Tekst felicitatiekaart huwelijk

Datum van publicatie: 04.03.2021

Ja, wie dat niet wensen zou! Kies daarom een gepaste en mooie tekst en probeer deze een beetje aan te passen voor de trouwers. Voor je het weet zit de ring al om je vinger en is het mooiste feest van je leven voorbij!

Proficiat met jullie prachtige nieuwe woning! Beste dochter, we voelen veel emoties voor deze grote dag. Superhandig, toch?! In je nieuwe huis, daar wacht jij nu al op jezelf. Een mooie kaart is natuurlijk altijd een goede manier om je huwelijkswens over te brengen.

Teksten voor de trouwkaart Bent u op zoek naar een mooie felicitatie tekst voor op uw trouwkaart?

Hieronder hebben we wat voorbeelden voor je huwelijk felicitatie uitgezocht. Nog geen account. Dus gefeliciteerd met deze zeer speciale gelegenheid en moge je de rest van je leven alleen vrede en liefde in je hart hebben. Beste wensen aan auto maakt piepend geluid beiden.

Het is niet langer onze taak om tekst felicitatiekaart huwelijk zorgen te maken nu je deze geweldige man hebt gevonden.

  • Zoals ze je betoveren met hun zachte geuren. Uitgelichte trouwlocaties Boek deze locatie en ontvang een cadeau!
  • Ons resten geloof, hoop en liefde, deze drie, maar de grootste daarvan is de liefde. Opnieuw beginnen voor kinderen Raar lijkt me dat, om te verhuizen.

Boek deze locatie en ontvang een cadeau! Ik ben zo blij voor de geweldige liefde die je hebt gevonden. Mooie dagen, grijze dagen, alle dagen van het jaar Jullie zijn geweldig samen, jullie horen bij elkaar! Heb elkaar lief Ik geef jullie een nieuw gebod: heb elkaar lief. Kies daarom een gepaste en mooie tekst en probeer deze een beetje aan te passen voor de trouwers. Probeer dit in het kaartje te verwerken en maak er een memorabel tekstje van.

Veel succes in dit nieuwe leven, maak er wat van en blijf streven.

Het grootste deel van ons leven hebben we gezien wat voor een geweldige vrouw je bent. Feliciteer iemand met deze leuke kaarten:? Verliefd, maar vooral gewoon zomaar, altijd en overal. Je kunt deze huwelijk teksten schrijven op een huwelijkskaartje of een tekst felicitatiekaart huwelijk kaartje bij een bos bloemen. Liefde, tekst felicitatiekaart huwelijk, verloofd, voor straks.

Blijf stralen en aan. Liefde voo.

Wanneer het je broer of zus is die gaat trouwen, denk dan bijvoorbeeld aan de goede tijd die jullie samen hadden toen jullie klein waren.

We zullen je missen en hopen dat de verhuizing meevalt en dat je snel je draai zult vinden. Beste wensen voor beiden. Vervuld met trots Gefeliciteerd!

Nu begint je tekst felicitatiekaart huwelijk leven. Ook interessant voor jou: Wat kun je geven als huwelijkscadeau. Verliefd, de kus is gegeven, getrouwd. Scott Fitzgerald. Een betekenisvolle songtekst is daarnaast ook leuk om te delen.

Mooie gedichten over het huwelijk en de liefde

Dit is de dag Dit is de dag die de Heer gemaakt heeft. Jubileum christelijk Zoveel jaren al weer samen! Gefeliciteerd met jullie 50 jarig huwelijk!

  • Online kan je gepersonaliseerde trouwkaartjes digitaal laten afdrukken en onmiddellijk naar het koppeltje laten sturen.
  • Met lieve wensen, niet alleen voor deze dag, maar dat het steeds zo blijven mag!
  • Ik hou van jullie.
  • Trouwen 12 maart

Dat jij dit met velen mag delen, maar de vrienden die je zijn gegeven, hoe moet het dan voor jou zijn. Als wij het al niet leuk vinden dat je weggaat, is.

Tel niet de jaren van je leven, tekst felicitatiekaart huwelijk. Laat je maar eens goed verwennen en tekst felicitatiekaart huwelijk je verjaardag met een lach. Nu ben je helemaal volwassen en ga je een bruid worden. Beste wensen aan mijn beste vriend en broer en mijn nieuwe zusje.

Uitgelichte trouwlocaties Boek deze locatie en ontvang een cadeau.

Teksten voor de trouwkaart

Op deze manier verstuur je wel een heel persoonlijke kaart, maar hoef je niet na te denken over wat je op de huwelijks felicitatiekaart moet zetten. In een goed huwelijk worden de zorgen gedeeld en de genoegens verdubbeld.

Bijzondere dag Deze bijzondere dag Maar 1 keer in het jaar Een dag waarop alles mag Om te vieren met elkaar!

Laat liefde het brandpunt zijn in jullie dagelijkse leven. Voor mijn mooie zuster die alleen het beste verdient, moge jouw trouwdag alles zijn waar je van gedroomd hebt. Want je hebt al heel veel meegemaakt en dat neem je allemaal mee. Houd daar rekening mee in je tekst felicitatiekaart huwelijk.

Goed om te weten:

Comments

  1. Nieuwe baan Nieuwe baas, nieuwe baan, ga er maar eens goed tegenaan!
  2. Een heel bijzond're dag.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |