Samenreiskorting laden op anonieme ov chipkaart

Datum van publicatie: 16.03.2021

Check tijdens de daluren in. Sorry voor de verwarring.

Het gaat om anderen die dit topic later lezen en mijn reactie was ook niet specifiek tegen jou, anders had ik er wel een mention in gezet. Zet dan Samenreiskorting op je OV-chipkaart volgens het stappenplan hierboven tot en met stap 3. Het blijft wel op de kaart staan voor een volgende incheck in de daluren op vrijdag of later  terugreis of overstap naar andere vervoerder.

Maar zoals Bart aangeeft, er staat juist een update in het artikel dat samenreiskorting voorlopig is komen te vervallen. Op de terug reis werd dit niet geaccepteerd en de volledige enkele reis afgeschreven.

Na telefonisch contact met de NS kreeg ik de indruk dat de NS wel erg veel opslaat over mij, alleen om mij de 20 Euro terug te kunnen storten na verkeerd uitchecken. Sinds 9 juli moet degene die op basis van de Samenreiskorting met korting wil reizen, gebruikmaken van een OV-chipkaart, en moet hij voor de reis bij de NS-kaartautomaat het product "Samenreiskorting" op die kaart laden en daarbij de klasse kiezen.

Naamruimten Artikel Overleg. Enige wat jammer is Bedenk wel dat samenreiskorting per rit is en niet per dag. Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit. Artikelnummer: B Categorie: Connexxion abonnementen Tags: abonnementConnexxion Abonneme.

Concreet betekent dit dat je niet met korting kunt inchecken tussen en uur en tussen en uur.

Minimum saldo

Anonieme OV-chipkaart Reizen met samenreiskorting. De medereizigers dienen in het bezit te zijn van een OV-chipkaart met minimaal 10 euro saldo. Hoe krijgen ze het verzonnen om incidentele reizigers zoveel mogelijk buiten het OV te houden? Of gewoon voorkomen dat een collega op een phishing mail klikt? Forum home page. Maar zoals Bart aangeeft, er staat juist een update in het artikel dat samenreiskorting voorlopig is komen te vervallen.

Door Anoniem: Behalve dat er elke keer met 2 kaarten ongeveer te gelijk ingecheckt wordt.

  • Check je binnen 35 minuten weer in bij NS, dan kun je nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen.
  • Het is een denkfout te veronderstellen dat tien euro altijd voldoende is. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.

Voor een terugreis moet Samenreiskorting opnieuw op de OV-chipkaart geladen worden. Dat kun je eenvoudig controleren met onze prijsvergelijker, samenreiskorting laden op anonieme ov chipkaart. Maar meestal betaal je een spaarprijs waar je geen korting op krijgt. Tussen het moment van het defect raken van de OV-chipkaart en de ontvangst lieve bericht voor je beste vriendin de vervangende OV-chipkaart dien je  zelf voor een alternatief te zorgen?

Je kunt kiezen om per keer 10, 20 of 50 euro op de kaart te laten zetten. Lees meer over samenreizen met NS Flex. Aantal stemmen: Volg de normale procedure bij de NS-Kaartautomaat.

Navigatiemenu

Dus donderdag alvast het saldo verhoogd en samenreiskorting ingesteld. Maar soms kan ook een Dagkaart-treinactie  goedkoper zijn. In minder openbaar vervoer: frequente lijnen minder vaak.

Reageren is niet meer mogelijk. Wil je meer weten over cookies? En nu ik hier toch een verhaal typ. Verder zou ik toch proberen iets minder stellig in al je beweringen te zijn. Dit is ook lastig bij een bedrijf waar zoveel mensen werken die allemaal de soms vage regels moeten interpreteren.

Meld je aan

Ik snap haar niet helemaal, want als ze gewoon met de anonieme incheckt, kan de NS met die data vrij weinig. Cross Site Scripting vinden en voorkomen?

Blijkbaar heb ik ergens en verkeerde knop ingedrukt want bij aankomst in Den Haag bleek het volle pond te zijn afgeschreven.

Veel mensen lopen daar tegenaan, maar alleen met de anonieme chipkaart. Ook in winkels en eenvoudige eetgelegenheden kun je betalen met die kaart. Vergader jij met je smartphone op tafel. Je kunt overigens veel meer met die kaart. NL gebruik van cookies, samenreiskorting laden op anonieme ov chipkaart.

De vrouw reist echter alleen en checkt samenreiskorting laden op anonieme ov chipkaart niet in met de OV-chipkaart waarop het kortingsabonnement staat, dus juist voor de on duidelijkheid auto overschrijven zaterdag amsterdam ik het toch maar even aan.

Camera beelden en gezichts herkenning combineren met je betaalgedrag en je mobiele telefoon bewegingen Dit is ook lastig bij een bedrijf waar zoveel mensen werken die allemaal de soms vage regels moeten interpreteren. Wij willen met onze twee klein kinderen uit Zwitserland naar Amsterdam met samenreiskorting.

Laatste nieuws

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze regio's: Noord-Brabant home. Daarna zet je het abonnement stop bij een oplaad- of ophaalautomaat. Deze geldigheidsduur zegt niets over de geldigheidsduur van het Altijd Vrij abonnement.

Kies 'Verwijderen'. Enige wat jammer is. Wanneer je al een kaart hebt kun je wel in 1 keer 2 x Samenreiskorting laden, dan kun je het gebruiken voor zowel de heenreis als de terugreis.

Goed om te weten:

Comments

  1. Annemarieke
    Maar meestal betaal je een spaarprijs waar je geen korting op krijgt. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |