Een doosje maken van papier

Datum van publicatie: 11.06.2021

Christmas crafting. Art Journaling.

En heb je een oogjes tang dan worden ze nog mooier. Van oude tijdschriften en zelfs van kranten kun je leuke cadeau tasjes maken. Dit template print ik dan vervolgens op de achterkant van een vel papier. Nieuwsbrief E-mail:.

Je reageert onder je Google account.

Over ons Categorien. De mooiste kleurplaten voor volwassenen vind je hier? En dan hoef je het alleen nog uit te knippen, vouwen en vastplakken? Morgaine schreef:. Niet weggooien die lege WC nummerbehoud tmobile zakelijk. Duw de punt waar de plooitjes samenkomen naar binnen en druk het papier samen foto .

Liefs Cindy.

Een blog over boeken

Maak iets voor je kinderen. Wat een super leuk idee! Connie schreef:. Hou de kop met je ene hand vast terwijl je de gevouwen zijde aan de rechterkant opent. Heb je nog wat oude kranten over?

Leuke kleurtjes en patroontjes heb je gebruikt.

Je kunt deze ook gewoon knippen, en herhaal alle stappen. Het papier wat ik voor deze doosjes heb gebruikt, kocht ik bij de Trekpleister en Kruidvat. Om het doosje in elkaar te plakken gebruik ik altijd dubbelzijdige tape. Dit wordt ook wel een masu genoemd.

Zazazoo schreef:. Cookies maken wikiHow beter, een doosje maken van papier.

Probeer het uit!

Mijn doosjes Ter inspiratie zal ik een paar doosjes laten zien die ik gemaakt hebt. Plooi terug open en doe hetzelfde aan de andere kant. De collectie wisselt regelmatig. Aan de slag 1.

Omdat ik de patronen niet zelf heb bedacht, plaats ik een link naar Pinterest waar ik de template heb gevonden. Ik denk dat je mijn blog ook wel leuk rtl 4 live stream vinden want dat is ook een creatief blog!

Cadeau labels printen Met de printables van Little Z! Tips en waarschuwingen. Medeauteur door bijdragers Gemeenschap een doosje maken van papier administrators, redacteuren! Het deel van het uitsnijden laat ik aan mijn man over want die is veel nauwkeuriger dan ik. Aanmelden Facebook.

De printversie van Kerstman 4 is er!

Vouw het uiteinde van de wand stevig tegen de kop van het doosje aan, zodat je een strakke hoek krijgt. Papier zo vouwen dat er vierkantjes ontstaan Neem je rechthoek en plooi hem doormidden zie foto 4. Leuke Ideen om doosjes te maken. Português: Dobrar uma Caixinha de Papel. Hou de kop met je ene hand vast terwijl je de gevouwen zijde aan de linkerkant ervan opent.

Over ons Categorien. Benieuwd hoe ik deze doosjes maak. Cadeau doosje Op de site Crea cuties vind je een tutorial voor het maken van cadeau doosjes van WC rolletjes. Trke: Kttan Een doosje maken van papier Nasl Yaplr?

Cadeau tasje van tijdschriften Van oude tijdschriften en zelfs van kranten kun je leuke cadeau tasjes maken. Hou de kop met je ene hand vast terwijl je de gevouwen zijde aan de linkerkant ervan opent. Nu staat er een driehoekige punt naar boven gericht.

Schoenendoos

Doe geen te zware dingen in het doosje, anders valt het uit elkaar. Gebruikersportaal Verras me! Zoeken naar:.

Vouw de flappen naar binnen. De andere punt wordt de wand tegenover de kop van het doosje. Wat een superleuk idee.

Goed om te weten:

Comments

  1. Deel 2 van In andere talen English: Fold a Paper Box.
  2. Gerhardus
    Knutselen voor Kerstmis. Nu staat er een driehoekige punt naar boven gericht.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |