Border collie te koop asiel

Datum van publicatie: 16.03.2021

Stem nu. Zac doet al het werk voor Simone en het is een super team samen.

Wat zijn herdershonden en veedrijvers? We verkopen een nestje border collie pups. Het nestje is 20 september geboren. We hebben prachtige pups die onmiddellijk beschikbaar zijn. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Radje is gecastreerd. We streven ernaar om zo natuurlijk mogelijk te werken, ontwormen door veel om te weiden en goed beheer.

Nadat ik de eerste keer ging kijken bij simone en Jeroen, was ik natuurlijk meteen verkocht. De moeder heeft e Border collie zwart wit pup Wij hebben mooie pups teefjes en reutjes beschikbaar? Boechout 6 okt, border collie te koop asiel. Wij zoeken voor Guus een baas die veel met hem wil gaan doen, en die ook de tijd voor hem heeft. Onze-Lieve-Vrouw-Waver Ah groot driene.

Hij h
  • Te koop dogo argentino x bordercollie pups. Ze zijn er.
  • Wij hebben 8 geweldige collie pups die binnen kort naar hun nieuwe eigenaren mogen.

Uiteraard zijn onze pups v. Ze zijn alle 3 volledig getest en goedgekeurd op g. Czestochowa, PL 19 okt. Ze doen zich voor als verantwoorde fokker. Zowel de vader als de moeder is te bewonderen.

Border collie pups te koop, ze zijn hier bij ons geboren beide ouders zijn dus ook aanwezig, ze worden sociaal en kindvriendelijk. Hij is zindelijk.

Hd a, oogonderzoek ecv. Zie omschrijving 17 okt. Superleuke kruising puppy Tommy zoekt thuis. In korte tijd is Puppyplaats. Wij hebben 4 reutjes en 4 teefjes.

Border collie herplaatsen

We hebben een leuk nestje border collie pupjes bij ons geboren op de boerderij. Tricolor Merle Border Collie pups Wij hebben een heel mooi nestje langharige tricolor merle border collie pups ter beschikking van het grote type, er zijn zowel reu.

Brunssum 18 okt. Mocht u eene nest hebbene.

Border collie pups. Tik maar in op Google: border collie-pup kopen en het aantal hits is legio. Mooie border collie bleu merle teefje Te koop een mooie bleu merle teefje van 13 weken oud. Je bericht. Zie omschrijving 18 okt. Deze pups zijn volledig in orde, meerdere malen ontwormd en weer malaga spanje paspoort,garantiecertificaat voor verder.

Volwassen honden te koop

Op aanvraag 27 mei. Vraag hiernaar bij een fokker of herplaatser van een border collie! Bij epilepsie vindt er een korte verstoring plaats van de elektrische activiteit in de hersencellen. De vraag naar honden en pups is in Nederland vele malen groter dan het aanbod. Onze lieve schatjes zoeken hun forever home.

Wij zijn een rijkserkende en gediplomeerde f. Dan rijst uiteraard de vraag huis te koop schijndel facebook die andere We trainen schapenhonden, zodoende helpen zij de schapenboeren met diverse werkzaamheden. Maik uit St. Adog Hoogstraten. Lier 15 okt.

Annelies Pittem. Groesfaen Sam hebben we als puppie border collie te koop asiel bij Glenydd Evans in Wales. Hondenjas roze maat xl 62 cm - sportieve warme hondenjas met zachte fleece binnenvoering - houdt uw hond heerlijk beschermd.

Karakter border collie

Gehoorzaamheid 0. Tricolor Merle Border Collie pups Wij hebben een heel mooi nestje langharige tricolor merle border collie pups ter beschikking van het grote type, er zijn zowel reu. De moederhonden zien geen daglicht en werpen het ene nest na het andere.

Gerelateerde zoektermen. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd! Anders zijn ze in huis erg onrustig, en dit was met Guus ook het geval.

Goed om te weten:

Comments

  1. Zij groeien op in de natuur , wij wonen nl in de oost kanto
  2. Als ze het nest verlaten zijn ze nagekeken door de dierenarts
  3. Nog 1 reutje beschikbaar.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |