Sushi eten in maarssen

Datum van publicatie: 13.03.2021

Op onze website kunt kiezen uit verschillende keukens. Paweł , Dit ondanks de extra opmerking van compleet leveren bij de bestelling.

Hacer , Gerrit , Sushi Maarssen 4 sterren na reviews Bianca , gisteren. Christiane , Voldoende soja, wasabi en gember.

Gerechten die op de website stonden maar uiteindelijk niet leverbaar waren. Volgende week zullen we zeker weer bestellen. Jammer dat het zo lang duurde. Dan bent u aan het goede adres. Kiki Van Eyksushi eten in maarssen, Sluit je gratis aan en ontdek Panda Orintal voor een onverslaanbare prijs.

Fred , Jammer dat we zo lang moesten wachten. Chris ,

Wat is Social Deal

Bestelling incompleet en zonder soja saus en wasabi geleverd. Malika , We hadden een schotel besteld waar onderandere nigiri tamago Ei bij zou zitten. Ik werd keurig gebeld om te vragen of de bestelling eerder mocht komen en de sushi was erg lekker! Ina ,

BoFunctionele cookies Foodexplore. JonathanOver ons, sushi eten in maarssen. Niet de eerste keer dat ik bestel en na anderhalf uur moet bellen of het ooit nog geleverd gaat worden. We hadden best een grote bestelling alleen waren er veelste weinig soya flesjes bij geleverd. De sushi was erg lekker maar twee uur wachten tot het bezorgd werd vond ik erg lang.

Restaurant Maarssen: FoodExplore nabij Maarssen

Deze is nog nabezorgd maar rook bij het openen van het bakje zo sterk dat we deze meteen hebben weggegooid. Ook top geregeld en 15 minuten voor de afgesproken tijd.

Uiteindelijk stond om de bezorger voor de deur.

Was super lekker. Sushi op zich prima maar bezorging duurde veel te lang. Hg, Ed Opperhuizen. Tanya Van AlphenWe hadden zelf nog gebeld waar de bestelling ble. Ook qua desserts hebben de kinderen zeen aan keuze. Want waarom is het anders sushi eten in maarssen om dit aan te geven.

Zoek je restaurant

Het eten was er optijd! De LA roll was vergeten, maar werd na bellen bezorgd met extra gratis sushi. Optijd en snel bezorgd. Hebben weet zitten smikkelen. Felicity ,

Sushi werd 2,5 uur na bestelling bezorgd JordyBezorging te laat sushi eten in maarssen 1 uur gewacht. Dat was teleurstellend. Wachtwoord bevestigen. Erg spijtig aangezien we voorheen vaak smakelijk van Mr Sushi hebben gegeten. Heel jammer aangezien we vaak bestellen?

All You Can Eat Bij Restaurant Maarssen

Was heerlijk! Wellicht oud stukje vis gehad? Helaas merk ik bij elke bestelling dat het juiste aantal bestelde sushi niet wordt geleverd. Geef geen tijdstippen aan die sowieso niet haalbaar zijn.

Een half uur later heb ik maar weer gebeld; er was immers nog geen bezorger langsgekomen en daarnaast had ik ontzettende honger. Ik kan aangeven bezorgen om uur, sushi eten in maarssen. Deze is nog nabezorgd maar rook bij het openen van het bakje zo sterk dat we deze meteen hebben weggegooid.

Zelf je eten klaar laten maken is een feest.

Goed om te weten:

Comments

  1. Birgitta
    Sushi was heerlijk.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |