Bestand terughalen word niet opgeslagen

Datum van publicatie: 14.03.2021

Outlook Express. Stap 2: Sleep het Word-document naar de locatie op de Mac of klik met de rechtermuisknop om 'Put Back' in de oorspronkelijke map te selecteren. Probeer dan het volgende: MS Word kent de automatische back-up-functie.

Blader door de bestanden en zoek naar bestanden die mogelijk overeenkomen met de laatste data en tijden waarop u het document heeft bewerkt. Tijdelijke bestanden Leveren zowel de back-up- als AutoHerstel-bestanden niets op, dan kun je nog gaan zoeken in de tijdelijke bestanden.

Als u het document hebt opgeslagen, verliest u mogelijk alleen de wijzigingen die u hebt aangebracht na de laatste keer op te slaan. Als je die aan hebt staan, dan is de kans groot je je met het back-up-bestand je werk kunt redden.

Tijdelijke bestanden hebben de extensie.

Bebruikers Portaal Reseller Portaal. Ik heb vanmiddag ten onrechte geklikt op" Niet opslaan ". Raadpleeg de volgende artikelen als u informatie zoekt over het herstellen van recente Office-documenten:.

Sluit het dialoogvenster Windows taakbeheer en start vervolgens Word. Wat nu. De afbeeldingen hebben betrekking op Word, maar zijn ook bruikbaar voor Excel en Powerpoint.

Of toch niet? Stap 1: Klik op het pictogram 'Spotlight' in de rechterbovenhoek van de Mac om te zoeken naar 'Time Machine'. Office Tip — Document niet opgeslagen.
  • Gelukkig hebben we de beste oplossing voor het laatste gehouden.
  • Probeer dan het volgende: MS Word kent de automatische back-up-functie. Schakel de onnodige bestandstypen uit, laat alleen de geselecteerde "Document herstellen" optie en klik op "Starten" om verwijderde of herstelde verloren PowerPoint op Mac te herstellen.

Snelle oplossing

Zoeken naar tijdelijke bestanden Selecteer het pictogram Start of Zoeken op de taakbalk, typ. Microsoft verleent dan ook geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of de betrouwbaarheid van deze producten.

Ga hiervoor als volgt te werk:. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Mac Met elke Data Recovery Pro is het gemakkelijk en efficiënt om verwijderde of verloren Word-documentbestanden op Mac en Windows te herstellen zonder zelfs Word-documentbestanden op te slaan. Raadpleeg Problemen met beschadigde documenten in Word oplossen voor meer informatie over het oplossen van problemen met beschadigde Word-documenten.

Ook als je een nieuw document nog helemaal niet hebt bewaard.

Eenvoudig iPhone gegevens en apps overzetten. Instellen Let op: Gebruik je MS Office op een server, neem dan contact op met je systeembeheerder om het in te stellen, bestand terughalen word niet opgeslagen. Woord 10 letters begint met l probleem,…. Het hele document kan verloren gaan als u het document niet recent hebt opgeslagen. Houd er rekening mee dat u op de toets "Optie" moet drukken terwijl u in de vinder op "Go" klikt om toegang te krijgen tot de map "Bibliotheek" Stap 2: Open de map "Bibliotheek" Stap 3: sla bestand terughalen word niet opgeslagen Word-document op een locatie op Methode 4: Verloren Word-document herstellen van Time Machine-reservekopie Deze methode is voor Mac-gebruikers die Time Machine gebruiken om back-ups te maken om Word-documenten te herstellen die niet op de Mac zijn opgeslagen.

Herhaal deze stap totdat je alle exemplaren van Winword. Probeer het ook.

Deel 1. Hoe te herstellen-opgeslagen Word-document

Toen ik het woorddocument opnieuw opende, ontdekte ik dat sommige van de nieuwste voltooiingen zijn niet opgeslagen. Als u per ongeluk belangrijke bestanden verwijdert, kunt u het eenvoudigst niet-opgeslagen Microsoft Word-documenten herstellen uit uw Prullenbak. Selecteer de opslagschijf waar u het Word-documentbestand hebt verwijderd of verloren.

Geen probleem,….

Sommige fouten kunnen de functie voor AutoHerstel verstoren. Probeer dan het volgende: MS Word kent de automatische back-up-functie. Vergeten waar je het hebt opgeslagen of misschien heb je wel per ongeluk weggegooid? Het glasvezel of kabel tv heel goed, bestand terughalen word niet opgeslagen. Houd "Command" ingedrukt terwijl je een document selecteert en klik vervolgens op "Herstellen" Methode 5: Gebruik software voor het herstellen bestand terughalen word niet opgeslagen het Mac Word-document Mac Met elke Data Recovery Pro is het gemakkelijk en efficint om verwijderde of verloren Word-documentbestanden op Mac en Windows te herstellen zonder zelfs Word-documentbestanden op te slaan.

Disclaimer en privacy Alles wat je wilt weten. Notitie Het hele document kan verloren gaan als u het document niet recent hebt opgeslagen.

Microsoft verleent dan ook geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of de betrouwbaarheid van deze producten. Typ de documentnaam in het vak Zoeken in Windows 10, Windows 8. Registreer nu.

Dit betekent dat Word de documenten waarin u werkt stil opslaat, bestand terughalen word niet opgeslagen. Zoeken Zoeken is n van de cursus leren tassen maken limburg dingen waar je aan denkt.

Selecteer de map waarvan u denkt dat het doelbestand zich bevindt. Dan is het goed dat je nog je laatste automatisch opgeslagen versie kunt terughalen. Kies de bestanden die je wilt herstellen tussen de scanresultaten.

Blijf gemakkelijk op de hoogte via onze Nieuwsbrief en Kennissessies. Dit artikel biedt vijf manieren om verloren Word-documenten op een Mac-computer te herstellen.

Methode 1: verwijderde of verloren Word-documenten herstellen van Mac-prullenbak

Tijdelijke bestandsnamen die eindigen met de. Tim Bestanden terughalen Het zal je maar gebeuren - en hoogstwaarschijnlijk is het velen van jullie al eens overkomen: je hebt gisteren een verslag of brief uitgetypt in Office Word en nu kan je het document niet meer terugvinden.

Back-up oplossing voor kleine bedrijven de je pc, laptop of server tegen dataverlies te beschermen. Als de Bestanden -lijst het bestand niet bevat, ga dan naar Optie 2.

Op internet zijn er vele tools beschikbaar.

Goed om te weten:

Comments

  1. Heb je nog geen account?
  2. Als je die aan hebt staan, dan is de kans groot je je met het back-up-bestand je werk kunt redden.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |