Weer op mallorca in oktober

Datum van publicatie: 11.06.2021

De temperatuur van het zeewater is met 22°C nog altijd zeer aangenaam. Hoeveel inwoners heeft Palma de Mallorca? Wanneer was je hier?

Het klimaat is een bepaalde factor voor een vakantie naar Mallorca. Wat is de hoofdstad van Mallorca? S'Arenal in oktober. Het is 78 dagen droog in de zomer. Palma de Mallorca heeft een mediterraan klimaat.

Klimaatinfo van Palma de Mallorca.

Regen vermindert naarmate de winter vordert. Wat betreft het weer, is het een goede sieraden met paardenhaar om Mallorca in oktober te bezoeken.

De zeetemperatuur ligt rond de 13C. Mallorca vakanties bij TUI. Hotels en appartementen op Mallorca Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking. De zon schijnt 5 uur per dag en er weer op mallorca in oktober gemiddeld 15 dagen met wat neerslag 65 mm.

Mallorca in Augustus.

  • Het eiland is bergachtig en hierdoor zijn er op dit populaire Spaanse vakantie eiland verschillende klimatologische omstandigheden te vinden.
  • Mallorca vakanties bij TUI. Temperatuur Mallorca Maand Gemiddelde maximum temperatuur Mallorca in °C Gemiddelde minimun temperatuur Mallorca in °C Gemiddeld aantal zonuren per dag Gemiddeld aantal dagen neerslag per maand gemiddelde temperatuur van het zeewater in °C Januari 14 6 5 7 15 Februari 14 6 6 7 14 Maart 16 7 6 7 14 April 17 9 7 7 15 Mei 21 12 9 6 17 Juni 25 16 10 3 21 Juli 29 19 11 2 24 Augustus 30 20 10 3 25 September 26 17 8 5 24 Oktober 23 14 6 7 22 November 18 10 5 7 19 December 15 8 5 8 16 Bron klimaatinformatie: klimaatinfo.

In de herfst is het in Palma de Mallorca gemiddeld 19°C. Veelgestelde vragen Waar ligt Palma de Mallorca? De zeetemperatuur ligt rond de 23°C. Het mediterrane klimaat van Mallorca kent droge, warme zomers en zachte winters. Gemiddeld is het maximaal 14°C in februari in Palma de Mallorca en minimaal rond de 10°C. Na deze wilde periode is de warme lucht boven het eiland weggeblazen en zijn de nachten in eens een stuk aangenamer, de zwoele hete lucht is weg.

  • De zeetemperatuur ligt rond de 23°C.
  • Januari en Februari zijn de koudste maanden van het jaar, het kan zelfs sneeuwen op de hoogste bergtoppen.

De gemiddelde temperatuur van het weer op mallorca in oktober loopt op tot 25C. De wintermaanden zijn een goed moment om een wandelvakantie Mallorca te boeken? De zeetemperatuur ligt rond de 13C. De zon schijnt 8 uur per dag en de kans op neerslag neemt iets toe met 59 mm in 7 dagen. Er valt in augustus op 4 Dagen neerslag met een totaal van 8 mm en het is deze maand 27 Dagen droog op Mallorca.

Op vakantie naar Mallorca?

Weer in Palma de Mallorca in oktober Hoelang is het vliegen naar Mallorca? Meer kans op regen November Mallorca — De herfst is begonnen op het Spaanse eiland, met een gemiddelde van 19°C is het nog steeds aangenaam warm weer. Deze site gebruikt cookies.

Hoewel regenbuien kunnen voorkomen, komt het maar zelden voor dat het de hele dag regent. Reisorganisaties Palma de Mallorca. Merk op dat deze seizoensgemiddelden 1001 gedichten verjaardag met die waargenomen in Palma weer op mallorca in oktober Mallorca in oktober met een maximumrecord van 32C in en een minimumrecord van 12C in.

De zeetemperatuur ligt rond de 14C, weer op mallorca in oktober. Zomervakantie Bouwvak Herfstvakantie Kerstvakantie Voorjaarsvakantie Meivakantie Er valt in maart op 8 Dagen neerslag met een totaal van 11 mm en het is deze maand 23 Dagen droog in Palma de Mallorca? Er is een foutenmarge en deze prognoses moeten alleen als algemene informatie worden beschouwd.

Ontdek het weer in Mallorca in andere maanden

De zeetemperatuur ligt rond de 23°C. Met een beetje geluk kun je tot midden november nog lekker genieten op het strand. Als u van plan bent in de nabije toekomst naar Mallorca te gaan, dan raden wij zeker aan om Mallorca 14 dagen weersvoorspelling pagina te bekijken voordat u aankomt.

Wat is de beste reistijd op Mallorca. De warmste maanden op Mallorca zijn juli en augustus met gemiddeld 29C? De winters zijn zacht met nog steeds best aangename temperaturen. In de zomer is het in Mallorca gemiddeld 28C. Er valt in mei op 6 Dagen neerslag met een totaal van 7 mm en het is deze maand thuis lunch en living Dagen droog in Palma de Mallorca.

Het is 65 dagen droog in de herfst. Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte weer op mallorca in oktober orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers. Uitstekend Goed Matig Slecht.

Klimaat Palma de Mallorca

In de avond en nacht koelt het af naar gemiddeld 19 graden in september, en zakt verder naar 17°C in oktober. De omringende wateren zorgen ervoor dat echte extreem hoge temperaturen  niet vaak voorkomen. Voor wie wil overwinteren in Spanje  is Mallorca een goede keuze, vanaf november tot februari liggen de temperaturen vaak rond een aangename 15 graden gemiddeld.

De zeetemperatuur ligt rond de 17°C.

De zeetemperatuur ligt rond de 18C. Het gemiddelde klimaat van Palma de Mallorcadan kun je zelfs in november nog een stranddagje meepikken.

De zon schijnt 6 uur per dag, de kans op neerslag wordt met 98 mm in 12 dagen wel aanmerkelijk groter!

Goed om te weten:

Comments

  1. Het toerisme op Majorca zoals Mallorca ook geschreven wordt richt zich vooral op Duitsers en Britten. De hoogste gemiddelde temperatuur in Palma de Mallorca is 29°C in augustus en de laagste is 14°C in januari.
  2. Er valt in totaal 29 mm neerslag op 18 dagen. Lente klimaat Mallorca mrt-mei In de lente is het in Mallorca gemiddeld 21°C.
  3. Er valt in november op 10 Dagen neerslag met een totaal van 31 mm en het is deze maand 20 Dagen droog op Mallorca. Gemiddeld is het maximaal 25°C in juni in Palma de Mallorca en minimaal rond de 20°C.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |