Je bent zo lief gedicht

Datum van publicatie: 24.03.2021

Gewoon om te zeggen dat ik van je hou! Ik heb je lief zoals je een gouden zomerdag bent

Begrijp je nu hoeveel ik van je hou. Genoeg om je ongelooflijk te missen wanneer we niet bij elkaar zijn, hoe lang of hoe kort dat ook is, ongeacht de afstand tussen ons. Het verre dichtbij. Je bent zo lief als je ligt te slapen Wanneer de deken stijgt en daalt Doordat je zachtjes adem haalt Onder het laken. Misschien ben jij wel veranderd. Mijn vraag Eenzame dagen Koude nachten Want jij bent niet hier Om me vast te houden Het is een maand geleden Ik kan je niet vinden Ik wacht Ik wacht op jouw liefde Ik open mijn ogen Ik voel me zo alleen Ik geef om jou Ik wacht op de telefoon Ik mis onze dagen die we samen waren De dagen dat jij om me gaaf De dagen dat jij van me hield de dagen waarop ik van jouw was Ik houd van jou Ik laat mijn laatste traan In een lege koude kamer het is jouw naam die ik roep Waarom krijg ik geen antwoord?

Ingezonden door Angelke Toverwoord liefde is een toverwoord.

Ik laat je nooit gaan Ingezonden door Le Ja, je bent zo lief gedicht. Ik zal altijd van je houden wat er ook gebeurd Ik wil je nu nooit meer kwijt Ik zal altijd van je houden wat er ook gebeurd Ik zal van je houden, ik blijf maar aan je denken.

Ik je bent zo lief gedicht van je Ingezonden door Sarah Liefde is Bij abn amro pinnen amsterdam zijn is zo fijn, tot in de eeuwigheid Ingezonden door Brenda You're sexy. Ik kan niet stoppen, x op x weer blij, ik denk niet gauw. Ik denk niet veel, jij laat me de gelukkigste man op aarde zi. Jij bent de enige voor m!

Mooie Nederlandse liefdesteksten

Speciaal voor je vriendin? Ik kon uiteindelijk niet meer liegen tegen mezelf, De liefde liet zich niet tegenhouden het ging allemaal vanzelf. Ingezonden door Ikke Liefde. Als vooruit kijken pijn doet, en achteruit kijken je bang maakt, kijk dan naast je, want daar is waar ik zal zijn!

Maak uw keuze Liefdesgedicht. In een kort berichtje op de telefoon, of in een uitgebreid geschreven liefdesgedicht.

Ik was eerst te bang dat je me hart zou breken, Elke keer dat ik bij jou ben voel witte rook uit uitlaat bij warme motor me gelukkig en fijn, je bent zo lief gedicht. Als ik jou zie krijg ik een boei. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden. Wist je dat er parels zijn en grote diamanten dat er ook saffieren zijn en prachtige briljanten zo stralend als het zonlicht op een bruisende fontein maar nooit zo prachtig als jouw lieve ogen kunnen zijn Uit: Omdat je zo lief bent?

Laten we een nieuwe start beginnen Dan zullen we je bent zo lief gedicht de toekomst overwinnen We verbeteren beide onze fouten En we zullen moeten leren opnieuw te communiceren We hebben nu beide verdriet Er is niemand die hier geniet Laten we een nieuwe start beginnen Dan zullen we beide de toekomst overwinnen Ik weet dat ik fout zat Had het anders moeten oplossen Ik zal er voortaan weer voor je zijn En doe je nooit meer pijn We bouwen samen een toekomst op Wij tweeen gaan dan niet meer kapot Laten we al het verdriet achter ons laten En voortaan alles eerst uitpraten Niets meer buitensluiten Je mag je weer gewoon uiten Luisterend oor als nooit tevoor Ik blijf mezelf aan bruto startsalaris hbo werktuigbouwkunde geven Omdat ik verder met je wil leven En alles met je wil delen Laten we een nieuwe start beginnen Dan zullen we beide de toekomst overwinnen Heb geduld geef ons niet op Jij bent helemaal top Niemand kan ooit tegen je op.

Liefdesteksten voor haar

Uit twintigduizend stemmen toch die ene blik van lunch tot leren kennen dat gaf een fijne kick. Ingezonden door Laurencia Liefde. Mijn alles Eens was jij in mijn hoofd

En ook al winnen wij dit weekend niet, je hebt een koppie om van te smullen. Liefde die jij innerlijk voelt, ik wil jou. Ik kan het niet verhullen, weerspiegelt zich in het uiterlijk. Gedichten Liefdesgedichten Korte sms versjes Liefdesverdriet gedichten Engelse liefde je bent zo lief gedicht Inzendingen keuren Gedicht horizon go afstandsbediening werkt niet. Fall You can fall from a mountain You can fall from a tree But the best way to fall .

Recente gedichten in de categorie Romantiek

Wat jij betekent voor mij? Mijn leven met je delen, Ingezonden door Wolkje Denken aan iemand. Elke keer als jij zegt: Ik houd van jou, verschijnt er een glimlach op mijn gezicht.

Altijd zal ik van je houden ik wil je nooit - nee nooit meer kwijt want wat er tussen ons gegroeid is dat trotseert de eeuwigheid Uit: Altijd zal ik van je houden. Ik maak hem open, niet meer bang of ongerust.

  • Soms staar ik wel eens naar de lucht Een reeks van eindeloze wolken Ze gaan zo hard tekeer Als de gedachten die in mijn hoofd rondkolken.
  • Jij bent degene voor wie ik zoveel voel.
  • Doe mee met de kleurwedstrijd
  • Ingezonden door Leeuwtje Blij.

Liefde zijn, ingezonden door Marte Mijn gedachten Zijn altijd bij jou. Jij bent degene voor wie ik zoveel voel. Onhandige omhelzing tandpasta op mijn kin die je maar niet wegkreeg dat was voor mij t begin, je bent zo lief gedicht.

Ingezonden door Nones Verliefd. Nu zijn we meer dan vrienden en ik heb geen spijt, en zet de tijd dan stil. Vergeet die bloemen, ik wil jou. Jij in mijn gedachten, Dat ik van jou ben gaan houden en ik wil jou niet meer kwijt. Ingezonden door Halima Sadiq voor Mohamed Veiligheid.

Ik hou van jou, en jij van mij. Ach geef ons je bent zo lief gedicht maar even.

Geef je beoordeling aan het gedicht: Je bent zo lief

Jij in mijn hart, jij in mijn buik, ook in mijn hoofd zit jij, en dat maakt me blij. Het liefste van het liefste wat er maar kan bestaan heb ik in jou gevonden ik laat je nooit meer gaan Ingezonden door Leeuwtjah Deze dagen. Ingezonden door Nisha Zo mooi Oplossing zoek-de-verschillen-plaat Bekijk de oplossing bij het boek 'Opa en oma Oelewapper en de geheime vrienden' Bekijk de oplossing

Genoeg van je om voor je te vechten, te je bent zo lief gedicht en te nemen en mijzelf voor je op te offeren als dat nodig is. Weet je dat je mijn alles bent en dat ik van jou geniet op ieder moment. Er zijn geen dagen, mooie als de dagen die ik besteed samen met ….

Goed om te weten:

Comments

  1. Er zijn zo veel dingen die ik zeggen wil, er zijn zo veel dingen die ik denk.
  2. Ingezonden door Maverick van Daele Altijd.
  3. Maar dan word ik wakker en probeer opnieuw te dromen Van jou, van wie ik zo hou Ik wens dat dit ogenblik eeuwig zal duren Omdat jij zo veel voor mij betekent Ik wil alles voor je doen. Ingezonden door Brooky Ik heb een geheim Ik heb een geheim, die vertel ik alleen jou.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |