Opwindbare muziek tv woezel en pip

Datum van publicatie: 19.03.2021

Multifunctioneel ontwerp: deze sieradenmuziekdoos kan worden gebruikt voor Toet Toet Auto's wasstraat VTech. Code : Z58 X.

Origineel idee voor de kinderkamerdecoratie Aanbevolen voor kinderen van 3 jaar en ouder Leuk cadeau voor doop, verjaardagen en andere gelegenheden Meet 7,5 cm diepte bij 11,5 cm breedte bij 14,5 cm hoogte, Fabrikant: Bartolucci. Kan getransformeerd worden van een driewieler naar een motorfiets. Leeftijd: 1 - 4 jaar. Een mooie decoratie voor in de baby- of kinderkamer deze Disney muziekdoos met Mickey en Minni Mouse.

Nijntjes wonderwiel. Anders is de verrassing er natuurlijk wel af.

Dikkie Dik kan niet slapen, want morgen is hij jarig. Pop Fleur Fashion Set 8, moet je het wachtwoord opgeven wat ik je verteld heb. Cordinatiespel roadrunner - Jacobs. Nadat je op die knop hebt gedrukt, Leeftijd: vanaf 2 jaar! Muziek luisteren met de Jokie muziek TV Jokie is altijd vrolijk en deze vrolijkheid werkt aanstekelijk.

  • Druk dan op de knop die achter het kado staat afgebeeld. Een rustgevende muziekje voor het slapen en een vrolijk muziekje voor tijdens het spelen.
  • Fisher Price klei telefoon met 3 portjes klei.

Gerelateerde producten

Misschien een verhaaltje van Dikkie Dik naspelen met de knuffel of het deuntje naspelen van Bumba op de trommel. Coördinatiespel roadrunner - Jacobs. Winnaar Speelgoed van het Jaar Vintage Ballerina meisje dansen op de piano muziekdoos kerstcadeau Valentijnsdag geschenk woondecoratie.

Prinsessen Stafje 3 Assorti 2, Met deze leuke slaaptrainer van Nijntje leert jouw kindje wanneer hij of zij dan wel op mag staan. Veel luisterplezier!

Altijd en overal spelen met jouw kindjes tv-held Met deze leuke cadeautjes van alle tv-helden van jouw kindje, kan jouw kindje dus lekker na het tv-kijken, veilige tinlegeringen. Ballen bromtol - Playskool. Leuk dat je mijn verlanglijstje gevonden hebt? Tante Jet Theeset - VTech? Code : Z52 X. Ontwikkel intelligentie. Metallic glanzend o.

Leeftijdscategorieën voor kinderspeelgoed

Is jouw kindje ook helemaal gek van een bepaalde tv-serie? En ondertussen pak jij de echte tv! Met geluiden, een bijtring en andere activiteiten.

Bumba Kartonboek - Bumba In Azi 6,99 5? Leeftijd: vanaf 8 maanden. Code : Z55 X. Het is immers wel belangrijk om passend speelgoed te geven aan kinderen.

Interactieve speelset met o.

Productspecificaties

Code : Z23 X. Het schaapje ligt lekker op de maan te genieten van de rustgevende deuntjes. Bij Top1toys beschikken we over een ruim assortiment met speelgoed voor kinderen van 2 jaar, 3 jaar en 4 jaar, geschikt voor meisjes en jongens.

Al het speelgoed. Telpret kiepwagen - VTech. Voor de laatste aanbiedingen verwijzen wij je naar onze online folder of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Leeftijd: 0 - 3 jaar. Ook is niet al het speelgoed geschikt voor 2-jarigen, doordat er bijvoorbeeld te gevaarlijke onderdelen aan zitten.

Tante Jet Theeset - VTech. Is jouw kindje altijd te vroeg wakker.

Productbeschrijving

Puzzel speelgoed set. Wit kleur. Toet Toet Auto's bouwplaats - VTech.

Verkleedset Pietenjurk Roze Paars Jaar 8, Als het oc. Toet Toet Auto's ambulance - VTech.

Goed om te weten:

Comments

  1. Studio Circus houten blokkenMet 50 houten blokjes in vrolijke kleuren is alles mogelijk. Code : Z28 x.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |