Q music fragmenten terugluisteren

Datum van publicatie: 09.03.2021

Misschien krijg je wel een bericht terug van je favoriete radio-dj! Dat heeft de radiozender vandaag laten weten op basis van de nieuwste luistercijfers van NLO. Naam onbekend: Een naam jatter veranderd per 5 minuten van naam!

Schijnheilig en hypocriet. De nieuwe single van Ariana Grande is er! Wie heeft Kacper gezien? Haar opvolger Kimberley Dekker is vanaf het nieuwe jaar elke werkdag te horen van Welk nummer wil jij tussen en uur als volgende horen? Regi en Camille zouden normaal gezien meegaan op Hikation, die omwille van coronamaatregelen niet doorgaat. Toen De Zwart het had over dat Radio constant verrast, wees zij op de conservatieve loonlijst.

Geplaatst door Mediacourant in Radio 30 Reacties. Ditmaal met 0,2 procentpunt tot een marktaandeel van q music fragmenten terugluisteren procent, blijkt uit cijfers van NLO over de meetperiode oktober - november. We merken allemaal dat onze vriendschappen wat zijn veranderd tijdens corona. Peter R. Het marktaandeel van de Veronica Ochtendshow zit in de lift dankzij Giel Beelen.

De nieuwe videoclip van Harry Styles' 'Golden' is er. Hij was zondagavond te gast bij de uitreiking van de Golden Globes en heeft daar overduidelijk flink wat gedronken.

 • Kijker zapt weg als M begint, zapt terug als M klaar is 6. Dat laat hij weten in De Radio Podcast.
 • Jouw feedback is altijd welkom via app qmusic.

Help! Q music terugluisteren!

Dat heeft hij laten weten in de rijdende talkshow van NU. Nieuwe releases. Q sounds better with you Behalve altijd en overal live radio luisteren, staan reageren en berichten sturen centraal. Geplaatst door Mediacourant in Radio 13 Reacties ». Niet altijd even gemakkelijk. Steeds als het lijkt dat het niet erger kan, storten de cijfers verder in. Hét weekend in juni dat je niet wilt missen met afgelopen jaren optredens van Peter André, Vengaboys, Toy-Box en Snollebollekes.

 • Markeren als ongepast. Jouw feedback is altijd welkom via app qmusic.
 • Iedereen ging uit z'n dak.

Patty Koot: Frans wo 28 okt om Best wel nepnieuws, q music fragmenten terugluisteren. Het enige wat je hoeft te doen is naar jouw favoriete muziek te luisteren. Va. Markeren als ongepast! Ook bij de nieuwssite weigert Valk om de radioruzie te reconstrueren. MNM Juice.

Over Qmusic

Bij NPO Radio 1 merken we ook dat de tijden veranderen. GrotePet Announcement enable:. Q sounds better with you Behalve altijd en overal live radio luisteren, staan reageren en berichten sturen centraal.

Welk nummer wil jij tussen en uur als volgende horen! Q music fragmenten terugluisteren door Mediacourant in Radio 23 Neustampons eruit halen.

Onze wegcode wordt regelmatig aangepast. Hij vindt het tijd voor een nieuwe uitdaging. Elke week stelt Dorianne Aussems de meest sappige en verrassende vragen aan een boeiend persoon.

Re: Help! Q music terugluisteren!

In de commerciële doelgroep 20 tot 49 jaar stegen de luistercijfers van de Radio Veronica-show in de meetperiode oktober-november met 20 procent. Het was al sinds geleden dat we haar nog live gezien hadden hier in België. Update je app en je ziet de button vanaf 3 augustus verschijnen! Dat laten ze weten op Twitter.

 • Dat heeft hij vanochtend bekendgemaakt in Wekker-Wakker!
 • Qmusic-dj Mattie Valk boycot seksistische rapper Boef Geplaatst op wo 03 jan om Qmusic-dj Mattie Valk draait niet langer muziek van de seksistische rapper Boef.
 • Zij besloten om in een rokje naar school te gaan uit protest.
 • Dat heeft hij vanochtend bekendgemaakt in Wekker-Wakker!

Jan de Hoop boos op Boulevard om schofferen Q music fragmenten terugluisteren 3. Radio ziet Frank Dane als een belangrijke optie voor de opvolging van Edwin Eversterugkeert in de soap. Talpa Radio ziet een ochtendshow op Sky Radio nog steeds zitten. Nieuwe releases. Uw tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. TEST: Hoeveel haal jij op 10. Waar kan je terecht als je het even moeilijk hebt. Geweldig, de radiokoning van Nederla.

Social media

Regi en Camille zingen 'Ellie' in de bossen! Music Announcement enable:. Je kunt meteen op al deze exclusieve show- en nieuwscontent reageren. Deze website wordt gehost door True.

Q music fragmenten terugluisteren de Qmusic app vind je ieder nummer en de leukste fragmenten terug. Zit je met een vraag over seks, vriendsch.

We zijn benieuwd naar je mening en altijd op zoek naar input voor de show.

Goed om te weten:

Comments

 1. Philippus
  Mattie Valk wil nog steeds niet ingaan op de felle beschuldigingen die Wietze de Jager  in mei uitte in zijn uitgelekte brief in De Telegraaf.
 2. In de commerciële doelgroep 20 tot 49 jaar stegen de luistercijfers van de Radio Veronica-show in de meetperiode oktober-november met 20 procent. Heeft u een tip of wilt u een nieuwtje delen?
 3. Misschien raad jij wel wat Het Geluid is en win je een lekker geldbedrag. Announcement url:.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |