Duitse woorden die beginnen met een u

Datum van publicatie: 11.06.2021

Bedankt voor je aanvulling! So ein Schlauberger — voor iemand die stiekem voordringt in de rij Antwoord. Schienenersatzverkehr, Modellierbilderbogen.

Het hoe en wie en waar en uitzonderingen zijn vastgelegd in het, houd u vast, hier komt ie: Tarifautonomiestärkungsgesetz. Ik heb ook nog wel eens ruzie met de naamvallen, blijft een lastig dingetje…. Zie ook Möbiusband in de Duitse Wikipedia. Klinkt zo gezellig, die Rutsch. Ik weet niet waar en in welke context je deze uitdrukking over je heen gehad hebt….

Zulke momenten zijn vaak achteraf pas grappig ;-. Streichelzoo, inderdaad!

Deze combinatie maakt Berlijn voor mij zo'n fascinerende stad. Geen probleem. Hierin mogen voetbaltermen niet ontbreken. En Reizwsche en Streichelzoo, de mens die van oorlog houdt.

Een historische gebeurtenis, die beter bekend staat als de val van het communisme in Oost-Europa.

Bekijk Video

Hosenhusten : Broekhoest Antwoord. Het absolute Grauen schurft en vlooien tegelijk bestaat in het Duits ook, bijv. Schlittschuhlaufen — schaatsen Sehnsucht — verlangen Strammer Max — uitsmijter Tastatur — toetsenbord Weisswurstäquator - cultuurgrens tussen Noord- en Zuid-Duitsland Wirtschaft — Economie, huishoudkunde This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses.

Bekijk dan onze alfabetische inhoudsopgave. Zie ook Spießbürger in de Duitse Wikipedia. Hoe kon een meisje van zo lage adel de echtgenote worden van de machtigste man van …  Lees verder ». Ben ik verduitst?

  • Eine Redewendung, die ausdrückt, dass sich eine dritte Person meist unerwünscht in ein Gespräch einmischt und ihren Teil dazu beiträgt. Was in Berlijn op zoek naar een werkmansbroek van zwart ribfluweel.
  • Zie ook Kasseler in de Duitse Wikipedia.

Zie ook Sperrgebiet in de Duitse Wikipedia. Duits spreekwoord; veelal verkeerd begrepen vanwege de verwarring tussen het Duitse "necken" plagen en het Nederlandse "nekken" 'de nek omdraaien', 'doden' of 'overgeven'. Madame de Maintenon had vermoedelijk een grote invloed op de politiek van de koning. Zulke momenten zijn vaak achteraf pas grappig.

Niet goed snik.

Ondercategorieën

Schatzimausi is ook best leuk. Vorige bericht Ontstaan van de Trojaanse oorlog volgens de Griekse mythologie. Zie ook Herrenvolk in de Duitse Wikipedia. Tschüss of Tschüs Antwoord.

Voel je vrij om de lijst aan te vullen in de reacties. Het is dus der Bodensee het Bodenmeer? Om het contact met de Duitsers te verbeteren klaptafel voor wandmontage er veel initiatieven, zoals het organiseren van Sinterklaas en een heuse avondvierdaagse. Leuke lijst. Zie ook Poltergeist in de Duitse Wikipedia. Goethe was een bekende schrijver uit de historische Sturm und Drang-periode.

Ook de duitse vriendinnetjes. Zie ook Hetze in de Duitse Wikipedia. De man die de wissel met hand omzette was een wisselwachter.

  • Bedankt voor je aanvulling!
  • Ausputzer laatste man die als doel had de bal zo hard mogelijk weg te schieten uit de verdediging; spelling: ausputzer voetbalterm; zie ook Ausputzer in de Duitse Wikipedia ausradieren uitroeien sterke connotaties aan de Holocaust.
  • De oorsprong van het ras ligt in Griekenland.
  • En om in de bergen te blijven vind ik ,,Murmeltier,, oftewel bergmarmot ook schitterend.

Zie ook Weinstube in de Duitse Wikipedia? Je kan een schaal met kaas en vlees neerzetten, weet niet eens meer welke maar eindelijk kan ik het woord een keer gebruiken, maar het brood laten ze staan. Zo ging een groep kabouters meisjes van 6 tot 10 eens Sinterklaasliedjes zingen licht roze afscheiding week na menstruatie het lokale bejaardenhuis.

Klant bij Bol. Lees verder. Oftewel uit een uitzending van Lubach. Zie ook Heimat in de Duitse Wikipedia. Woorden [ bewerken brontekst bewerken ] Duits Duitse woorden die beginnen met een u Opmerking abfahren vertrekken Ablaut klankwisseling; spelling: ablaut taalkundige term Abschmieren letterlijk 'neerstorten': van een vliegtuig ook gebruikt als in 'kan ik bij je op de bank crashen.

Filter de zoekresultaten:

Dat Adolf Hitler zich al voor de Tweede Wereldoorlog keerde tegen zijn eigen burgers met een beperking of handicap is niet zo bekend. Bis gleich Tot straks groet da jetzt kommen die Kamele als iemand een grap vertelt, en de clou blijft uit zegt een van de toehoorders bijvoorbeeld "ja, und nun kommen die kamelen" Althans, 'de zee' is 'das Meer' das Mittelländische Meer , maar ook die See.

Ik zou ook wel benieuwd zijn naar jouw favoriete Nederlandse woorden, vanuit de ogen van een Duitser.

De laatste achterhoedespeler, die centraal achterin stond de laatste man gin bij aanvallen niet mee naar voren. Zie ook Fhn in de Duitse Wikipedia. Lees hier meer over de herkomst van pieken.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |