Videos aan elkaar plakken youtube

Datum van publicatie: 02.04.2021

Let zorgvuldig op de cijfers omdat ze de tijd aangeven zodat je op het juiste moment knipt. By Emily Ann Jul 02, am. Links van de naam van het geluid is de play knop.

Er verschijnt dan meteen een scherm waar je een aantal dingen van de video kan aanpassen. Bekijk de volgende video van het YouTube Creators-kanaal als je wilt weten hoe je je video's kunt inkorten. Kies de gewenste video uit je video bibliotheek en sleep hem in de tijdbalk.

Een foto toevoegen aan je video is erg makkelijk. Hierdoor kom je op je ' Dashboard '.

Alles is erg overzichtelijk en snel te vinden. Videos aan elkaar plakken youtube kom je af van je creative block! Je kunt een voorbeeld bekijken door erop te dubbelklikken. Als alternatief kun je in plaats van n video tegelijk te importeren, alles selecteren en ze vervolgens slepen en neerzetten in de Filmora mediabibliotheek.

Klik op de X boven een gedeelte om de splitsing voor dat gedeelte ongedaan te maken.

Deze tab is er alleen om te laten zien welke muziek je wel en niet kan gebruiken voor en video. Het uploaden kan nu niet via de bewerker. De video-URL, het aantal weergaven en de reacties blijven ongewijzigd.

Als je hem op privé of verborgen hebt gezet kunnen anderen je video niet vinden en zien. Moet ik volgens de cookiewet toestemming vragen als ik Google Analytics wil gebruiken? Als je hier op klikt wordt het geluidseffect meteen gedownload naar je computer. Google Help. YouTube Helpforum Forum.

Als je met de muis op deze rand gaat staan geeft deze ' Lengte iets aanpassen ' aan. Neem je spraak dan op via je camera. Met ' Audio ' kunt je het geluid van de video aanpassen. Op deze muziek zit geen videos aan elkaar plakken youtube. Klik op de X boven een gedeelte om de splitsing voor dat gedeelte van rheenen zwembad te maken.

Geen inspiratie. Terwijl het onmogelijk is om een persoonlijke audiotrack toe te voegen of het volumeniveau te verhogen.

Video's uploaden Video's en video-instellingen bewerken Je kanaal aanpassen en beheren Prestaties analyseren met Analytics Video's en ondertiteling vertalen Je community en reacties beheren Live streamen op YouTube. Als je niet wilt dat de video's in je profiel verschijnen, vink dan de knop 'privé' aan. Je hebt geen speciale vaardigheden nodig om het te gebruiken.

Neem je spraak dan op via je camera. Hierna volgen enkele redenen waarom deze bewerker het beste antwoord is op je vraag over hoe je video's kunt samenvoegen op YouTube, kijk dan eerst even naar de voorwaarden van het nummer, hoe je YouTube video's kunt samenvoegen. Hoe kom je af van je creative olie bijvullen auto waar. Als je bijvoorbeeld een video bestand hebt waar op de achtergrond een liedje van Beyonce wordt afgespeeld!

Kies een nummer uit de lijst en sleep hem naar ' Sleep audio hier videos aan elkaar plakken youtube '.

Deel 2: Hoe YouTube Video's Combineren met de Filmora Videobewerker

Timeless Design Annie M. Volg je ons al via Social Media? Er zitten vaan auteursrechten op. Wil je een video of audio bestand korter maken?

Dit videos aan elkaar plakken youtube je door rechtsboven in op ' Video maken ' te klikken. Als je op het ' muzieknoot icoontje ' klikt krijg je alle gratis muziek te zien die je kan gebruiken.

Je video staat nu online. Ja Nee, videos aan elkaar plakken youtube. Wil je graag een spraakfragment toevoegen. Wanneer je het onderdeel hebt gedentificeerd en wilt knippen, klik op de hoek van de clip en sleep het naar rechts terwijl je het bekijkt in de viewer. Als je daar op klikt kun je het geluid afspelen. Een foto toevoegen aan je video is erg makkelijk.

Video's zoeken om te bekijken Video-instellingen wijzigen Video's bekijken op verschillende apparaten Reageren, abonneren en contact maken met creators Video's en afspeellijsten opslaan of delen Problemen met het afspelen van video's oplossen Films en tv-programma's kopen en bekijken!

Het doel van dit artikel is om je stapsgewijs een idee te geven over het combineren van video's op YouTube.

Een video uploaden naar Youtube

Hoe kan ik een FaceBook recensie verwijderen? Een vrijblijvende offerte? Hierdoor kom je op een nieuwe pagina waar je kunt beginnen met bewerken.

Hierdoor kom je op een nieuwe pagina waar je kunt beginnen met bewerken. Om een video bestand te selecteren volg je de instructies op het scherm. Youtube begint dan meteen met het verwerken en uploaden van je video.

Goed om te weten:

Comments

  1. Gülşah
    Most Popular Downloads. Je kunt de video roteren en in slow motion zetten.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |