Roosjes haken gratis patroon

Datum van publicatie: 09.06.2021

Maar ik vind heel veel leuk! Maar je kunt hem ook van dunnere wol maken, dan wordt hij kleiner en fijner of juist van hele dikke wol voor een groots effect. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld.

Ze zijn ook leuk om vast te maken aan een cadeautje of sleutelhanger. Deze roos is gemaakt volgens een veel gebruikt patroon. Ik probeer hem altijd zo strak mogelijk op te rollen. Zo maak je de roos Begin met het haken van een ketting van 65 losse.

Dank je voor het patroon. Je merkt dat je werk nu al gaat draaien, dit is goed en ook de bedoeling.

Maar ik vind heel veel leuk, roosjes haken gratis patroon. Groetjes Lisanne Reply! Nu zit ik in een cactus fase ;- Reply. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Collectie: Leuk om zelf te maken - Beelden die me inspireren om lekker zlf aan de slag te gaan.

Plaats reactie.

Ik hou heel erg van takken eucalyptus! Versier de roos eventueel met wat kralen parels.

Reacties (32)

Verzameld door Mienepien op Welke. Zeker, kijk even op onze site. Ik moet hem alleen wel vastnaaien, want met de touwtjes door het midden is hij niet super stevig. Voor het maken van een broche of een haarknipje, het opleuken van een trui of voor het versieren van je tas. Zo ook het patroontje van onderstaand bloemetje. Bekijk de foto van sita met als titel Roosjes haken met patroon.

Dank je wel. Wat te denken van een zelfgehaakte bloem als versiering op een haarband, tas of muts. Kan geen boek vinden! Bedankt voor het delen. Geplaatst in BlogGratis patronen.

Loes van Freubelweb

Dit vrolijke exemplaar hebben we in drie kleuren […]. Hennie Reply. Kijk dan naar onze filmpjes.

Draai het werk en begin de volgende toer met roosjes haken gratis patroon losse eerste stokje en haak vervolgens in iedere 3 losse van de vorige toer 2 stokjes, dit is goed en ook de bedoeling, 3 losse.

Je merkt tekst op trouwkaart schrijven je werk nu al gaat draaien. Ook voor linkshandige goed te volgen. Fijne dag.

Zo lief.

Gebruikte steken

Weet je niet meer hoe je stokjes haakt? Hoi hoi Ik heb 66 lossen gedaan 65 kwam niet uit. Thankx Reply.

  • Groetjes, Akkelien Reply.
  • Ik heb ineens zoveel inspiratie en leuke dingen die ik hier wil delen.
  • Hoe kan ik het patroon aanpassen aan grotere?
  • Hi Marjolein, je kunt je ketting van lossen langer maken.

Wij maakten hem van middel dikke wol en haaknaald 4. Nu heb ik een aantal keren de vraag gekregen of ik de link al terug gevonden had maar deze werkt niet meer en ik heb mijn roos ook iets aangepast. Dit gaf mij dan restaurant apeldoornseweg arnhem vandaag de inspiratie voor deze post over vrolijke bloemetjes haken.

Ik gebruik haar originele foto's. Roosjes haken gratis patroon je niet uitkomt kun je met dit patroon makkelijk weg moffelen omdat het toch opgerold wordt. Plus deze prachtige roos natuurlijk. Lekker slim van me.

Lisanne Multem

Toen ik een jaar of vier geleden weer wilde gaan haken begon ik met rozetten haken. In twee kleuren blauw, met een beetje crème erbij om de boel wat op te frissen. Klopt dit?

Hulp nodig. Hoi Lianne, Hij is heel simpel te maken. Wat een leuk patroontje.

Goed om te weten:

Comments

  1. Rachella
    Boeken Breipatronen Haakpatronen Gratis patronen Workshops.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |