Glow in the dark minigolf eindhoven

Datum van publicatie: 09.06.2021

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Geen gratis activiteiten. De GlowGolf is geopend met de nodige restricties én op reservering.

Let op: prijzen zijn altijd 'prijzen vanaf', vrijblijvend en onder voorbehoud. Bowlen is en blijft een leuke, actieve bezigheid die zowel recreatief als sportief en zelf professioneel wordt gespeeld. De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud.

De grond ligt vol met kastanjes, oranje bladeren en andere herfstschatten: perfect voor kleine verzamelaars. Glowgolf Eindhoven is de nieuwste midgetgolf locatie in de stad en een absolute toevoeging.

Toegankelijkheid Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. Maar GlowGolf Eindhoven is andere koek. Glowgolf is een superleuke activiteit voor het hele gezin of bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. GlowGolf Eindhoven 34 beoordelingen. Ontvang voor elke vakantie de leukste tips per mail:.

Wie mogen we bedanken?

De minigolf baan is best oke maar niet heel spannend. Vriendelijke prijs en voor ons als volwassene begeleider werd er slechts een kleine meerprijs gevraagd waarbij we mee konden lunchen en ook iets anders konden drinken dan ranja of water. Maar daar moet je wel iets bij drinken en dat is niet gratis.

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. En goed betaalbaar.

  • Voor kinderfeestjes hebben wij speciale gethematiseerde glow in the dark Fun Rooms. Bekijk alle openingstijden op de website van GlowGolf Eindhoven.
  • Daarna ben je er aan gewend.

Voor kinderfeestjes zijn er twee glow in the dark Fun Rooms. Om het voor de jongere kinderen wat gemakkelijker te maken worden de goten aan de zijkanten afgeschermd.

Bij de eerste baan waar dit van toepassing op is, glow in the dark minigolf eindhoven, is het opletten. Reviews schrijf een review. Glowgolf is een superleuke activiteit voor het hele gezin of bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Avontuurlijke arrangementen

Bowlen is en blijft een leuke, actieve bezigheid die zowel recreatief als sportief en zelf professioneel wordt gespeeld. Ontvangst en uitleg prima. Ook Kidsproof gebruikt cookies om je websitebezoek te analyseren en te verbeteren.

Waardering van reizigers.

Aanrader dus. Reviews schrijf een review! Geselecteerde filters. Rogierhier heeft een beoordeling geschreven jan.

Onze vestiging is gelegen op Sportcomplex Eindhoven Noord aan de Vijfkamplaan 6c en is vanuit de gehele regio perfect bereikbaar, ook met openbaar vervoer. Bekijk onze video.

RobertvanBrug heeft een beoordeling geschreven mrt.

Voor bezoekers Contact Deel je tips met ons. Waardering van reizigers. GlowGolf Video Bekijk glow in the dark minigolf eindhoven video. Direct bij onze vestiging bevindt zich ook een gezellig steengrillrestaurants waarmee combi-arrangementen gemaakt kunnen worden. Hier een kinderfeestje gevierd!

De beste in de buurt. Arrangementen Een uitje bij GlowGolf wordt nog leuker wanneer je een rondje GlowGolf combineert in n van onze arrangementen. Alleen UITagenda-activiteiten die op deze datum beginnen.

Kinderspeeldorp

Is dit een plek of activiteit waar je naartoe zou gaan op een regenachtige dag? Na afloop een leuke gerrassing: gratis bittergarnituur. Low Cost Private Transfer van Rotterdam

Let op: vanwege het coronavirus kunnen sommige uitstapjes uit voorzorg gesloten zijn of zijn de openingstijden aangepast. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, volwassenen en ouderen. Nuttig Delen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |