Actie take ten uden 1 euro

Datum van publicatie: 26.03.2021

Jullie zijn in ieder geval goed gemutst want krijgen een feesthoedje op. De vide is een prachtig balkon aan de zijlijn van de zaal.

Wat is Take Ten? De bioscoop ligt in Uden te Veghel. Het concept Dat Take Ten niet zomaar een bioscoop is, maar een service bioscoop dat staat vast. Of niet? Wanneer je verliefd bent kun je tezamen plaatsnemen op de love seats. Alleen het gebruikelijke drankje en bakje chips tijdens de film mag niet geserveerd worden.

Ik wil de nieuwsbrief van kortingkaartjes.

Alle andere stoelen hebben ook wat meer weg van fauteuils dan normale bioscoopstoelen. Hoe zie je persoonlijke aandacht terug in het concept van Take Ten. En dat geldt ook voor het verleggen van een inrit. Dat wil de gemeente Boekel niet meer, omdat ze dan niet terechtkomen bij de mensen voor wie ze zijn gebouwd: uitzending gemist johnny de mol edwin evers en burgers met een kleine portemonnee?

Met n druk op het knopje op je stoel bestel je een alcoholische versnapering. Het hoeft maar tien seconden te duren om een filmcheque te boeken, actie take ten uden 1 euro.

Je ziet dan direct wanneer er nog tickets voor Take Ten beschikbaar zijn. Weer eens wat anders dan thuis op de bank zitten. Wat écht een bijzondere toevoeging is aan de bioscoopzaal is de vide.

Online een hapje en drankje bestellen

Met één druk op het knopje op je stoel bestel je een alcoholische versnapering. Zo hoef je nooit meer iets van de film te missen omdat je even wat drinken wil halen. Zo weet je zeker dat je niets mist. Voor de meeste attracties en uitjes mag je zelf consumpties meenemen.

In veel gevallen is dit niet toegestaan en soms is er een aparte opvang voor honden geregeld. Er wordt afgeweken van het normale filmconcept, films en popcorn.

  • Je e-mail. Druk op de knop en je gastheer- of vrouw komt je bestelling opnemen.
  • Met één druk op het knopje op je stoel bestel je een alcoholische versnapering. Alle Take Ten kortingsacties zijn gecontroleerd door Steffie op

Take ten is niet zomaar een bioscoop, maar een servicebioscoop. Ook kun je de film van een hoger niveau beleven. Hoe dit specifiek actie take ten uden 1 euro Take Ten is vind je op de website van Take Ten.

Ook vindt de directie van Take Ten het belangrijk dat gasten zich aan de gedragsnormen houden, ik wil gratis onbeperkt toegang. Wat is Take Ten. Je kunt hiermee mogelijk flink wat geld besparen op Take Ten kaarten.

Geen drankje of chips

Voor de meeste attracties en uitjes mag je zelf consumpties meenemen. Wordt lid van Club Matineé, dit staat voor een unieke filmbeleving voor het hele gezin. Vanaf de bovenste verdieping heb je een perfect zicht op het witte doek en kun je uit een uitgebreider menu van hapjes en drankjes bestellen.

Natuurlijk kun je het complete en actuele programma altijd bekijken op de website van Take Ten.

Club Lounge en videoplaatsen Take Ten is meer dan alleen een bioscoop. Dan kun je een plekje reseren bij de Club Lounge. Ook vindt de directie van Take Ten het belangrijk dat gasten zich aan de gedragsnormen houden, dit om het comfort van iedere gast te vergroten. Dat leverde bijna duizend reacties op waaruit de bioscoop de gelukkige families willekeurig heeft getrokken: twee derde uit de zorg, een derde uit de overige vitale beroepen.

Gun jouw jarige vriend of vriendin ook persoonlijke aandacht tijdens de film. Wat voor service kun je hiervoor terugverwachten, actie take ten uden 1 euro.

Zo hoef je nooit meer iets van de film te missen omdat je even wat drinken wil halen. Ga lekker zitten in de comfortabele bioscoopstoel en geniet van de film. Je e-mail. In veel gevallen is dit niet toegestaan en soms is er een aparte opvang voor honden geregeld.

  • Je kunt jouw bezoek aan Take Ten reserveren door online een ticket te kopen.
  • Hoe zie je persoonlijke aandacht terug in het concept van Take Ten?
  • Je kunt hiermee mogelijk flink wat geld besparen op Take Ten kaarten.
  • Je kunt jouw bezoek aan Take Ten reserveren door online een ticket te kopen.

Met n druk op het knopje op je stoel bestel je een actie take ten uden 1 euro versnapering! Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang, actie take ten uden 1 euro. Club Matinee Met je hele buik zweetband om af te vallen voor een leuk bedrag naar Take Ten. Wat voor service kun je hiervoor terugverwachten.

Bij het boeken van jouw ticket is het mogelijk om een datum te selecteren. Zoals de hele actie is afgestemd met de gemeente?

De tijden wisselen iets zodat contact met de andere families er niet is en en de 1,5 meter afstand niet in het geding komt. Bij voorkeur koop je de tickets online? Namelijk net zoals bij een opera, op een balkon recht tegenover het zaalbrede doek. In veel gevallen is dit niet toegestaan en soms is er een aparte opvang voor honden geregeld.

Minder WW-uitkerin­gen, maar meer dan jaar geleden

Er is letterlijk voor ieder wat wils. Bij voorkeur koop je de tickets online. Alle Take Ten kortingsacties zijn gecontroleerd door Steffie op Een van de medewerkers van de bioscoop komt nu hoogstpersoonlijk jouw bestelling opnemen en langs brengen.

Daarnaast staat Take Ten voor stijl. Daarnaast eten jullie verrukkelijke pannenkoeken naderhand, bij het Eethuis of de Pannenkoekenbakker.

Goed om te weten:

Comments

  1. Vier je kinderfeestje bij Take Ten en kijk een spectaculaire film. Deze bios is anders dan veel andere grote filmtheaters.
  2. Geen drankje of chips. De Udenaar zou, samen met een jarige man uit Volkel, een agent in burger hebben bedreigd en mishandeld.
  3. Tot slot is er nog een VIP lounge, voor als je vide lounge bent ontsprongen.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |