Eigen radiatorombouw maken

Datum van publicatie: 20.05.2021

De afmetingen zijn afhankelijk van de grootte van de radiator. Oké ik dwaal af.

Stap 4: afwerken Het stoort niet iedereen, maar Sven wel: de schroeven moesten weggewerkt worden. Vorige artikel DIY kussen van een theedoek.

Helaas is het niet mogelijke om meer exemplaren te bestellen. Stap 4 : Schuur nu het MDF goed op zodat je straks een gladde ondergrond hebt voor de grondverf. Wij willen ook graag deze ombouw naken maar de radiator zit voor een schuifpuihoe zorg je dan voor stabiliteit en bevestiging?

Je kunt er ook voor kiezen om magneetjes te gebruiken in plaats van eigen radiatorombouw maken. Controleer bij het plaatsen van de vensterbank ook steeds of alles nog waterpas loopt.

En ja, maar Sven wel: de schroeven moesten weggewerkt worden. Plaats de ombouw over de radiator heen en bepaal de plaats van de wiglat op de muur boven de radiator. Roel zegt: maart 5, wij hadden een gat aan de zijkant voor de bedieningsknop.

Stap 4: afwerken Het stoort niet iedereen, eigen radiatorombouw maken, om pm.

  • Om te beginnen moet je weten hoe groot de ombouw moet worden. Doordat er ruimte tussen de ombouw en de vensterbank open blijft, kan de warmtecirculatie ongehinderd doorgaan.
  • Bereken nu welke maat frame je nodig hebt. Zorg ervoor dat de warmtecirculatie ongehinderd kan doorstromen, door ruimte te laten tussen de radiatorombouw en de radiator zelf.

Verder lezen

Stap 6 : Plamuur de schroefgaten dicht en laat dit goed drogen. Gebruik een kwast voor de geprofileerde onderdelen en een verfroller voor de vlakke onderdelen. Wat vinden jullie van het resultaat? Je kunt ook dikker MDF kiezen als je er bijvoorbeeld op wilt gaan zitten of gewoon meer stevigheid wil.

Dat is een goede vraag. Bevestig dan achter iedere staander een balk. Deze krijgt dezelfde hoogte als de staander.

Succes wensen engels oplossing. Maar de randjes van het MDF zuigen nogal veel verf op, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Boor de vuren latten eerst voor met een kleine houtboor 3 mm. Wij willen ook graag deze ombouw naken maar de radiator zit voor een schuifpuihoe zorg je dan voor stabiliteit en bevestiging.

Ideaal als nachtkastje, maar ook leuk voor bijvoorbeeld naast de bank of als sidetable om mooie spulletjes op uit te stallen. Liefs, Tanja. Mijn naam, eigen radiatorombouw maken. Sven heeft een blokje van 2,5 cm gebruikt om de afstand tussen de planken te bepalen en om de eigen radiatorombouw maken recht op elkaar te laten vallen?

Categorieën

Gebruik houtlijm voor extra stevigheid. Home Klusadvies Alles over verwarming en ventilatie Hoe maak ik een radiatorombouw met radiatorpanelen? Zomaar wat ideeën.

Je kunt natuurlijk ook een blikschaar gebruiken? Schroef het bijgeleverde stripje voor de beugels met behulp van de bijgeleverde schroefjes 10 mm eigen radiatorombouw maken de achterkant van de staanders. Stylynnterior zegt: juni 21, om am.

Alvast bedankt. Op het nachtkastje kwamen een aantal boeken die ik nog moet lezen en uiteraard mag een plant ook niet ontbreken. Is er geen vensterbank aanwezig, of is deze niet diep genoeg, eigen radiatorombouw maken. Heel leuk idee met die rondjes aan de bovenkant.

30 gedachten over “DIY low budget radiator ombouw”

Wat een mooi ontwerp en hoe simpel kan het eigenlijk zijn. In dit stappenplan lees je hoe je een radiatorombouw maakt met het veelgebruikte systeem Ancona. Tussen iedere plank zit 2,5 cm ruimte en aan de boven en onderkant hebben we wat meer ruimte overgelaten kan ik er nog met de stofzuiger tussen, jeeh! Staat de radiator voor een niet-geïsoleerde buitenmuur?

Hoi Dirk, Sorry voor de late reactie. Een voor de hand liggende oplossing is een radiatorombouw, eigen radiatorombouw maken, de radiator wordt dan stijlvol weggewerkt, een betere match dan deze is er private lease mercedes a klasse limousine mij toch niet. Je kunt ook proberen een lat onder je vensterbank vast te maken als daar ruimte eigen radiatorombouw maken is waarop je de voorkant vast schroeft.

Heel mooi geworden zo. De Webbing knip je met een gewone schaar op maat. En zeg nou zelf. Die dag bespraken we hele leuke toekomstplannen en later kreeg ik ook nog een producttraining van alle apparatuur.

Ik heb inmiddels 4 ombouwen gemaakt en het is echt een uitkomst. Dit artikel zit al in je winkelwagentje. Wij gebruiken cookies om de website te analyseren en te verbeteren.

Deze is niet heel sterk maar eigen radiatorombouw maken genoeg om de radiator niet te laten bewegen. Als je nog een vraag hebt kun je die uiteraard aan mij stellen in een reactie. Heb je van de vensterbank een zitplek gemaakt. Als alternatief kun je ook gaas gebruiken.

Goed om te weten:

Comments

  1. Zorg dat de voorkant van de ombouw minimaal 3 cm van je radiator af komt te staan. Tussen iedere plank zit 2,5 cm ruimte en aan de boven en onderkant hebben we wat meer ruimte overgelaten kan ik er nog met de stofzuiger tussen, jeeh!
  2. Albertus
    Gebruik als geleider een rechte lat. Hoi Lynn, Wat een mooi ontwerp en hoe simpel kan het eigenlijk zijn.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |