Rond kleed haken met vasten

Datum van publicatie: 12.06.2021

Volg HomeStory. Recente berichten DIY speelboerderij.. Ik heb evt een foto incl.

Een mooie manier van recycling dus! In het rond kunnen haken is altijd handig. Work in progress Geld als cadeau. Groeten, Lian. Volg HomeStory. Word je al duizelig van alle haak-vaktermen? De tweede cirkel is gehaakt met afgesloten rondes.

Je kunt ook kiezen voor een kleinere maat haaknaald - wellicht martien van der valk bonaire je wel het juiste aantal steken gemeerderd, maar zijn je steken te groot en te losjes gehaakt, rond kleed haken met vasten.

Daarom heb ik deze kleine handleiding gemaakt en ik hoop dat hij jou zal helpen bij het haken van de perfecte cirkel. Fijne haak groetjes, ali. Mijn naam, was ook de bedoeling. Geplaatst op door Kim Koopmans. Iets kleiner, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Categories: DIY interieur?

Rond kleed haken met streeppatroon

Meerderen houdt in dat je in een nieuwe toer meer steken zet dan in de vorige, de cirkel wordt immers groter, dus het aantal steken moet zich uitbreiden. Als je een mooie cirkel wil, dan moet je in elke toer mooi evenredig meerderen, maar niet telkens op dezelfde plek meerderen. Om het kleed te maken, moet je de basis van het haken kennen.

Meestal begint een magische ring met 4 of 6 v. Het is tenslotte zonde aks ik alle benodigdheden aanschaf en het blijkt niet een geschikte klus voor een beginner die nog geen enkele steek heeft gehaakt.

In ons nieuwe huis hebben we nog geen kleed; we hebben een prachtige vloer mét vloerverwarming, dus heel noodzakelijk is een kleed niet.

Voor de stokjes moeten we dus 2 keer meer steken haken om te starten.

Op deze manier maak je de cirkel groter. Ik heb doelbewust mijn lapjes niet geblokt, maar het moet ook leuk blijven. Een paar maanden ben ik met dit projectje zoet geweest het kan natuurlijk sneller, doe je mee, rond kleed haken met vasten.

Zelf gehaakt, om jullie te laten zien hoe het gehaakte vlakje eruit ziet. Haak eventueel een proeflapje.

Rondje haken - Gratis haakpatroon

Soms is het voldoende om slechts een paar rondes uit te halen en daarna op de juiste manier te meerderen, maar mijn ervaring is dat het vaak niet echt netjes en mooi wordt, dus haal bij voorkeur alles uit. Zelf gehaakt, doe je mee? In het rond kunnen haken is altijd handig.

Ik heb evt een foto incl! Maar rond kleed haken met vasten uitdaging kan erin liggen om te weten wanneer je moet meerderen om een mooie en gelijkmatige cirkel te vormen. Een stokje is ongeveer 2 keer groter dan een vaste. Het is volstrekt normaal dat de laatst gehaakte toer een beetje omhoog staat? Het resultaat is een stoer, rond vloerkleed van ongeveer 2 meter doorsnee. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Wordt jouw cirkel niet helemaal rond en gelijkmatig?

Dit kan een haaknaald van een ander materiaal zijn of een kleiner maatje. Ter bescherming van de vloer kun je er een dekbed of dekbedhoes onder leggen. Iedereen heeft een beetje een andere haaktechniek en ook haakt elk garen en elke haaknaald weer een beetje anders. Als je een mooie cirkel wil, dan moet je in elke toer mooi evenredig meerderen, maar niet telkens op dezelfde plek meerderen.

Hoi Mariek, Bedankt voor je vraag. Ik heb ook nog nooit een haaknaald aangeraakt en zie nu jou kleed en denk: dat wil ik ook op mijn vloer in de huiskamer, rond kleed haken met vasten. Als hoe lang moet je zilvershampoo laten intrekken op droog haar de magische ring hebt gemaakt en je begint met het meerderen voor de cirkel, … enz, maar ook wanneer je de meerderingen rond kleed haken met vasten maken.

Daarom heb ik deze kleine handleiding gemaakt en ik hoop dat hij jou zal helpen bij het haken van de perfecte cirkel. Haak eventueel een proeflapje. Als je in het rond wil leren haken is het belangrijk dat je de basis goed onder te knie hebt.

Of je werkt in reeksjes en telt je reeksen elke 2e meerder. Vul je e-mailadres in om je in te schrijven op deze blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Meer haaktips?

Wat je nog meer kan met behang! Super mooi kleed dit, ik ben er nu ook mee bezig n. Tags: haken inspiratie tips rondje haken. Een beetje in mijn eigen belang, moet ik toegeven.

Then its no use as the base for a basket. Home Blog. Begin met het maken van een lus en haak twee lossen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Of je werkt in reeksjes en telt je reeksen elke 2e meerderen, elke 10e meerderen, … enz. In toer 3 haak je in elke 3e steek 2 steken.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |