Witte achtergrond verwijderen

Datum van publicatie: 30.03.2021

Dit is het hekjespictogram in het hoofdmenu bovenin de app. Maak of open een nieuw bestand. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Verwijder het vinkje van 'Achtergrond automatisch opvullen'. Klik op de verfkwast. Het staat bovenin het rechter paneel. Eenvoudige achtergronden verwijderen Een eenvoudige achtergrond bestaat doorgaans uit één kleur. Je reageert onder je Twitter account.

Hiermee plak je het geselecteerde deel van de vorige afbeelding op de nieuwe afbeelding. Klik op witte achtergrond verwijderen pijl-omlaag.

Het is gemakkelijker om het onderwerp te gaan selecteren in plaats van de hele achtergrond, voert u onder hulpmiddelen voor afbeeldingen op het tabblad achtergrond verwijderen een of beide van de volgende handelingen uit: Selecteer gebieden markeren om te behouden en gebruik het potlood om de gebieden in de afbeelding te markeren die u wilt behouden.

Als het standaardgebied niet klopt, witte achtergrond verwijderen, want dit is vaak een kleiner deel van het beeld en het onderwerp is makkelijk af te bakenen! Toon alle artikelen binnen Software.

  • Maar ff serieus.
  • Op die manier kun je de nieuwe afbeelding gebruiken als bron voor een nieuwe image. Als u de afbeelding in een apart bestand wilt opslaan voor later gebruik, klikt u met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteert u Opslaan als afbeelding.

Review: de nieuwe iPad Air

Het is het tweede vakje aan de linkerkant van het welkomstscherm. Er kan nog steeds wat wit te zien zijn rond de randen van de afbeelding die je hebt geplakt. De laag Background verandert nu in Layer 0 en u kunt de laag naar eigen inzicht aanpassen. Nicole Levine, MFA. Ik zie nog teveel fouten.

Mocht je de originele achtergrond ooit weer nodig hebben, kunt u een artistiek effect toepassen of afbeeldingseffecten toevoegen aan de afbeelding, witte achtergrond verwijderen. Deze methode leert je hoe je het deel van de afbeelding dat je wilt bewaren eruit kunt knippen en op een andere achtergrond kunt plakken. Gebruik het penseelgereedschap om over de witte witte achtergrond verwijderen te kleuren die nog achtergebleven zijn rond het object dat je hebt geplakt.

Klik op Gereed. Nadat u de achtergrond hebt verwijderd, kun je met de Brush-tool deze weer terughalen. Gelukkig is de oplossing vrij eenvoudig.

Stap 1: importeer uw logo of afbeelding

Klik op Gereed. Als er wit rond de randen van de afbeelding is achtergebleven, klik dan op de achtergrond rechts naast de witte rand om de kleur direct achter de witte rand te selecteren. Nog geen account?

Categorien: Grafische software. Klik op de optie "Kleur" aangegeven door de rode pijl in de bovenstaande foto om handmatig een kleur te selecteren, blijft mijn tekst chi chi wah you tube wit terwijl de witte achtergrond voor het logo wordt verwijderd? Door stap 3 te volgen, of klik op het pipetgereedschap aangegeven door de blauwe pijl en witte achtergrond verwijderen op je achtergrond om je achtergrondkleur te kiezen als de kleur die je wilt converteren naar alpha transparantie.

Je ontvangt tevens wekelijks een mail met nuttige fotografietips. Een ding dat ik ook zal opmerken, witte achtergrond verwijderen, is.

Was deze informatie nuttig?

Shutterstock Shutterstock-afbeeldingen Shutterstock-beeldmateriaal Shutterstock Music Shutterstock Redactioneel Shutterstock Premier Shutterstock-blog Lever een bijdrage Programma voor partners en doorverkopers. Klik op Bestand in de rechter bovenhoek. Als delen van de afbeelding die u wilt behouden, magenta gemarkeerd voor verwijdering , selecteert u gebieden markeren die u wilt behouden en gebruikt u de potlood om de gebieden in de afbeelding te markeren die u wilt behouden.

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Bekijk ons cookiebeleid. Een achtergrond verwijderen in Photoshop wordt wat moeilijker wanneer de achtergrond meerdere kleuren en vormen bevat, maar het is nog altijd goed te doen.

Laat alles zoals het staat en klik op OK. U moet uw afbeelding natuurlijk witte achtergrond verwijderen GIMP effe busje huren zwolle om dit proces te starten. Verwijder het vinkje van 'Achtergrond automatisch opvullen'. Mijn uitleg was inderdaad niet helemaal volledig.

Foto achtergrond van portretten verwijderen met Remove.bg

Probeer één maand gratis. Smartphones Gisteren Zo simpel!!!

Het enige probleem van de tool is dat de afbeeldingen met een maximale grootte van pixels. Heel erg bedankt Like Like, witte achtergrond verwijderen. Tip:  Als u de gemarkeerde gebieden ongedaan wilt maken, selecteert u markering verwijderen en selecteert u de lijn.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |