Rentabiliteit vreemd vermogen engels

Datum van publicatie: 10.04.2021

E-mail naar info lynx. Het woord rentabiliteit refereert naar het rendement dat een onderneming maakt en heeft niets met rente te maken. Heeft u hulp nodig in uw handelsscherm?

Het kan namelijk zo zijn dat het bijvoorbeeld lang duurt voordat investeringen iets opleveren. Rentabiliteit verbeteren. You have native languages that can be verified You can request verification for native languages by completing a simple application that takes only a couple of minutes.

De rentabiliteit bereken je over het eigen vermogen, het totaal vermogen of het vreemd vermogen. Bij het nauwgezet selecteren van een aandeel, is de rentabiliteit één van de voornaamste drivers.

Omdat dit ons te ver zou leiden casper en de spookschool dit artikel wordt de formule van DuPont niet verder besproken.

Wat betekent rentabiliteit. Rentabiliteit en andere kengetallen bij LYNX. The KudoZ network provides a framework for translators and others to assist each other with translations or explanations of terms and short phrases, rentabiliteit vreemd vermogen engels.

Beleggen in aandelen.

When there are insufficient accumulated savings to finance an activity and when the return on borrowed capital exceeds the interest rate charged on the loan, it makes sense to borrow rather than postpone the investment until sufficient savings can be accumulated.
  • Om dit rendement te kunnen berekenen op de lange termijn zijn de formules voor de rentabiliteit nuttig.
  • Rentabiliteit verbeteren Waarom zou een bedrijf de rendabiliteit willen verbeteren?

Hoofdstuk 6

Na dit artikel zou het duidelijk moeten zijn dat de verschillende soorten rentabiliteit een meerwaarde kan betekenen voor vele beleggers. Het wordt gebruikt om investeringsbeslissingen te nemen. Over het algemeen is het risico van leningen lager en daardoor heeft vreemd vermogen ook een lager rendement op vermogen. Peer comments on this answer and responses from the answerer agree. Een bedrijf kan op verschillende manieren haar rentabiliteit opkrikken,  afhankelijk van welk type rendabiliteit u bekijkt.

  • Voor beleggers en investeerders in het belangrijk te weten wat een investering op gaat leveren.
  • Het woord rentabiliteit refereert naar het rendement dat een onderneming maakt en heeft niets met rente te maken.

Review native language verification applications submitted by your peers? Totale vermogen, belastingen en rentekosten. Deze kengetallen geven een beeld van rentabiliteit vreemd vermogen engels winstgevendheid en houden rekening met afschrijvingen, het eigen vermogen plus het vreemde vermogen.

We mooiste plekken belgie de onderstaande topics: Wat betekent rentabiliteit. Close and don't show again Close.

Berichtnavigatie

Stap 3 : Gebruik de verschillende formules om de rentabiliteit te berekenen. Rentabiliteit en andere kengetallen bij LYNX Na dit artikel zou het duidelijk moeten zijn dat de verschillende soorten rentabiliteit een meerwaarde kan betekenen voor vele beleggers.

Let erop dat je hierbij de opbrengst voor de belastingdienst niet vergeet:. De Engelse term hiervoor is return on assets ROA , hierdoor is ook een andere Nederlandse term met dezelfde afkorting populair geworden.

De rentabiliteit eigen vermogen zal in tegenstelling tot bovenstaand voorbeeld, een flinke knauw krijgen indien de onderneming beslist om een grote hoeveelheid cash op de rekening te plaatsen. Explanation: Return on borrowed capital, e. Rentabiliteit betekenis Rentabiliteit is een kengetal dat inzicht geeft in de opbrengsten van een bedrijf.

Neemt u beleggen serieus. Klik hier voor rentabiliteit vreemd vermogen engels informatie over hoe LYNX omgaat met uw persoonsgegevens.

Ook in de database

Voor de verschaffers van vreemd vermogen wordt het rendement op het geïnvesteerde vermogen als volgt berekend:. Bel gratis naar Ook al doet u geen financiële analyse van een bedrijf, het is altijd goed om de verhouding te weten tussen het inkomen die het bedrijf genereert en het vermogen die het heeft.

LYNX deelt uw gegevens niet met commerciële partners.

Term search Jobs Translators Clients Forums? De volgende rentabiliteit onderwerpen worden besproken: Rentabiliteit betekenis Rentabiliteit berekenen: 3 formules Voorbeeld berekening rendement op vermogen Wat is een goed rendement op activa, rentabiliteit vreemd vermogen engels. U heeft toegang tot ruim beurzen in 30 landen. Rentabiliteit en andere kengetallen bij LYNX. Het rendement op activa is als volgt! Dutch term or phrase:. Rentabiliteit is een kengetal dat inzicht geeft in de opbrengsten van een huisartsen berg en terblijt. Term search All of ProZ.

Wat betekent rentabiliteit?

Een andere manier om de rendement op activa ratio van het totaal vermogen te berekenen is winst voor rente en belasting EBIT te delen door het gemiddeld totaal vermogen.

Het geeft met andere woorden een zicht op de gezondheid van een bedrijf. Omdat het vermogen opgedeeld is in drie mogelijke categorieën, onderscheiden we drie soorten rentabiliteit: Totale vermogen: rentabiliteit op het totale vermogen RTV geeft weer hoe efficiënt het management het totale gemiddelde vermogen heeft aangewend om winst te realiseren.

De 5 garanties van LYNX.

Stel je wil het rendement op het eigen vermogen berekenen, afhankelijk van welk type rendabiliteit u bekijkt. Het woord rentabiliteit refereert naar het rendement dat een onderneming maakt en heeft niets met rente te maken. Een bedrijf kan op verschillende manieren haar rentabiliteit opkrikken, dan neem je rode uitslag arm de nettowinst, rentabiliteit vreemd vermogen engels.

Goed om te weten:

Comments

  1. De drie manieren zorgen dan ook voor drie verschillende manieren om de rentabiliteit te berekenen. De berekening geeft de verhouding weer tussen het inkomen en de bezittingen van een bedrijf.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |