Citroen xsara picasso probleme

Datum van publicatie: 22.03.2021

Heeft daarna niet meer gebrand, olie gaat om de km een halve liter bijvullen. Je kunt even kijken natuurlijk, maar het zou me verbazen.

Aad van der Reijken Gepost: 21 augustus PM    [ 10 ]. Is het voertuig nog beschikbaar? Ik heb wel even over nagedacht. Originele accu nog aan boord. Heeft tot nu toe weinig gekost zoals banden en accu en uitlaat demper gekocht voor met nieuwe distributieriem en waterpomp krijg toch nog inruil dus zeer tevreden en koop een nieuwere Ervaring met onderhoud onbekende dealer : Lampje ging branden onderweg van de uitlaat ging het lampje branden.

BMK , 9 jaar geleden Als je de brandstofpomp niet hoort zoemen als je het contact aanzet lijkt het me dat de brandstofpomp niet aangestuurd wordt of geen spanning krijgt? Er is ook een nieuwe accu in gegaan, daar had ik nog een vraagje over, naast de accu zit een klein slangetje los, lijkt me dat dat op de accu hoort te zitten i.

Verder natuurlijk banden, en de deuren konden ook niet meer op slot, een maal schijven en 2x uitlaat. Heb je een suggestie voor een in auto-elektronica gespecialiseerd bedrijf! Bij jouw werkt het en weet je misschien wat je doet maar citroen xsara picasso probleme meeste mensen kunnen dit niet?

Wat een slechte auto z. En dat bij een wagen pil vergeten ongesteld doorslikken nog geen 4 jaar oud.

Ongelezen bericht door vinnie van wolde » 23 jul Het is allemaal echt niet zo moeilijk.

Nieuwe design – bekende functies

Zit het niet in het contactslot,een te grote overgangsweerstand. Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens, zoals beschreven in de Toestemmingsverklaring van AutoScout Plaats voor opmerkingen:. Het enige nadeel is dat je de datum en het uur ed opnieuw zult moeten instellen want anders blijft dit knipperen op de centrale display. Zijn nog zeer prijzig, maar liever een Xsara Picasso met rijervaring dan een nieuwe C4 Picasso.

  • Meestal wil de auto na een half uur weer starten. Heb je al geprobeerd het dashboard bovenop de tellers eens met beleid een klap te geven?
  • Kan motorisch absoluut geen kwaad en verbruik ook van olie is daardoor niet toegenomen. Gelden2 , datum: 7 april Ervaring met onderhoud onbekende dealer : Tip top.

Heb je een suggestie voor een in auto-elektronica gespecialiseerd bedrijf. Door omstandigheden rijd ik veel korte ritten, het is niet anders. Ervaring met onderhoud onbekende dealer : Auto wordt zeer goed onderhouden.

Wie heeft tips of adviezen. Ongelezen bericht door anjaatje 18 aug Het dashboard blijft zoals in de openingspost beschreven. Tapas eten hoorn Zulke stekkers horen niet los te komen door citroen xsara picasso probleme.

Nog één ding...

Voor kwaliteitsdoeleinden zal uw bericht door onze systemen gecontroleerd worden. Dacht al dat dat slangetje aangesloten hoort te zitten, allen het gaatje waar het in hoort daar Een stuk plastic in vast, lijkt wel of er een dopje in zat wat ze er niet uit kregen en wat afgebroken is of iets in die richting.

Heel af en toe werkt het dashboard volslagen onverwacht en kort wél en geeft dan de juiste dag- kilometerstand weer. Heb je een suggestie voor een in auto-elektronica gespecialiseerd bedrijf?

Om onverklaarbare redenen slaat de motor zo maar af. Soms gaat alles naar wens, winkelcentrum de klop supermarkt je ziet ook veel narigheid citroen xsara picasso probleme zal zo blijven.

Hopelijk levert dit iets op, datum: 18 februari Renaultmonteurtje PRO. Verbruik steeds bijgehouden en tot heden 1 jan 1 : 12,3.

Naam :  Ebdijkmanwij doen het zo ondertussen al 6 jaar.

Reacties van eigenaren

Bij Onderhoudshistorie: Bij Verder natuurlijk banden, remblokken, een maal schijven en 2x uitlaat.

Meer informatie. Daar sta je dan met de gebakken peren. Banden vervanging om de 40 tot. Als er een after market radio in zit, maar geen weer te geven informatie meer krijgt cq foutieve informatie krijgt, citroen xsara picasso probleme. SSarahontkoppel dan de iso stekkers en kijk wat er dan gbeurt met je display. Even checken dus succes. Ik concludeer dus dat het citroen xsara picasso probleme niet stuk is, 9 jaar geleden Mijn zwager komt vanavond om de spanning te meten Ben net even wezen meten en meet de volgende waarden: Contact uit: 12,43V Contact aan: 12,33V Als ik het contact aanzet hoor ik wel de benzinepomp onder de achterbank zoemen volgens mij.

Navigatiemenu

Contactslot geeft wel vaker problemen bij de picasso. Aad van der Reijken Gepost: 19 augustus PM    [ 4 ]. Batterij is opgeladen en als ik wil starten doed hij soms moeite maar start niet.

De afgelopen 3 weken hebben we opeens problemen met starten van onze citroen picasso uit Heeft er iemand nog zo een probleem. Snelle links.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |