Schiphol smart parking p3 kortingscode

Datum van publicatie: 28.03.2021

We moesten wel vrij ver rijden voor een vrije parkeerplaats. Gorter Engelgeer

W Jelsma Eind advies van de medewerkster was om een taxi te nemen naar P3 en het geld van de taxi te declareren. Lochtenbergh P3 parkeren is niet luxe. De parkeer plaatsen zijn te smal voor een redelijke grote auto bagage moet mee kunnen. Angelique Eerste keet parkeren op P3, reizend met gezin met 4 kleine kinderen.

Prima geregeld, mensen waren super vriendelijk. Gebruik kortingscode "taxistunt" voor 2euro korting op je TAXI van en naar schiphol. Prima geregeld, uitmuntende service. Dit overzicht word ieder uur en rond de klok bijgewerkt. Amazon Prime account delen Feyenoord0….

Goedkoop uw auto parkeren bij Schiphol? Belachelijk toch dat dit niet gewoon online kan voor hetzelfde tarief???

Jansen Ondanks een reservering voor een parkeerplek geen fijne parkeer ervaring op Schiphol Parkeren normaal vroeger op p1, vorig jaar op p3 parkeergarage helaas deze nu al maanden dicht De laatste 2 keer dus gewoon op p3 gestaan Plaats vinden blijft lastig en metname als het donker is een plek vinden maar ook de uitgang vinden is erg lastig dit zou veel beter aangegeven moeten worden dan de kleine borden laag op de grond Verder alles goed bereikbaar.

P3: Alles rond het parkeren is goed geregeld, echter het is best even zoeken naar een plekje op het parkeerterrein, dan is de loopafstand best behoorlijk naar de bus. U kunt het parkeerterrein oprijden door het ingeven van uw creditcard of doormiddel van kentekenherkenning van uw auto.

 • Officiële parking Schiphol P3 parkeergarage. Terug zou ik een berichtje krijgen hoe laat er een bus zou komen.
 • Frank Rasenberg Uitrijden redelijk, kenteken werd in eerste instantie niet herkend.

Het inchecken van koffer bij P3 is superhandig. Bij aankomst duidelijk gewezen naar aluminium bakjes rond 20 cm parkeerplaats op P3. Het is een beetje houtje-touwtje vertoning. Hierbij werd ik vriendelijk te woord gestaan en uitgelegd hoe ik moest handelen schiphol smart parking p3 kortingscode uit te kunnen rijden.

FrankS26 Kijk eens aan. Ik moest wachten bij A15 vervolgens daar staan wachten en dit duurde ook een half uur.

Parkeer met korting op Schiphol

Jurgen Nagels Het vinden van een plekje is een drama. Na je vakantie wil je gewoon snel weg kunnen rijden en geen gesprek meer moeten voeren bij de slagboom.

Prima service. Dat zou toch genoeg moeten zijn om te kunnen uitrijden zonder problemen. U kunt uw auto hier eveneens overdekt parkeren. Met uw eigen auto naar Schiphol rijden en daar vervolgens parkeren is makkelijk en betrouwbaar.

Gebruik de kortingscode  Toon alles Toon alles.

Schiphol Parkeren P3, P4 en P6 Valet Parking

Robin André van Aperen Parkeerplaats was overvol, overal zaten auto's geparkeerd waar ze niet horen te parkeren. Wel prijzig voor 2 weken.

 • Dubbel betaald!
 • Hoe weet ik dat dit niet weer gebeurt bij een volgend bezoek?
 • Harde wind en dan was ver lopen niet aanbevolen.
 • Echter worden er bij het uitrijden vakken gecreëerd waardoor het voor een invalide bijna onmogelijk is om de wagen nog te bereiken en daarnaast is dit erg onduidelijk aangegeven.

Joost. Voor zowel zakelijke- als priv reizen! Bij terugkomst zeer stipte en snelle afhandeling. RA de Jong A van Bree-Thielen Benny Dijkhuis Ko de Visser Goede parkeerplaats.

Django Kalkman Ik moest de zijdeur voor mijn man en andere klanten dicht doen en ik vroeg of ik voor naast die twee vrouwen mocht zitten i?

Schiphol kortingscodes & vouchers voor oktober 2020

Het is allemaal heel soepel gegaan.. Helemaal goed! Hierbij werden we netjes en goed geholpen. Verliep prima

Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. MP Wat is een Schiphol - Smart Parking kortingscode. Bij aankomst konden anderen echter wel op p3 parkeren die niet gereserveerd hadden.

Goed om te weten:

Comments

 1. Nouhaïla
  Dat had wel wat sneller gekund! Alles is prima geregeld!
 2. Bij het aankomst op de drukste dag van Schiphol.
 3. Maroucha
  Daarnaast hebben wij wekelijks de nieuwste aanbiedingen van Schiphol met veel korting op kleding, dranken e. Na 5 minuten rond rijden eindelijk een plek.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |