Whatsapp overzetten nieuw telefoonnummer

Datum van publicatie: 11.06.2021

Lees ons Cookiebeleid. Had je zeker nog een paar MB over, maar kan er nu niks meer bij?

Sluit nu de Migrator af en verwijder WhatsApp van je telefoon. Je back-up is gemaakt! Het voordeel is wel dat je dan al je gegevens meeneemt naar je nieuwe toestel. Gebruikte je een microSD-kaartje in je oude telefoon? Bevestig door op 'Gereed' te tikken. Volg de instructies: geef toegang tot je contacten en het sturen van berichten.

Lukt het niet met een van de bovenstaande opties, whatsapp overzetten nieuw telefoonnummer, Installeer daarna WhatsApp op je iPhone die je vanaf nu wil gaan gebruiken en vul je telefoonnummer in. Sluit nu de Migrator af en verwijder WhatsApp van je telefoon.

App October 5, 9 augustus om - 1 reactie. Je kunt al whatsapp overzetten nieuw telefoonnummer data overzetten en ervoor zorgen dat je niet aan iedereen je nieuwe nummer door hoeft te geven. Door Stan Hendriksof gebruik je simpelweg liever de cloud.

Er verschijnt een melding over het terugzetten van een reservekopie. In het tabblad "expert mode" selecteer je het bestand "ChatStorage.
  • Klik op "extract" en bewaar het bestand in een map op je computer. Laat dit dan aan ons weten.
  • Laat dit dan aan ons weten. Heb je een Android-telefoon in plaats van een iPhone?

WhatsApp overzetten Android

Waarom cookies? Als het jou gelukt is om dit probleem op te lossen, dan horen we het graag. De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Op het moment dat je een nieuwe smartphone koopt, wil je waarschijnlijk een hoop informatie overzetten van je oude naar je nieuwe telefoon. Klik op Herstellen en je bent ready to go! Klik op Zet chatgeschiedenis terug.

  • Om GSMinfo.
  • Tik hiervoor op de desbetreffende contactpersonen en tik vervolgens rechtsboven op Gereed.

Volg de instructies en klik op Akkoord, doorgaan of toestaan. Heb je een Android-telefoon in plaats van een iPhone. Probleem melden. Overstappen naar een ander type telefoon Als je overstapt naar een ander type telefoon: Je behoudt je accountgegevens, individuele.

Akkoord Niet akkoord Klik hier voor meer uitleg! Sluit nu de Migrator af en verwijder Whatsapp overzetten nieuw telefoonnummer van je telefoon.

Herstel je back-up. Je back-up is gemaakt! Je kunt je chatgeschiedenis niet overzetten. Als je vergeet om het account te verwijderen dat aan je oude telefoonnummer gekoppeld is en je hebt geen toegang meer tot je oude telefoon, dan worden alle accountgegevens die gekoppeld zijn aan dat telefoonnummer verwijderd als de nieuwe eigenaar van je oude telefoonnummer WhatsApp na 45 dagen op een nieuwe telefoon activeert.

Installeer daarna WhatsApp op je iPhone die je vanaf nu wil gaan gebruiken en vul je telefoonnummer in. Apps 'Apple iPhone 5 moet verplicht updaten om te blijven whatsapp overzetten nieuw telefoonnummer Voedselverspilling de wereld uit helpen met de Too Good To Go-app Tips: je gebruik en opslag inzien in WhatsApp Review: Harry Potter: Wizards Unite nu te spelen.

Chat je dagelijks via WhatsApp. Installeer WhatsApp op je nieuwe telefoon, per telefoon of via internet Cursussen aan felicitatie vrouw 50 gratis of online Ontvang 4 x per jaar computertijdschrift Enter Ontdek het lidmaatschap! Persoonlijke hulp aan huis, whatsapp overzetten nieuw telefoonnummer, open de app en ga naar "instellingen".

Het wijzigen van je telefoonnummer Met de functie Nummer wijzigen kun je het telefoonnummer wijzigen dat is gekoppeld aan je WhatsApp-account, op dezelfde telefoon of op een nieuwe telefoon.

Klik rechtsboven op het menu. Akkoord Niet akkoord Klik hier voor meer uitleg. WhatsApp is een van de meest gedownloadde apps van dit moment en kan nu ook gebruikt worden om mee te bellen.

Herstel je back-up. Het omzetten van de WhatsApp gespreksgeschiedenis van Android naar iOS is helaas niet mogelijk zonder een duur, ongeacht of je ervoor hebt gekozen om je contacten te informeren.

Als je hierbij op 'ja' drukt, whatsapp overzetten nieuw telefoonnummer, wellicht niet volledig betrouwbaar programma te downloaden. Nu komt je Android telefoon in beeld. De app kopieert deze automatisch. Je back-up is gemaakt. Hoe werkt het.

Voordat je je nummer wijzigt:. Akkoord Niet akkoord Klik hier voor meer uitleg. Ontdek dan de voordelen van het SeniorWeb-lidmaatschap.

Mogelijkheden iPhone 12 Pro camera uitgelegd. Dit zorgt ervoor dat niemand toegang heeft tot je persoonlijke gegevens zoals je WhatsApp-chatgeschiedenis, wanneer iemand anders je telefoon krijgt. Registreer je nieuwe telefoonnummer.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dat kan! Wat betekenen deze knoppen?
  2. Verplaats je Whatsapp chatgeschiedenis van je iPhone naar je Android telefoon. Waarom WhatsApp overzetten handig is Het is het aller-aller-allerbeste gevoel in de wereld: een spiksplinternieuwe telefoon!
  3. Meer informatie in dit artikel. Top 6 goedkope telefoons met WhatsApp 1 jul - Het is anno bij lange na niet nodig om een dure smartphone aan te schaffen als je alleen maar WhatsApp wil gebruiken en af en toe een fotootje wil maken.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |