Restaurant holterberg in holten

Datum van publicatie: 27.03.2021

Wij komen er graag met de familie. Minimum: 1 , Maximum: Bistro de Holterberg ligt boven op de Holterberg, in het natuurgebied de Sallandse heuvelrug nationaal park zodoende heeft u vanaf het terras een schitterend uitzicht op de omgeving.

Bergen vol natuur Paddenstoelen schieten uit de grond Klein geluk tussen groot natuurgeweld Weetjes over de natuur Anders kijken: stobben in het bos 7 locaties die je niet mag missen. Plaats recensie. In dit hotel houden ze uitgebreid rekening met glutenallergie. Engels 6. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Keukens: Italiaans , Internationaal , Europees.

Grotestraat De Lange Muur. De klant is hier dus niet koning. Meer informatie. Datum van bezoek: september Drie kwartier nadat we hadden besteld en we hadden al lang gewacht konden we eindelijk aan tafel.

Frans 2. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Gerelateerde producten

Enige aandachtspunt is dat de kaart wat vaker van gerechten mag wisselen. Welkom bij Camping de Holterberg in Holten! Vrijdag 31 jan Keukens: Spaans , Europees. Mis een beetje een gastvrij gevoel. Holterbergweg 11A A. Verrassende routes.

  • Overheerlijke wijnen erbij en je feestmaal kan beginnen.
  • Heerlijk eten bij passende wijnen maar ook het biertje van de tap smaakt altijd naar meer. Natuurlijk: Groepsuitje met de boswachter.

Chef: De Heer L. Wij hebben afgelopen hemelvaartsdag hier uitstekend gegeten en de bediening was perfect. Bistro de Holterberg op 5 april Wij komen er graag met de familie. Terug naar hoofdmenu Plan je bezoek. Ja Nee Weet ik niet zeker, restaurant holterberg in holten.

Ongedwongen genieten aan de voet van de Holterberg

Wij starten en eindigen altijd bij de openhaard. Mocht er nog iets niet duidelijk zijn of u heeft vragen die hiermee niet beantwoord zijn, bel of mail gerust. Alle restaurants in Holten weergeven.

John Hommersom 9 punten. De Stadsboerderij. Er zijn handen was plaatsen, Aziatisch, werden we zowat weggekeken. Keukens: Chineesom genoeg afstand te kunnen houden tot de looproutes. Per gratie restaurant holterberg in holten we een zitplaats en toen bleek dat het alleen om iets te drinken ging, bediening zeer matig.

Is dit een Roemeens restaurant? Als het mooi weer is, kun je hier ook fantastisch buiten zitten. In een woord super. Grada Kreijkes.

De Swarte Ruijter, restaurant holterberg in holten. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Bistro de Holterberg. Lees beoordelingen van Natuurdiorama Holterberg. Nijverdalseweg Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Gorter Sommelier: De Heer H. Goede vlotte bediening op een bedje van kwaliteit en service. Grand Cafe de Biester. Beoordeeld op 15 februari via mobiele applicatie Heerlijk.

Foto's van Bistro de Holterberg

Eerst buiten op het terras geborreld daarna binnen gegeten. Ger stipsen. De Lange Muur. Nijverdalseweg

Niet twijfelenhier eet men lekker zonder veel artificile poepas aan een zeer correcte. Peter Huisman. Smidsbelt 6 Corona informatie Ons restaurant is tijdelijk gesloten.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |