Goedkope treinkaartje acties

Datum van publicatie: 09.06.2021

Dat is daarna omhoog gegaan naar ik meen 22 euro, daarna 24 euro en nu 25 euro. Inderdaad hebben alle NS treinen 1e klas. Besteden op woensdag 10 januari

Meer over de Actie van de Dag. Ook deze keer werden de treinkaartjes weer met stapelkorting aangeboden. Ondanks de Coronamaatregelen zijn er ook deze maand weer goedkope treinkaartjes verkrijgbaar. Je sluit inderdaad af met één suggestie, die heb ik ter kennisgeving aangenomen, en niet als mijn taak gezien om daarop te reageren.

In oktober was de laatste goede actie. Voordelig dagretourtje naar één van de geselecteerde steden incl.

Jos schreef:. Goedkope ov- en treintarieven. Samenreiskorting was een poosje niet beschikbaar, goedkope treinkaartje acties, maar is nu weer terug. Maar nu lees ik de actie voor een enkeltje Antwerpen voor max E20 op ma tot do maar als ik de link aanklik krijg ik toch een andere prijs te zien.

Annemarie schreef:.

  • Voordelig dagje onbeperkt met de trein.
  • Bij e-tickets is de werkelijke tijd bepalend , en mag je nooit reizen tijdens de ochtendspits. Het is mij opgevallen dat als ik een reis via de reisplanner van de NS plan dat de prijs van de heenreis voor dezelfde route goedkoper is dan de terugreis.

Treinkaartje enkele reis

Tim schreef:. Ook in wordt de NS boekenweek weer georganiseerd. Het reisproduct is online te bestellen voor 7,50 euro en een hele dag onbeperkt te gebruiken in treinen van NS. Met deze goedkope treinkaartjes kon je in de daluren onbeperkt reizen door heel Nederland. Ik weet niet welke actie het betreft, maar Emmen Zuid ligt sowieso op de route Tilburg — Emmen. Die activeer je tijdens het inchecken.

Voordelig dagje onbeperkt met de trein.

  • Can one use this promotional on a traject Amsterdam to Antwerp?
  • JaapdeVries schreef:.

Henk brood schreef:. Wanneer de verkoop van voordelige enkele reizen en dagretours weer start is onduidelijk. Ook dit keer weer een NS dagretour met flesje water en een muffin goedkope treinkaartje acties de smaken chocolade of vanille. Lees meer. Dat is mijn mening.

Goedkope treinkaartjes

Ik woon juist over de grens in BE dus , moet je je woonplaats ingeven en vormt dit geen probleem? Deze actie delen. Alle vermelde prijzen en kortingen zijn inclusief btw en exclusief eventuele bijkomende kosten zoals administratie-, boekings- en verzendkosten.

Ook een treinkaartjes actie van Actievandedag, Group. Op veel stations staan nog geen poortjes dus hoef je je e-ticket niet te scannen voordat je met je reis begint. Elke dag de nieuwste deals zo in je inbox. Wij hebben altijd wel whippet te koop duitsland treinkaart in de aanbieding goedkope treinkaartje acties bij jou past.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent als eerste weer op de hoogte zodra wij de treinkaartjes weer met korting aanbieden, goedkope treinkaartje acties.

NS Zomertoer. Ik zie nogal eens dat mensen die wel een e-ticket hebben uitgeprint wel eens problemen hebben als de conducteur de kaartjes checkt. Een belangrijke voorwaarde was wel dat samen samen reizen verplicht wat.

Dan is het relatief goed te doen het inladen van het kaartje.

Contact gehad met de NS en deze schuiven het af op de Albert Heijn, al vele goedkope treinreizen heb ik kunnen maken dankzij jullie. Michiel schreef:. Ik heb dit jaar geen treinpakkers in de kuip vakken brievenbus gehad……jammer…. Goedkope treinkaartje acties een tijdje maak ik met veel plezier gebruik van jullie site, goedkope treinkaartje acties, dat het hun verantwoordelijkheid is om de juiste informatie aan de klant te verstrekken.

Het kortingskaartje is tot en met 30 juni geldig. Jammer voor u. Sprinter Apeldoorn - Enschede blijft bij NS.

Enkele reis NS

Dus op het moment van aanschaffen. Vandaar vanaf 10 euro. Reizen in het weekend met iets meer comfort en rust? Is erg goede site dit hildebrand.

Wouter G. Tot aan de grens geldig. Natuurlijk is al deze informatie ook terug te vinden in de bevestiging van je aankoop.

Goed om te weten:

Comments

  1. Jos schreef:.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |