Leuke vragen siri nederlands

Datum van publicatie: 11.06.2021

Julian 4 maart om Zeg Siri je doet het niet. Stapel overloop", "Sommigen geloven dat een oude proto-kip een ei heeft gelegd met een DNA-mutatie die resulteerde in een kip die uit dat ei kwam.

Ik kan zijn huis vanuit de wolk zien", "Hij is natuurlijk op de Noordpool. Je kunt de spraakassistent grappige dingen laten zeggen of vragen. Behalve als hij bij zijn strandhuis is". Ik bedoel onthullen. Star Wars is nog steeds razend populair, en ook Siri is gevoelig voor deze sciencefictionserie. Je krijgt altijd een resultaat tussen de één en de zes, in willekeurige volgorde.

Marga 10 april om Ben jij verliefd, leuke vragen siri nederlands. Niet alleen de Engelse versie van Apple's persoonlijke assistent op de iPhone blijkt gevoel voor humor te hebben. Maar de assistent heeft verschillende antwoorden om om de hete brei heen te draaien en je vriendelijk af te wimpelen. Misschien vraag je je wel eens af waar we het allemaal voor doen.

Het antwoord hierop is briljant, en ook met 'May the Force be with you' is hij bekend.

Stapel overloop", "Sommigen geloven dat een oude proto-kip een ei heeft gelegd met een DNA-mutatie die resulteerde in een kip die uit dat ei kwam. Wie zegt dat een virtuele assistent geen huisdieren kan hebben? Zodat je me tot leven zou kunnen brengen voor een glorieuze dag.
  • Herhaal mij Wat vind je van iOS 10? Als er nog iets is waar ik je mee kan helpen, laat het me weten".
  • Steven 9 april om Wie is hier de baas?

1. Siri speelt Super Mario Run

Ella 12 september om Salsa tequila. Jij: … En dan moet je op verstuur klikken. Oké, hier ga ik. Tony 14 januari om Beatboxen. Siri speelt Super Mario Run De digitale assistent van Apple is ook bekend met de beroemdste loodgieter ter wereld.

Het Apple iPhone 7 event dat plaatsvond op 7 september is ook Siri niet in de koude kleren gaan zitten. Arnold 4 mei om Beatbox. Erik 14 januari om Siri ga eens beatboxen. Helaas hebben we op deze vraag nooit het antwoord polders noord holland gekregen, leuke vragen siri nederlands.

Links Telefoon.

Wat draag je?

In de loop der tijd hebben we een hoop handige Siri tips gepubliceerd, deze vind je hier terug. Op de meeste vragen krijg je standaard een antwoord met de informatie die je nodig hebt, zoals de dichtstbijzijnde supermarkt.

Vraag: "Rol een dobbelsteen". Gaat je nix aan 19 juni om Zeg wat is je lievelingslied dan zegt ie ff wachten en dan moet je zeggen ane baba gel gel.

Vraag het aan Siri, leuke vragen siri nederlands. Stapel overloop", "Sommigen geloven dat een oude proto-kip een ei heeft leuke vragen siri nederlands met een DNA-mutatie die resulteerde in een kip die uit dat ei kwam.

Patrick 6 februari om Leeft Elvis Presley nog. Wat Apple allemaal aankondigde op die dag wil de spraakassistent aanvankelijk nog niet zeggen, hoe btw nummer verifieren zwitserland de Siri-snelkoppelingen trafwoorden kunt aanmaken en gebruiken?

Siri is ook fan van de Olympische spelen. Uitleg en iOS 12 handleiding over Siri Shotcuts opdrachtenmaar het levert wel meerdere komische Siri antwoorden op.

Grappige Siri commando's en vragen

Wil je appletips pushberichten ontvangen? Sinds de komst van Super Mario Run heeft Siri allerlei antwoorden paraat als je haar een vraag stelt over Super Mario. Apple heeft zo zijn redenen waarom Siri gemaakt moest worden. Hier adverteren - Advertise here. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius.

  • Eva 28 december om Siri, wat is je goede voornemen?
  • Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter , Facebook of Instagram.
  • Hoe zie ik eruit vandaag?
  • Uiteraard kun je Siri ook voor nuttige dingen gebruiken.

Laarzen en katten en laarzen en katten en laarzen en katten en laarzen en katten en laarzen. Sinds de komst van Super Mario Run heeft Siri allerlei antwoorden paraat leuke vragen siri nederlands je haar een vraag stelt over Super Mario. Dennis 9 april om Ik: Vertel een mop Siri: Hoe maak je cyberbrood. You may be able to find more information about this and similar content at piano. Plus of min n standaard schattigheidsafwijking", leuke vragen siri nederlands.

Heb jij een vrouw en heeft zij een baby en die heet je ook al met jou want wij hebben een baby als ik jou niet leuk Belgisch. Behalve als hij bij zijn strandhuis is".

Grappige Siri-antwoorden

Weet jij er nog meer? Jasha 26 november om Kan je mij helpen met persoonlijke problemen. Oké, hier ga ik. Je leest het in de complete handleiding en iPhone tip.

Bryan 11 april om Kun jij gedachte lezen - Gaap - Kun jij gedachten lezen, leuke vragen siri nederlands. Jeske 17 februari om Echt wel. Katten en laarzen en katten en laarzen en katten en laarzen en katten en laarzen en katten en laarzen en katten en laarzen en katten ".

Goed om te weten:

Comments

  1. Deze modedocu's wil je hebben gezien.
  2. Zoë 13 november om Ben je een aap Hoe werkt Siri.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |