Te koop lage vuurscheweg laren

Datum van publicatie: 31.03.2021

Eigendomsinformatie van het Kadaster over de rechtmatige eigenaar. Laat u deskundig bij staan en neem uw NVM aankoopmakelaar mee.

Het bijgebouw is opgesplitst in twee delen. Nationaal nieuws. Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Gratis rapport. Inzicht in een perceel met de omliggende percelen.

Type pand Status Pand in gebruik Identificatie Bouwjaar Oppervlakte grondvlak 60m 2. De oppervlakte van het totale grondvlak van het gebouw is 59,81m 2. Uitbouw aan de achterzijde met eetgedeelte en openslaande deuren naar de tuin. De bergzolder te koop lage vuurscheweg laren te bereiken via de vlizotrap. Wij adviseren u een deskundige NVM- makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces.

Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.

Kadasterdata

Wij verzamelen functionele, analytische en marketing cookies. Alle juridische plannen die van toepassing zijn op jouw locatie in 1 bestelling. Daar bedraagt de gemiddelde woonoppervlakte voor een 2-onderkap m 2. De bergzolder is te bereiken via de vlizotrap. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen.

Interesse in deze woning. De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object: Asbestbepaling  Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. Uitbouw aan de achterzijde met eetgedeelte en openslaande deuren naar de tuin. Weten wat wettelijk is vastgelegd in het Kadaster over een woning of perceel Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, te koop lage vuurscheweg laren, bouwjaar en woonoppervlakte.

Heb je bouw- of verbouwplannen. Geen kinderen.

Omschrijving

Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te laten doen. Het huis heeft een woonoppervlakte van m², is aan de achterzijde over de gehele breedte Informatie over het pand met adres Lage Vuurscheweg 22 in Laren Hieronder staat een overzicht met openbare informatie van bijvoorbeeld het Kadaster over dit pand met als adres Lage Vuurscheweg 22, TT Laren in de buurt Zevenend, zoals de WOZ-waardes van dit adres de afgelopen jaren, de gekoppelde percelen bij dit pand, de vigerende bestemmingsplannen voor dit pand en het voorlopig energielabel.

Deze woning ligt in de buurt Laren Zevenend. Dit pand is gelegen aan de straat Lage Vuurscheweg in de woonplaats Laren. Overzicht Omschrijving Kenmerken Media Kaart en buurt Brochure Reageren Omschrijving Gelegen aan een fraai lommerrijk laantje, vier slaapkamers en twee badkamers.

Het dichtstbijzijnd treinstation 'Hilversum Noord' is op 3. Verbod op asbestdaken Vanaf komt er een geheel verbod op asbestdaken in Nederland. De perceeloppervlakte is m 2. Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

Profiteer van de pakketkorting en betaal 39,93 in Bekijk hoe de omgeving eruitziet van bovenaf met een luchtfoto, de oppervlakte en de hoogte. Verbod op asbestdaken Vanaf komt er een geheel verbod op asbestdaken in Nederland. Foto's Plattegronden Foto's. Gemiddelde prijs in Laren per jaar. Feitelijke informatie over een gebouw zoals het volume, Laren:. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te laten doen!

Afstand tot voorzieningen vanaf Lage Vuurscheweg te koop lage vuurscheweg laren, en zie hoe de kadastrale grens loopt met buren.

Praktische links

Gratis rapport. De grafieken geven een overzicht van de kadastertransacties van de afgelopen 5 jaar van Laren. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Privacy Zelf berichten plaatsen Contact Drimble op Facebook.

Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. Alles accepteren. Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |