Gemiddelde temperatuur portugal januari

Datum van publicatie: 10.03.2021

Daarom is het noorden tijdens de zomer een uitstekende uitvalsbasis voor iedereen die niet houdt van de warme temperaturen in het zuiden. Het zeewater heeft een temperatuur van rond de 20 graden. Noord Portugal heeft een mediterraan klimaat.

De gemiddelde dagtemperatuur schommelt tussen de 16 °C in januari en februari en rond de 28°C in juli en augustus. Gemiddeld is het maximaal 17°C in maart in Algarve en minimaal rond de 12°C. Tickets en hotels zijn dan ook vaak goed geprijsd in dit jaargetijde. Door het gematigde zeeklimaat dat hier heerst, geniet u van ongeveer 21 graden in de zomer. Regenval in Portugal in Januari weergrafiek.

Algarve De Algarve staat bekend om zijn heerlijke weer in de winter.

TourWeb NetMatch. Er valt in totaal 24 mm neerslag op 11 dagen. De watertemperatuur gemiddelde temperatuur portugal januari rond de 17C? Natuurlijk wilt u dat het lekker weer is wanneer u naar Portugal op vakantie gaat. Door het regenachtige weer is deze regio wel fris groen waardoor het een geweldige fiets- en wandelomgeving is?

Er valt in december op 7 Dagen neerslag met een totaal van 11 mm en het is deze maand 24 Dagen droog in Portugal. Er zijn veel dagen met regen in januari in Portugal. Hoe was het weer?

Geografie van Portugal

Weergegevens voor Portugal in januari: Weergegevens voor Portugal in januari zijn afgeleid van een gemiddelde van de weersvoorspelling sinds in Portugal. Klimaat en temperatuur in Portugal - Wat is de beste reistijd? Met slechts 20 millimeter aan neerslag en een gemiddelde temperatuur van 19 graden is het heerlijk vertoeven in augustus in het noorden van het land. Er zijn veel dagen met regen in januari in Portugal.

In een stad als Porto regent het meer dagen dan het droog is in januari.

Om het klimaat te begrijpen, is het van belang om iets van de geografische ligging van Portugal te weten. Het koele briesje vanaf zee zorgt ervoor dat de warmte goed te verdragen is aan de kust, gemiddelde temperatuur portugal januari.

De weersomstandigheden van Madeira in januari laten je vergeten dat je in de winter bent. Gemiddelde temperatuur portugal januari zeetemperatuur ligt rond de 17C? Een gemiddelde 19 graden en slechts 20 millimeter neerslag zorgen ervoor dat u ook hier kunt genieten van een welverdiende vakantie.

Portugal Jaarlijks Weer

Deze aanbieders zijn aangesloten bij het SGR, waardoor je met garanties kunt boeken. De constante temperatuur, voornamelijk in juli en augustus, maakt het een heerlijke zonvakantiebestemming. Is het de beste moment om te gaan naar Covilha en Laranjeiro? Home Klimaat en temperatuur in Portugal - Wat is de beste reistijd?

Alentejo De Alentejo kent een van de meest droge klimaten van Portugal. Hotels in Portugal. In de winter is het in Algarve gemiddeld 16C. Winter klimaat Algarve dec-feb In de winter is het in Algarve gemiddeld 16C. Portugal is n van de warmste landen van Europa, waardoor het de ideale gemiddelde temperatuur portugal januari is om van het mediterrane klimaat te genieten.

Ontdek het weer in Portugal in andere maanden

De regen zorgt er wel voor dat de natuur deze tijd van het jaar op zijn mooist is. Dan heb je het goed in de Algarve. Home Klimaat en temperatuur in Portugal - Wat is de beste reistijd?

Madeira Het is aangenaam weer in januari in Madeira. Met mm gedurende 14 dagen zult u zich vaak in de regen bevinden gedurende uw trip.

Kijk eens op D-reizen. Portugal biedt alles, droge vlaktes en golvende landschappen in het zuiden, waarbij de gemiddelde temperatuur 12 graden is in januari, de gemiddelde temperatuur in Linda abonnement tas cadeau is 12C maximumtemperatuur gemiddelde temperatuur portugal januari 14C en minimumtemperatuur is 10C.

Kies van voor een zonvakantie in september zodat u geniet van het nazomerweer! Dit komt mede door het warme, mediterrane klimaat en de kans op weinig neerslag. De oppervlakte van Portugal is December tot februari zijn veelal de koudste maanden in de Algarve. Dit komt vanwege het mediterrane klimaat in Zuid-Portugal, gemiddelde temperatuur portugal januari.

In januari.

Weer Portugal januari

Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo. Maar het is ook een van de meest geografisch gevarieerde landen. Vergeleken met de Noord-Europese landen zijn de wintermaanden in Portugal behoorlijk mild en rustig. TourWeb © NetMatch.

Vooral de gemiddelde temperatuur portugal januari neerslag in de Algarve is erg laag in de zomermaanden.

Kies van voor een zonvakantie in september zodat u geniet van het nazomerweer. Maar het is ook een van de meest geografisch gevarieerde landen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |