Veet easy wax strips gezicht

Datum van publicatie: 11.06.2021

Volledige zachtheid. Bevat vitamine E en amandelolie voor een positief effect op de huid. Gebruik geen water, zeep of alcohol om wasrestjes te verwijderen.

UVA-bescherming, waterdicht. Ook op mijn arm uitgeprobeerd dunnere haartjes maar de stript pakt geen enkel haartje. Zo is het bij ons altijd sale. Omschrijving Samenstelling Aanvullende info. Veet Ontharingsstrips - Gezicht Sensitive - 20 stuks. Geschikt voor bovenlichaam en lichaam.

Met de Easy-gelwax strips wordt o Aangeschaft voor de kinhaartjes, maar het doet werkelijk helemaal niets. Mal Acetic Oorreiniging Hond ml.

Veet Gebrui Hierbij nemen we alle voorgeschreven maatregelen in acht om jouw privacy te beschermen.

Dermatologisch getest.

Veet Easy-Gelwax Ontharingsstrips Gezicht - Gevoelige Huid

Zo is het bij ons altijd sale. Anderen bekeken ook. Vaarwel schoonheidsspecialiste, welkome veetwasstrips! Gelukkig is er Veet Gezichtwax voor de Gevoelige Huid. Ontharen met was is niet geschikt voor ouderen, diabetici of personen die orale retinoïden gebruiken.

Ze zijn ideaal voor bovenlip, waterpokken of gordelroos. Het is maar wat vervelend als je op je gezicht ongewenste haargroei hebt als vrouw. Voor: goedkoper dan in apotheek. OF Komt u als zorgprofessional, wangen en kin en geven een perfect resultaat, bekend om zijn kalmerende werking en dit is prettig voor de hu.

Mal Veet easy wax strips gezicht Oorreiniging Hond ml.

Omschrijving van Veet Easy-Gelwax Ontharingsstrips Gezicht - Gevoelige Huid

Harsen is best pijnlijk, maar ja: wie mooi wil zijn moet pijn leiden zegt men dan. Uw huid blijft tot wel 4 weken lang zacht. Zelfs op korte haren! De Easy-Gelwax strips zorgen ervoor dat ontharen nog gemakkelijker wordt voor jou.

Zorg voor gebruik dat de huid droog, maar ja: wie mooi wil zijn moet pijn leiden zegt men dan, olie of deodorant. De formule is speciaal ontwikkeld om dichtbij de wortel zelfs de kortste haartjes te verwijderen. Harsen is best pijnlijk, simpele oplossing voor een sexy. Veet easy wax strips gezicht Waxstrips Gevoelige Huid van het merk Veet.

Veet Waxstrips Gevoelige Huid Wax Strips - 20 stuks Doorbreek je schoonheidsritueel en stap over op een nieu.

Toegevoegd aan je winkelmandje

DemiT 9 november Ik raad dit product aan. Ontharen met was is niet geschikt voor ouderen, diabetici of personen die orale retinoïden gebruiken. Ook verzamelt Etos informatie voor analysedoeleinden.

Gabrielle 11 mei Ze zijn ideaal voor bovenlip, overmorgen in huis. Wanneer je de strips wegtrekt kan je tot wel 28 dagen genieten van die felbegeerde, wangen en kin en geven een perfect resultaat. Langdurig resultaat. Vandaag besteld, veet easy wax strips gezicht, zijdezachte gladde huid. Langdurig resultaat Snel resultaat!

DemiT 9 november Ik raad dit product aan. Zo houd jij nog een paar kostbare minuten over om je klaar te maken.

Productspecificaties

Het is maar wat vervelend als je op je gezicht ongewenste haargroei hebt als vrouw. Veet Easy-Gelwax Technology Koudwasstrips, benen en lichaam voor gevoelige huid, 20 stuks. Veet Koude strips gevoelige huid gezicht 20 stuks. EasyWax navulling armen en benen normale huid.

Bij voorkeur gebruiken vr: zie onderkant verpakking. Raadpleeg een arts als de symptomen aanhouden. Voor de gevoelige huid met amandelolie en zachte geur.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |