Ziggo wifi instellingen wijzigen

Datum van publicatie: 08.04.2021

Het is verstandig om dan een frequentie te kiezen waar minder verkeer op zit. Internet Wifi instellingen Installeren Gebruiken Alles over internet.

Daarom zie je dit invulveld 2 keer op deze pagina. Laat je wifi-punt zelf kiezen. Wijzig in het midden van het scherm het  Control channel  van auto naar  1, 6  of  Klik bij kanaal  op Handmatig. Zet ik het midden van het scherm de  Kanaalbreedte  op  20 MHz. Als het niet lukt om in te loggen op je router heb je waarschijnlijk het inlog-wachtwoord aangepast. Krijg je geen pagina te zien?

Krijg je geen pagina te zien. Je moet ook dan regelmatig een ander kanaal kiezen. Instellingen opslaan. Dit vind je onderop de Connectbox. Je hebt voor deze  Wifibooster via internetkabel  gekozen.

Dit kun je negeren. Klopt dit?

Hier vind je ook informatie over o. Door je wifi-modem in bridge-modus te zetten schakel je de routerfunctionaliteit van het modem helemaal uit. Als het erg druk is op de snelweg gaat het verkeer trager. Hierna is er weer verbinding met het internet. Je wilt draadloos verbinding maken met het instellingenmenu van je Mediabox XL.

Als je thuis wel wifi gebruikt, dan heb je daar een los apparaat voor. Concurrent dualband

Selecteer je type wifi-modem. Wil je zien wat je typt. Klik op  Bewaren en herstarten. Pas daarom ook de netwerknaam van het andere wifi-netwerk aan.

Contact Je hebt een oud modem.

Voordat je begint

Kijk op de onderkant van de Wifibooster voor je wachtwoord Settings password. Deze  Wifibooster via een internetkabel lijkt erg op de Connectbox. Dit kan even duren. Dan wordt er gevraagd om een nieuw wachtwoord aan te maken om op de instellingen-pagina te komen.

Deze hebben voor- en nadelen. Als het niet lukt om in te loggen op je wifi-modem heb je waarschijnlijk het inlog-wachtwoord aangepast. Dan is er geen draadloze verbinding tussen de computer en het wifi-modem?

Alle rechten voorbehouden   Ziggo. Eigen router.

Hoe wil je verbinden?

Oudere apparaten ondersteunen vaak alleen 2. Zet je wifi-modem dan terug naar fabrieksinstellingen met de reset-knop. Gaat iets beter door muren en vloeren. Problemen met de wifi?

  • Radio settings.
  • Vul bij gebruikersnaam in:  admin Vul bij wachtwoord in:  draadloos  of  password.
  • Dat betekent dat je even offline bent.
  • Twijfel je?

Kies Via wifi en druk op. Instellingen opslaan. Klik op  Draadloos? Via een netwerkkabel verbinden met je modem. Ga naar Draadloos signaal.

Ga naar het  Tandwieltje Instellingen en druk op. Onze  Klantenservice  helpt je graag. Wifibooster terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Heb je geen tijd om nu alles uit te zoeken?

Het instellingenmenu open je met de browser van je computer of tablet. Als je modem weer is opgestart kun je het standaard wachtwoord gebruiken. Instellingen opslaan. Je wifi-modem gebruikt standaard de 2,4 GHz-frequentieband om het wifi-signaal te verzenden en te ontvangen.

Dat doe je in vier eenvoudige stappen. Klik op Doorgaan. Daarna kan je opnieuw een wifi-verbinding maken met je nieuwe wifi-wachtwoord.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |