator. TechCrunch Verenigde Staten. Probeer DeepL Pro. Naar het inlogscherm.

MWB Natuurwoordenboek

Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen.

Vertaling beoordelen Gemiddelde beoordeling : 3, Wij maken gebruik van de diensten van Microsoft, de kwaliteitsleverancier van het woordenschat Onze vertalingen zijn snel en betrouwbaar Het gebruik van de vertaler is gratis, zonder inschrijving of andere verbintenissen Overzichtelijkheid, aangenaam en functioneel design van de website Taalversies in alle Europese landen Veiligheid is onze prioriteit, wij beschermen onze gebruikers en hun vertalingen met de veiligheidscodering.

Jouw woordenboek Een toegangspoort tot de wereld Ontdek de unieke taalschat van Linguee. Als u denkt dat u dit bericht per ongeluk heeft ontvangen, neem dan contact op met uw IT-afdeling en vraag hen om uw IP-adres en de relevante "whois-query"-resultaten te sturen naar block DeepL.

  • Het lijkt erop dat uw netwerk te veel verzoeken naar onze servers stuurt.
  • Blog Press Information Linguee Apps.
  • Door deze website te gebruiken, of door op Akkoord te klikken, geeft u toestemming voor de inzet van cookies.
  • Meer lezen.

Sleep uw Word. Feedback versturen. Het is onmogelijk van een taal in dezelfde te vertalen, vertaling nederlands engels.

Translator Vertaal teksten met de beste automatische vertaaltechnologie ter wereld, zet de woorden om in vertaling nederlands engels gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen. Het maximum aantal van aanslagen is overgeschreden.

U vindt ons op. Wij maken gebruik van de diensten van Microsoft, de kwaliteitsleverancier van het woordenschat Onze vertalingen zijn snel en betrouwbaar Het gebruik van de vertaler is gratis, ontwikkeld door de makers van Lingu.

Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount...

Waarom meedoen? Het maximum aantal van aanslagen is overgeschreden. Vertaling beoordelen Gemiddelde beoordeling : 3, Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de best beschikbare automatische vertaling, aangedreven door DeepL's wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie.

Meer lezen. Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer. Herlaad de pagina.

Goed om te weten:

Comments

  1. Amerikaans en Brits Engels verschillen van elkaar bijvoorbeeld Woordenschat -. Wanneer je meedoet verzamel je punten voor de wereldranglijst.
  2. Het woordenboek is op dit moment niet beschikbaar. In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |