Het huis met de duivengaten hoogeveen

Datum van publicatie: 10.06.2021

Marieke 10 punten. Ongedwongen praatje aan de bar met heerlijke amuses.

Verder was het eten uitstekend. Het menu met wijnarrangement was weinig bijzonder. Een keer de witlof aanvullen is geen enkel probleem. Heel goed Datum van bezoek: augustus

Het Huis met de Duivengaten, maar ook gezellig en van wat er uit de keuken komt. Zo aardig. Hier lekker gegeten maar je moet wel de tijd nemen. Beoordeeld op 23 maart via mobiele applicatie Nieuwe eigenaar.

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, Hoogeveen.

  • U zult ons hier zeker terugzien!
  • Als hoofdgerecht kiezen de dames gebakken parelhoen en de heren een duo van rund. We hopen hier snel weer eens aan te schuiven.

Recensie toevoegen voor Huis met duivengaten in Hoogeveen

Het was helaas zeer teleurstellend! Ik moet zeggen er is niets overdreven. Stoelen zitten ook niet comfortabel. Vooraf een proeverij van de voorgerechten. De kust.

Ook in was het weer geweldig. Tijd van het jaar? Dat merk je vooral aan de sausen. Tienen geef ik niet, maar het was hier werkelijk top. Het restaurant heeft verder echt een "huiskamergevoel", iets waar wij erg van houden. Een aanrader. En wij vinden het iedere keer weer heerlijk en erg gezellig. Echter was de tijd tussen de gerechten soms wat lang.

Openingstijden

Vriendelijke jongeman in de bediening. Login Ontdek gratis. Daarom zijn we 7 dagen per week telefonisch bereikbaar tot in de late uurtjes met een gemiddelde wachttijd van 14 seconden.

We hebben hier al verschillende keren gegeten.

Een heerlijke high tea mogen beleven. We lusten dan ook alles maar toch krijgen we hier steeds weer iets verrassends. Op basis van de vorige recensies gekozen om hier te eten. Tijdens mijn beide zwangerschappen heb ik gevraagd hier rekening mee te houden en zonder verdere toelichting wordt inderdaad precies datgene dat je dan niet 'mag' eruit gelaten en krijg je een eveneens heerlijk alternatief.

Alle talen.

Corona informatie

Dagelijks Dagelijks Wekelijks Dagelijks Wekelijks. Diëten Glutenvrij. Wat is Social Deal Onze missie is om onbekende deuren op een aangename manier te openen.

Nu heb ik vaker Crme Brle gehad, de bediening is perfect. Een keer de witlof aanvullen is geen enkel probleem? Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, eten wij zo ongeveer een keer in twee maanden bij Het Huis met de Duivegaten. De gangen waren erg klein, maar zo voortreffelijk als deze nog nooit.

Met z'n vieren overheerlijke gegeten. Het is er altijd gezellig en knus, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien, doch smakelijk, het huis met de duivengaten hoogeveen. Zo beleefd. De bediening is vriendelijk Al met al nog niet heel enthousiast over de doorstart. Omdat wij in Hoogeveen wonen.

Sluit je gratis aan en ontdek Het huis met de Duivengaten voor een onverslaanbare prijs

Afhalen of thuisbezorgd: 3-gangen keuzediner 9. Wachttijd was precies goed, gerechten super en de hele ambiance in het restaurant sprak ons aan. Dus best een aanrader Ook voor high tea.

De gerechten waren met zorg uitgekozen, alle gangen smaakten heerlijk en de opmaak was mooi. De gerechten zijn mooi opgemaakt. Wachtwoord vergeten.

Goed om te weten:

Comments

  1. Jacomijn 19 punten. Je ziet direct of het bedrijf beschikbaarheid heeft voor de groep waarmee je wilt gaan.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |