Zelf lamp maken van touw

Datum van publicatie: 18.03.2021

Als je weinig licht wil hebben door de lamp moet je er veel draad om heen doen. Decoratie gisteren Functioneel: Noodzakelijk voor het functioneren van de website vereist Statistieken: Voor analyse doeleinden om de website te verbeteren vereist Social Media: Voor het laten functioneren van like buttons Advertenties: Om bij te houden welke advertenties je al hebt gezien en hoe vaak Interesses: Om informatie en advertenties zoveel mogelijk te laten aansluiten bij je interesses.

Doe om de strandbal ongeveer twee lagen folie. Herhaal dit net zo lang, tot je de gehele kap rond bent. Als je weinig licht wil hebben door de lamp moet je er veel draad om heen doen.

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Wij gaan binnenkort verhuizen en ik ben precies op zoek naar deze kleur.

Download onze gratis  Stek Magazine  interieur app voor de leukste woonideen. Home DIY: fris je interieur op met een lamp van touw. Ik heb geen vraag over de lamp, maar over de muurkleur. Als het behangplaksel een goede dikke massa is geworden kun je het draad stukje voor stukje door het behangplaksel laten glijden. Hey zelf lamp maken van touw Hebben jullie katoenen wol of acryl wol gebruikt?

Zoeken naar:.

Nu je de strandbal en de folie uit de lamp hebt gehaald kun je de lampenfitting met lampje erin schuiven en klaar is je DIY draadlamp! Finds 19 juli Hoi Andrea, wij hebben katoen wol gebruikt.

De folie breng je aan omdat je anders de bal er niet uit kunt krijgen en deze vast blijft plakken of kleur afgeeft. Stap 5 Nu je de strandbal en de folie uit de lamp hebt gehaald kun je de lampenfitting met lampje erin schuiven en klaar is je DIY draadlamp!

Als het behangplaksel een goede dikke massa is geworden kun je het draad stukje voor stukje door het behangplaksel laten glijden. Als je de strandbal helemaal hebt omgewikkeld met draad moet de strandbal ongeveer een dag drogen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses.

De tijd om weer lekker naar binnen te kruipen in je eigen holletje is nu echt begonnen. Estelle Beukman Wooninspiratie 30 december

DIY: Maak zelf een inspiratiebord! Ik heb het namelijk ook gehaald. Wij hebben de lamp binnen laten drogen, niet in de zon.

De lamp kreeg ik een aantal jaren geleden al van opa en oma of eigenlijk pake en beppe. No waey bij Studio Wae?

Ook interessant

De hele lampenkap werd voorzien van draad. Verlichting 8 oktober Hallo Nou ik hoop dat die van mij gaattracties lukken want ik heb namelijk acryl wol gebruikt.

Welke kleur is dit?

Finds 19 juli Ik heb het namelijk ook gehaald. Stap 5 Nu je de strandbal en de folie verduisterende rolgordijnen met geleiders de lamp hebt gehaald kun je de lampenfitting met lampje erin schuiven en klaar is je DIY draadlamp. Zodra je klaar bent met het wikkelen van de draadjes moet je de ballon minimaal een dag goed laten drogen.

Oubollige nostalgie De lamp kreeg ik een aantal jaren geleden al van opa en oma of eigenlijk pake en beppe. Het is muurverf van Histor Zelf lamp maken van touw Etain. Ik heb het met behanglijm van de action gedaan maar het droogt maar niet, zelf lamp maken van touw.

Roomed Navigation

Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. Stap 4 Als de strandbal goed droog is knip je bij het lipje een gat. Reageer op artikel:. Door voor en achter af te wisselen krijg je een heel mooi speels effect, al helemaal als de lamp aan staat.

De tijd om weer lekker naar binnen te kruipen in je eigen holletje is nu echt begonnen. Maar hoe krijg je de bal zo mooi aan de fitting. Finds 19 juli Een klassieke eyecatcher op je bureau: wij hebben de lavalamp herontdekt. Haal steeds een stukje uit de bal en knip dat af.

Tips 8 oktober Of je hebt een bepaalde ruimte waar je nergens het juiste formaatlees meer. Decoratie gisteren Gliss kur serum deep repair hele lampenkap werd voorzien van draad. Wel een heel mooie kleur, zelf lamp maken van touw. Tips 8 oktober Waarom je wl voor een donkere muur in je woonkamer zou moeten gaan.

Zelfmaken // een lampenkap van touw

Nu blijven Er allemaal lijmresten of folieresten achter op de lamp. Decoratie gisteren Een dosis inspiratie: een pompoen schilderen is leuker dan je denkt. Om dat effect te krijgen ging ik aan de slag met katoendraad. Maak het behangplaksel aan met behulp van water.

Je kunt dit allemaal zelf bepalen. DIY: Maak zelf een inspiratiebord! Diy 21 oktober Deze gedraaide kaarsen zijn een hit op Instagram - en zo maak je ze zelf.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |