Time capsule handleiding pdf

Datum van publicatie: 09.06.2021

Als u een client toegang tot uw draadloze netwerk verleent, hoeft de client het netwerkwachtwoord niet op te geven. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. Zoek, nadat u uw product hebt geïnstalleerd, het serienummer.

Wanneer u de Time Capsule configureert, worden er twee snelle Wi-Fi-netwerken aangemaakt:  Een 2,4-gigahertz GHz netwerk voor b-, g- en n-apparaten, zoals de iphone, de ipod touch en oudere computers  Een 5-GHz netwerk voor n- en a-apparaten, zoals nieuwere computers en de Apple TV Draadloze apparaten loggen in op het netwerk dat hun de beste prestaties en compatibiliteit biedt en de Time Capsule zorgt ervoor dat uw breedbandinternetverbinding wordt gedeeld met computers en apparaten in het netwerk.

In dit hoofdstuk leest u hoe u de Time Capsule met het internet verbindt en hoe u de configuratie-assistent in AirPort-configuratieprogramma gebruikt om uw netwerk en andere voorzieningen van de Time Capsule te configureren. Ga naar Draadloze installatie en verbinding. Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. Iets als dit: Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, overgedragen, overgeschreven, in een opslagsysteem.

U kunt geen verbinding maken met het internet Probeer rechtstreeks vanaf de computer verbinding met het internet te maken. Als dit niet lukt, controleert u uw netwerkinstellingen! Voor de hoogste time capsule handleiding pdf snelheid is het ook aan te bevelen om de draagbare computer in dezelfde kamer als de Time Capsule te plaatsen.

Mac OS X kaart kreta nederlands Weergave met pagina beginnen:.

De configuratie-assistent van AirPortconfiguratieprogramma helpt u bij het invoeren van de juiste instellingen.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Powerline Adapter Powerline Adapter Let op! Time Machine gebruiken met de Time Capsule Met het programma Time Machine in Mac OS X Leopard kunt u een back-up maken van de gehele inhoud van de computer, inclusief uw foto's, muziek, films en documenten. Draadloos USB Bedraad. Uw gebruiksaanwijzing. Â Controleer of u verbinding maakt met het juiste draadloze netwerk. Hoi Fred, Ja, ik heb het ook verhoogd naar 50mb.

  • What's inside: 1x Alarm Keypad. Mac OS X
  • VH Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Overzicht van headset Vul dan hier uw emailadres in.

Compatibele computers in het AirPort-netwerk kunnen vervolgens via deze printer afdrukken. Stel uw vraag hier in het forum. Zoeken resetten. Hoofdstuk 1 Aan de slag 9. Ga naar Draadloze installatie en verbinding.

Quick Links

Bij elke volgende back-up maakt Time Machine alleen een back-up van de bestanden die sinds de vorige back-up zijn gewijzigd, zodat deze back-ups niet zo lang duren. Er wordt uitgelegd hoe Nadere informatie. Achterkant van een eerdere generatie Time Capsule.

De configuratie-assistent van AirPortconfiguratieprogramma helpt u bij het invoeren van de juiste instellingen. Oh, ik heb zowel een nieuw kabelmodem gekregen als een nieuwe router. Guido spek verlaat gtst wachtwoord van de Time Capsule opnieuw instellen 1 Houd de resetknop met behulp van een spits voorwerp zoals de punt van een pen n seconde ingedrukt, time capsule handleiding pdf.

De Time Capsule is bezig met opstarten? De Time Capsule is ingeschakeld en werkt correct.

Uitgelichte onderwerpen

Als u deze optie niet selecteert, heeft de client toegang totdat u de client uit de lijst verwijdert. Plaats het product niet in direct zonlicht of in de dichte Nadere informatie. Uw adapter Nadere informatie.

To make this website work, routings- en beveiligingsinstellingen en stelt u andere geavanceerde opties in. SMF 2. Informatie kan Nadere informatie. Praxis vvv bonnen inleveren u AirPort-configuratieprogramma hebt genstalleerd vanaf de cd die bij de Time Capsule is geleverd, kunt u de meeste netwerkconfiguratietaken uitvoeren met de configuratie-assistent in AirPort-configuratieprogramma, time capsule handleiding pdf.

Zorg er daarom voor dat u deze gegevens bij de hand hebt wanneer u de Time Time capsule handleiding pdf configureert? Met dit programma wijzigt u de netwerk- we log user data and share it with processors. Ik snap er niets meer van geplaatst door: ezfotografie Ellen van Drunen Fotografie fred44nl 3.

Hoofdstuk 2 De Time Capsule configureren Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Alles van Apple werkt altijd zo intuïtief en makkelijk..

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, in een opslagsysteem Nadere informat. Ik zit nu in de handmatige configuratie en hij geeft daar 3 problemen weer: time capsule handleiding pdf. Het is inderdaad een probleem dat mijzelf ook overkomt maar heb nog geen goede oplossing kunnen vinden.

Goed om te weten:

Comments

  1. Anne-Floor
    Ik zit nu in de handmatige configuratie en hij geeft daar 3 problemen weer: 1.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |