Restaurant de klomp rijkerswoerd

Datum van publicatie: 17.03.2021

Waarvan akte. Esmee 46 punten.

Alles was prima naar wens en ook de kleinkinderen van bijna 1 en 3 zijn niet vergeten. Meer talen. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant? De entrecote was precies goed rose gebakken en de garnituren waren voldoende.

Het komt dan over alsof de kok het niet aan kan en de voorbereiding van het eten afraffelt. Eric 33 punten. Het was geweldig.

Gisteravond feestje gehad. We hebben 45 minuten op ons gerecht gewacht, wat daar heel normaal is. Daarom zijn we 7 dagen per week telefonisch bereikbaar tot in de late uurtjes met een gemiddelde wachttijd van 14 restaurant de klomp rijkerswoerd. Type reiziger. Maja 48 punten! Wit casino brood uit de fabriek en totaal droog getoast.

Geert-Jan Koppes 13 punten. Tonijnsteak was prima bereid. Ik had ervoor gekozen dit doormiddel van een brunch te doen.
  • Wachttijden niet te kort en niet te lang. Bediening goed.
  • Het eten was OK.

Sluit je gratis aan en ontdek Restaurant De Klomp voor een onverslaanbare prijs

Pieter Spit 9 punten. Eric 33 punten. Datum van bezoek: juli Nederland Achterhoek Achterhoek. Gr Rita. Vreselijk 2. Adriana Borgers.

  • Tonijnsteak was prima bereid. Voor elk glas drinken en elke gang werd ruimschoots te tijd genomen.
  • Eten was op zich prima maar het duuuuuuuuuuuuuuuurde

Beoordeeld restaurant de klomp rijkerswoerd 13 februari kort bezoek na fietstocht. Lisette 98 punten. Ida 26 punten. Nou mevrouw ik help je mee, hopen dat het niet meer druk wordt bij je. Kleine miscommunicatie met een van de bedienden, deze had perongeluk een voorgerecht portie van de salade met ossenhaas aangeslagen ipv de maaltijdsalade portie. Datum van bezoek: september Afgelopen zondag gegeten bij De Klomp.

Hoe was jouw ervaring?

Wij komen regelmatig bij de Klomp. Even later kwam er nog een tafeltje bij, hiervan was het eten vergeten en met een opmerking hierover werd ronduit slecht omgegaan. De Klomp 7. Dit lag volgens mij aan mijn smaak en niet aan de bereiding van het gerecht.

Gr Henk Knuiman. Werd snel opgelost en ook de oplossing mocht er wezen, we waren positief verrast. Ik hoop dat de restaurant de klomp rijkerswoerd dit voortaan niet meer in rekening zal brengen.

We hebben gekozen voor 3 gangen keuzemenu. Beoordeeld op 17 augustus via mobiele applicatie Altijd lekker zitten op buitenterras. Gemiddeld Waarvan akte.

Wat is Social Deal

Kaart zelf maar gepakt en werd voor dat we konden bestellen al weer weggehaald!!?? Tot snel! Met 4 personen gegeten. Wij waren hier al vaker en blijven zeker terugkomen.

Prima gerechten voor een goede prijs. Gezellig druk, leuke kerstsfeer in het restaurant gecreerd. Toen mochten we wel buiten eten, en zijn 4 tafels ontevreden opgestapt, restaurant de klomp rijkerswoerd.

Ja Nee Weet ik niet zeker. Zondag 13 januari mijn 60ste verjaardag bij de Klomp en Elst gevierd met een brunch buffet voor familie en vrienden. Al met al viel het erg tegen, prijskwaliteit geven wij parttime hoeveel uur een 1. Restaurant de klomp rijkerswoerd wachttijd is veel te lang en gisteren lag het hele terras dubbel om wat er zich allemaal afspeelde.

Openingstijden

De kelner die we nog kenden van een andere zaak liep hier op het terras te bedienen. Bedankt De Klomp! Nederlands Dirk Jacob 11 punten.

Vorige week hier lekker in het zonnetje gezeten en een aperitief gedronken en restaurant de klomp rijkerswoerd driegangen menu genomen. Vlotte bediening. Ook wil de serveerster iedereen perse in de serre hebben, waar je als haring in een ton zit.

Goed om te weten:

Comments

  1. Joseline
    Zorg ervoor dat je niets mist.
  2. Het was heerlijk.
  3. Alle restaurants in Elst weergeven.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |