Dwergkonijn te koop limburg

Datum van publicatie: 07.04.2021

Deze combinatie gaat naar de toekomst toe het beste goed. Guido Klimmen. Alle konijntjes worden bij ons in een gezin met honden grootgebracht met veel liefde en aandacht en zijn  kinderhanden en  honden gewend.

Timmerman Nunspeet. Zowel minilops als NHD hangoren zullen in de regel wel altijd iets groter zijn dan dwerg konijnen met de oortjes rechtop. Dwergkonijnen Dwergkonijnen. Gegarandeerd zonder inteelt lijnen! We fokken zowel met minilops als NHD hangoren en kruisingen hiervan.

Maar kunnen ook binnen gehouden wo.

Dwergkonijn Rhn jonge ram Rhnkleur dwergkonijn, ram. Onder het kopje verparingen dwergkonijn te koop limburg je de geplande nesten? Deel op Facebook Deel op Twitter. Geboren op 3 september en dus nu 7,5 week oud. Meer over koppelen zie verder op deze site.

Bekijk alle 5 advertenties Wat is dit? De prijzen van de konijntjes variëren afhankelijk van de kleur en minilop of NHD tussen de 37, euro. Ik moest letterlijk en figuurlijk kleur bekennen en gaan nadenken met welke kleuren ik wilde gaan fokken.

Het rex dwerg konijn

Onze dieren zijn geschikt voor. Oorspronkelijk ben ik afkomstig van Budel, provincie Noord-Brabant te Nederland. Dwergkonijn Jonge dwergkonijntjes nog 3 rammelaartjes. Ede GLD. Dwerghangoortjes Welten Heerlen anke dwerghangoortjes. Een minilop komt uit Engeland.

  • Ik heb 3 jonge konijnen 1 voedster en 2 rammetjes.
  • Ik heb 3 jonge konijnen 1 voedster en 2 rammetjes. U krijgt een en.

Ophalen of brengen in overleg. Van der Veen Rinsumageast. Vul het formulier in en je hoort snel van ons, dwergkonijn te koop limburg. Tiel Eergisteren. Al gauw moest er iets voorzien worden voor huisvesting. Ze komen dagelijks in handen en zijn andere dieren gewend zoals onze honden. Lutjewinkel NH.

Fokster van Nederlandse Hangoor Dwergkonijnen

Bekkevoort Eergisteren. Dwergkonijnen mannetje van dit jaar juni zoek nieuwe warm thuis. De prijzen van de konijntjes variëren afhankelijk van de kleur en minilop of NHD tussen de 37, euro.

Het zal je misschien verbazen, maar een konijn is geen goed huisdier voor jonge kinderen. Te koop 8 lieve konijntjes. Groetjes Caroline en Bjrn.

Deinze 21 okt. Naast onze drukke fulltime banen kunnen we met onze lieve dwergkonijn te koop limburg goed tot rust komen.

Het mini dwerg konijn

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Voor Nederland en de rest van Europa:. De prijzen van de konijntjes variëren afhankelijk van de kleur en minilop of NHD tussen de 37, euro. Ons doel is om gezonde kleine schatjes te fokken die aanhankelijk, nieuwsgierig zijn en het fijn vinden door kinderen en mensen aangehaald te worden, dit doen wij epi-genitisch beinvloeden!!!

Nunspeet 23 okt. Om deze reden verkopen we ook geen twee rammen of twee voedsters samen. Het lijkt op een blokhut. De Mini Lopjes hebben hangoren, juist daarom kunnen wij ze alle aandacht geven, ze zijn lief. Alle konijntjes worden bij ons in een gezin met honden grootgebracht met veel liefde en aandacht en zijn  kinderhanden en  honden gewend, dwergkonijn te koop limburg.

Vorige 1 2 Volgende. Gunther Lierde. Diverse Nederlandse hangoor dwergen. We zijn dwergkonijn te koop limburg kleinschalig en hebben niet veel nestjes.

Na selectie nog enkele konijntjes beschikbaar. Unieke Mini Dwerg Knuffel-Konijntjes! Oostvoorne 23 okt. Dwergkonijnen Dwergkonijnen.

Door het fokken van Nederlandse Hangoordwergen ben ik dan toch weer terecht gekomen bij mijn nederlandse roots. Prijs o.

Nestje geboren op 10 mei vrouwtjes, 2 mannetjesouders laatste foto's.

Goed om te weten:

Comments

  1. Nathalie Moorslede.
  2. Martin Harelbeke.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |